Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Uzun bir yol ve mutlu son.Kazasız sorunsuz nice yollar yapmanız dileğiyle.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
sizlerle tanışmak gerçekten güzeldi kardeşlerim. keşke çalışmıyor olsaydım da mersini beraber turlasaydık. kısmet, inşallah ben de oralara yuvarlanıp gelirim. sağlıklı olduğunuza sevindim ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
valla helal olsun dilaver abi.iyi cesaret.motor nasıldı rahat yolculuk yaptınızmı???
Drift Religion
Güzel bir gezi olmuş tebrikler.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Güzel bir gezi olmuş
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
way be helal olsun ne diim
ama diil 2400 24000000000 km de yapsan trafikte beni geçemezsin
üşümenin ve soğuğu ne olduğunu tam anlamıyla çözmüşsünüzdür
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
iyi yol yaptınız şaka maka helal olsun ne diyim başka resim yokmu peki dilaver?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
oh maşallah çok güzel gezmişsiniz =) seneye beraber düşeriz yollara inşallah..=)
GKN MOTORS
bu kim
ehliyeti varmı bu arkadaşın?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çok güzel bir gezi olmuş
paylaştıgınız için teşekkürler.
YBR125 '06
bayramdaki trafik yoğunluğu içinde kötü hava şartları ve kötü yollarda bu kadar yol yapmanız gerçekten takdire şayan tebrik ederim paylaştığınız içinde teşekkür ederim..
size deli dedilerseee..bana ne derler ben 125 cc scooterim le :
manavgat. antalya. mugla. izmir. afyon. konya, yapmak istiyorum...
hatta yolu uzatip karaman-mut silifke, anamur.gazipasa bu guzergahdan da gide bilirim
konya_karaman arasi en nefret ettigim yol_ama karaman mut arasina bayiliyorum..
o yolda ogrendim arac kullanmasini...;)
dedigin konya_polatli yolunu hic kullanmadim :( ama konya ankara arasi cok super diyebilirim ;)
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)