demir atlı kovboylar gezin bakalım.geliyom 8,5 ay kaldı urfa macerasının bitmesine adanam canım benim bekle beni geliyom.bir dahaki bici partisine ordayım hahahah
demir atlı kovboylar gezin bakalım.geliyom 8,5 ay kaldı urfa macerasının bitmesine adanam canım benim bekle beni geliyom.bir dahaki bici partisine ordayım hahahah
daha resim olması lazım yaw hadi millt üşenmeyim yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
G.antep yolunda,ümitciğime vegürselciğime;kızıma adrenalini tattırdığınız için çok teşekkür ederim.
allah devamını getirsin bu muhabbetin,bu güzelliğin,bu dostluğun tekerlerinize sağlık güzel gezmişsiniz eğlencenin tadını çıkarmışsınız teşekkürler
arkadaslar hepinize tskr ederim kendi adima kusura bakmayinn egrki bir hatamiz olduysa bu arada tekrar bekleriz ama deve kusu nerdeyse kolumu goturecekti nerdeyse yaaa
ben urfadayken eş dost ziyaretinden fırsat bulup resim çekemedim ama dönüşte sabri abimiz misafir perverliği karsında elimiz ayağımız bağlandı teşekkürler sabri abi inanın okadar iyi ağırladiki bir an nizipe mi yerleşsem diye düşündüm vallahi, ayrıca yolda mola verdiğim bir petrolde bayram tatilini bizim gibi değerlendirmek isteyen ve ankaradan yola çıkan motorcu bir dost şenol arkadaşımız ile tanıştıma fırsatımız oldu kendisi gerçek bir motorlu gezgin bunu daha sonra anladım (bilgegölge) diye siteside var ayrıca selam tüm dostlara
annemler
ve sabri abinin yanındayım mükemmel tatlısı var yanına tekrar gideceğime eminim
ve şenol (bilgegölge) arkadaşımız la kısa bir sohbetimiz
selamlar tekrar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
organıze eden ve kjatılan tum arkadasların ayagına saglık
"makine" kardesım nerelerdeydın ya sen en son dugununde gordum senı bu arada hazır antep e kadar gıtmıısın bıkaz ZEUGMA resmı alsaydık senden cok ıyı olurdu vala
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
Adanadan,Osmaniyeden,Kadirliden,Ceyhandan buralara kadar gelen sevgili dostlar
hepinizin gönlüne yüreğine tekerine sağlık bizleri onurlandırdınız şeref verdiniz...
Herdaim bekleriz başımızın üzerinde yeriniz var sevgiler saygılar ....
Bu arada bu organizasyonda emeği geçen başta kadim dostum çok değerli arkadaşım
AYDEMİR olmak üzere herkese teşekkür ve şükrabnlarımı sunuyorum sağlıcakla kalınız...
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
Adana, yine güzel gezmişsiniz. Tebrikler.
çok güzel olmuş abi tebrikler iyi eğlenmişsiniz
:thumright
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)