Bayram Namazına gelecek olanlara...
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce Eyüpte Bayram Namazı başlığına gelip geleceği yönünde oy kullananlar için buluşma yeri ve zamanını bildiriyorum.
30.09.2008 Salı Bayramın 1 nci günü. Bayram namazı sabah 07:41' de.
Biz saat 07:00' da Zincirlikuyuda, (genellikle kuryelerlin bolca bulunduğu bir mekandır) buluşup. 07:10 gibi hep birlikte E5 üzerinden Eyüp' e geçeriz. Sanıyorum bizim gideceğimiz saate kadar Camii dolmuş olacaktır bu nedenle dışarıda kalma ihtimalimiz çok yüksek, gelirken altınıza serebilmek için birşeyler getirmenizde fayda var. Aramızda olmak isteyen herkes için yerimiz var dini, dili, ırkı, inancı, rengi farketmez namaz kılmak istemeyen biz kıldıktan sonra bayramlaşmak ve birlikte bir bardak çay içmek için yanımızda olabilirler.
( Arkadaşlar özür dilerim öyle korkarak açtımki topiği karıştı biraz ) şimdi düzelttim
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
-
-
Ben Orduda Gıtcem ya :S Size Hayırlı Bayramlar Tüm Mt Ailesine
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
-
Abi topiğin yine saçma sapan bi yere gelmemesini dilerim. Ben söz veremiyorum ama gelmeye çalışıcam. Özelden telefon numaranı atarmısın o gün geç kalırsam arayabilmem için..
-
-
Ömercik adlı üyeden alıntı
Bu güzel düşünce için tebrik ederim.Şimdiden mt ahalisinin bayramı mübarek olsun.
Sağol, ama bu güzel düşünce yüzünden ben nelerle uğraştım bir bilsen Seninde bayramını kutlarım.
BaD BoY adlı üyeden alıntı
Abi topiğin yine saçma sapan bi yere gelmemesini dilerim. Ben söz veremiyorum ama gelmeye çalışıcam. Özelden telefon numaranı atarmısın o gün geç kalırsam arayabilmem için..
Amin.
Ok.
delipoyraz adlı üyeden alıntı
SULTANAHMET te bayram namazı diyorsunuz ama EYÜP e gidiyorsunuz
nasıl oluyor o.. direk camiye gelmek isteyenler olursa ne olacak
Direk Camiye gelmek isteyen olursa, orada buluşuruz. Zaten en azından bi 8-10 kişi oluruz motorları park edeceğimiz yerden de belli olacaktır.
Namaz SULTANAHMET te mi? EYÜP SULTAN da mı?
Eyüpte (Düzeltme yaptım)
-
eger hava guzel olursa ben gelırım ama yagıslı olursa maglum bızım burdakı camıye gıdıcez artık
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
anadolu yakasindan gelen kim var şimdi şöyle gebze tuzla pendik kartal maltepe civarinda oturan beraber gidelim arkadsin yolu bilmesi şart ben bilmiyorum zincirlikuyuyu
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bu başlıkk vesilesiyle tüm mt üyelerinin ve tüm inanaların ramazan bayramı mübarek olsun.
benim de bu hayatta en çok isteklerimden biri üyüp camiinde sabah namazı kılmak.inşeallah o günleri görürüz.
-
Hava güzel olduğu takdirde bende gelirm seve seve yağışlı olursa mahalladeki camiye talim
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
-
R3N adlı üyeden alıntı
gezi yazısı
bayram namazı gezisi, durup bolca fotoğraf ta ceker misiniz
tartışma cıksın diye yazmadım biraz takıldım umarım hoşgörünüz vardır
yemezler :D
-
herkesin bayramı mübarek olsun güzel bi program yapmışsınız
-
-
tüm camianın RAMAZAN BAYRAMI kutlu olsun çok yerinde bir karar kutlarım sizi inşallah geleceğiz namazımızı kılıp bayramlaşacağız.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
-
sedat_57 kardeşim gidersen haberim olsun beraber 2 ybr125 kafa kafaya gideriz... bizim için yağmur çamur hiç farketmez dime sedat:D
-
abi eyüpte deniliyo sultanahmet değil düzeltme yapmışlar zaten
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
R3N adlı üyeden alıntı
gezi yazısı
bayram namazı gezisi, durup bolca fotoğraf ta ceker misiniz
tartışma cıksın diye yazmadım biraz takıldım umarım hoşgörünüz vardır
Ne demek tabiki, yeterki niyet iyi olsun
Aslına bakılırsa bende düşündüm gezi yazıları dışında koyacak yer bulamadım...
-
Sn. Mt. arkadaşlar; Düşünceniz mükemmel. Bacanaklarla Çanakkale istikametine arabalarla bir gezi düşüncesi var. Şayet bu konu gündem dışı olur ve hava şartlarıda müsait olursa gelirim.
Bu vesile ile herkesin bayramını içtenlikle kutlar, nice bayramlara hep birlikte diyorum.
-
herkese HAYIRLI BAYRAMLAR sizlerle birlikte olmak isterdim ama nasip,gönüller beraber yetmez mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler