arkadaşlar merhaba; ben kartal uğurmumcu'dayım... gidecekseniz haberleşelim,böylece bayrama güzel başlamış oluruz... çok büyük extra birşey çıkmazsa ben de gitmek isterim,umarım anadolu yakasından talep 3 kişiyle sınırlı kalmaz.... eveeeet; elleri görelim 1-sedat57 2-kumsal41 3-ayberk 4-........ devamı?
buluşma yeri olarak kartal köprüsü nasil uygun mu ama bizim bir saat önce yola çikmamiz lazim ne olur ne olmaz
hacı gel ayip ediyorsun kapatiriz E-5 in emniyet şeridini aramizda 150 zat var 80 i geçmek yok grup sürüşü en önde ben olcam ip gibi gitcez
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
[QUOTE=AYBERK;1274595] aramızda zat 150 var.... derken? benim motor rahatlıkla 100 kmh vuruyor; ben fazla hız sevmem zaten,80-90 iyidir ayrıca kartal köprü uygundur...[/QUOya ben mondiyi küçümsedigimden degil hani grup sürüsü gidelim diye şeyyettiydim detayli bilgileri msnden konuşalim uygunsa saat falan belirleyelim profil bilgilerimde msn adresim var... şimdilik 3 kişiyiz hadi hayirlisi
Arkadaşlar Motorlarınızı parketmek için bildiğim alternatif bir yer var değerlendirirseniz Araçgirmiyor motor için ideal bir yer: Feshane caddesinden Eyüp Sultan tarafına Kavşaktan döndükten ilk sağda karakol sokağına girip 100 metre sonra tekrar sağa dönülüyor. ana caddeye çıkmadan soldan kaldırıma çıkıp (yol müsait çıkmak için) 50 metre ilerledikten sonra Kafe var yanından sola dönüp yoldan direk gidildiği zaman Eyüp Sulatan Camisinin tam arkasına çıkıyor. Bayağı geniş bir alan. araç girişide olmadığı için motorlar rahatlıkla parkedilebilir. Tarif karışık diyenler için Aş evinin önündeki yoldan bahsediyorum.
bende geliyorum...
sedat biz saat 5 te yola çıkarız herhalde :D
Beyler anadolu yakasından gelecek olanlar b,r araya gelip hep birlikte geçin bu tarafa. Avrupa yakasındaki buluşma yeri zaten belli. Bilmediğini söyleyen arkadaşalr için yarın bir kroki çizer koyarım siteye. Sizde aramızda olursunuz. Zaten her iki köprünün çıkışıda bir şekilde bizim buluşma yerimize çıkıyor.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
ayağımın şişliği dolayısıyla eğilemiyorum namazda sizlere eşlik edemem ama dualrımla yanınızda olurum,eğer sabah erken satte araba bulabilirsem bayramlaşmaya gelebilirim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
evet anadolu yakasından yolcu kalmasın.... herkesi bekliyoruz; şu anda 3 motor+ 1 kişi.... ben eşimle geleceğim;oradanda bayramlaşmaya....
saat 06:20'de beni alın...erken gitmek geç gitmekten her zaman daha iyidir...
ama sadece 3+1 kişiyiz sanırım; gelecek yok gibi...
arkadaşlar; şu an toplamda kaç kişiyiz? hiçbir ilerleme yok gibi...
Beyler hiç farketmez 3 kişi 5 kişi, (bu arada 3 kişi tamamlanınca cemaat oluyor )
Neyse konuya dönelim. Ben 06:50 Gibi Zincirlikuyuda olacağım gelen arkadaşları karşılayıp sohbet ederiz. Hatta beklerken o saatte açarsa orada çay satan biri var çay ısmarlayabilirim. Herkes geldikten sonra 07:10 gibi yola çıkar E5 üzerinden Eyüp' e gideriz. Bu arada önemli bir not, benimle birlikte gelmek isteyen ancak henüz motora binmeye başlayan 1-2 arkadaş var hızlı gidermisiniz diye tedirgin oluyorlar, ben tabiki hayır dedim max. 60-70 km ile gideriz dönüşte herkes ayrılacağı için kafana göre takılırsın dedim. Yüzümü kara çıkarmazsını . Tekrar ediyorum, namazı çok büyük ihtimalle dışarıda kılacağız o nedenle yanınızda altınıza serebileceğiniz bir şeyler getirmenizde fayda var, sonra üşütüp hasta olmanızı istemem.
Gelemeyecek olanların...
"RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR, AİLEİNİZ İLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE BOL KAZANÇLI NİCE BAYRAMLAR GÖRMENİZİ DİLERİM"
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
hacı niye dişarda kiliyoz ya içeri girelim motorculari kabul etmiyormu içerisi
abi anadolu yakasinan bir kişidaha geliyor eski mt üyesi Erol88 hyosung motoruyla aramizda olacak
evet beyler son saatler yokmu arttiran şu an anadolu yakasindan 4 kişi olmuş durumdayiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)