New York'ta Tarihi Scooter Buluşması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Resimler çok güzel. Çok enteresan modeller var. Yakından incelemeyi çok isterdim. Paylaşım için teşekkürler!
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
abi ne güzel
motoruda çok güzel sürmüşssün
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
Rica ederim arkadaslar, cok korktum motoru surmeden once cunku en az 6 yildir vitesli motosiklet surmuyorum. Zaten bir ara stop ettirdim
Ayrica muzelik motorlar, bir yere vururum diye korktum ama dayanamadim, surmeseydim icimde kalirdi.
-
paylaşımın için teşekkürler hasan kıtalar arası hizmetlerinden dolayı seni takdir ediyorum
-
Paylaşım için çok sağol..Harika resimler.
-
çok hoş ama bazı motorlar bakımsız kalmıs ya
-
Sizleri bilmem ama çoğunu ilk defa görüyorum. Bazıları da acaip komik
-
hakikaten nostalji teşekkürler paylaşım için
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Ev sahibi abinin müze açacak kadar koleksiyonu varmış hakikaten
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
Yıllarca tarzını şeklini bozmadan hala aynı motoru üretiyor vespa. Hayranlık uyandırıyor şahane motorlar paylasım icin teşekkürler
-
bu paylasımı ayakta alkıslıyorum emege saygı eline saglık scooterlar nerdeeeeennn nereeyeee gelmiş vaybe simdi navıgasyon bile varken helal olsun eline saglık
-
harika açık oldum yaa paylaşım için çok tşkler dostum
-
ilk fotodaki motora bittim resmen çook güzel ya bitane sahip olmak isterdim romörklü scooter ha süper
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
-
çok Güzel Bi Paylaşım Sağol.. Senin Sürdüğün Scooterda Scooter Değil Sanki Monster Gibi ötüyo
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
güzel fotolar emeğine sağlık
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
Amanın onlar ne güzeL seyler öYLe
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
güzel fotolar paylaşım için sağol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler