Ne kadar değişikler Yakından görmek isterdim Çok sağol.... Ellerine sağlık...
Ne kadar değişikler Yakından görmek isterdim Çok sağol.... Ellerine sağlık...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bakimsizlari bilerek oyle biraktiklarini dusunuyorum cunku burada parcalarini bulmak cok zor, adam edecegim derken motor mahvolabilir, en iyisi oldugu gibi birakmak
benim bu kadar cok nostaljik scooterim olsa ben kesin muze acardim Kimseye de ellettirmezdim motorlari ama sahipleri cok anlayisli insanlar, ben her sene duzenlenen bu etkinlige ilk kez bu sene katildim, beni daha once tanimamalarina ragmen cok sicakkanli davrandilar ve surmeme izin verdiler.
Kesinlikle katiliyorum, o gun bir benim Aprilia Atlantic'e bakiyorum, bir Burgman 650'ye bakiyorum bir de bu tarihi eserlere bakiyorum, saskinligim kat kat artiyor
degil mi ya onun da ayri bir artistligi vardi ama
Arkadaslar, guzel mesajlariniz icin ben tesekkur ederim, firsat buldukca boyle geziler yapip sizlerle paylasmaya devam edecegim.
Paylaşım için teşekkürler.
Çok garip scooterlar var yahu.
Evladiyelik demek ki çoğu.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
wow paylaşım için saol güzel resimler tabi yerinde görmek lazm ama su anda imkanı yoq
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
kuzenım bıraz gec olsada ınceledım resımlerı cok guzel bı etkınlık kutlarım senı herkese nasıp olmuyo boyle etkınlıkler senı cok ozledım gelmenı sabırsızlıkla beklıyorumm
Lan adam pul biriktirir gibi motor biriktirmis Hassanım gelde yeni pul koleksiyonumu gostereyim sana kelini ozledim yavru kusum bu arada 1000rr kapıda aslan gibi yatıyo haberin ola sensiz limit zorlanmaz,gelde zorlıyalım limitleri :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
ne nostalji kokan hareketler ama
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
süper yaw
bizim burdada bi motorcu 60 model bi vespa yeniliyor ama vitrinlik bi ara resimliyecem
çok süperler gerçekden çok değişik modeller var paylaşım için teşekkürler ...
Bu konuyu daha önce görmüştüm ama cevaplamak şimdiyeymiş gerçekten birbirinden güzel modeller yanlız bunları biriktirmek için para lazım olun bende yapıcam koleksiyon vespalarda şahane gözüküyor bu arada o motorlardan birini sürmek şahane olmalı.
çok güzel teşekkürler
arkadaşlar ordaki klasiklerin hepsi vespa değil ilk fotodaki lambretta
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)