İstanbul-Mersin Bayram Ziyareti
Reklamlar
-
selam arkadaşlar
bayram tatili dolayısı ile cumartesi sabahı İstanbul'dan yola çıkıyoruz. Hedef Mersin toplam 980 km. 500 km üzerine ilk kez çıkıyorum. çevremdeki herkes benim delirdiğimi düşünüyor.(Aslında motoru aldığım günden bu yana deli diyorlar ama boş verin)
Güzergah:
- Cumartesi sabahı saat 07:00 istanbul gişelerden hareket
- 10:00-10:30 arası Bolu'ya varış (tahmini 262 km) 30 dk motorları ve kendimizi dinlendiriyoruz.
- 10:30-11:00 arası yola tekrar koyup 13:00 gibi Ankara'ya giriyoruz (tahmini 192 km)
- 13:30 gibi Ankara'dan hareket ediyoruz
- 15:30 gibi Aksaray'da mola veriyoruz (30 dk) (tahmini 225 km)
- 16:00 gibi Aksaray'dan hareket ediyoruz
- 18:00 gibi Pozantı gişeler (tahmini 140 km) 30 dk dinlenme
- 20:30 gibi güzel memleketim Mersin (tahmini 120 km)
güzergah üzerinde olupta bana eşlik etmek isteyen tüm Mt'li arkadaşları bu gezide beni yalnız bırakmamaları için keyifli bir yolculuğa davet ediyorum.
Gelmek isteyen arkadaşlar için
Tel: 0505 311 85 60
0535 583 78 04
Not: süreler ve km'ler tahminidir. Güzel bir yer bulursak kafamıza göre takılacağız.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Reklamlar
-
-
abicim hayırlı yolculuklar, fakat bişiler eklemek isterim, cumartesi günü yağışlı görünüyor çoğu yer bu 1, birde ankara aksaray arasını hız sınırları içersinde gidersen 2 saate alamassın, minumum 2 buçuk saat sürer, aksaraydan pozantı yolunda ulukışla taraflarına çok dikkat et, kamyon çok yol tek şerit, zaten mersinli olduğun için sende biliyorsundur, yollar biraz hırpalanmış durumda özellikle mersine gidiş bölümü, tırtırlı bölüm çok aman dikkat,
sonuçta hayırlı yolculuklar, ben size ankaradan eşlik etmek isterdim ama bende alanyaya doğru gidicem yüksek ihtimal, kazasız belasız gitmeniz dileğiyle,
not : cmts günü yola çıkan çok olur, maksimum dikkat.
iyi yolculuklar...
-
iyi olculuklar allah kazadan ve beladan hepimizi uzak tutsun
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
Kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum motorum seninki kadar güçlü olsa hiç düşünmeden gelirdim çünkü bende cumartesi sabah Mersin-Silifke ye bayram için gidiyorum ama malesef arabayla
-
mersin mt ye yazın abi gelince tanışmak isterim
-
hepinize iyilik dilekleri için teşekkürler.
contrary adlı üyeden alıntı
mersin mt ye yazın abi gelince tanışmak isterim
bende sizlerle tanışmak isterim
-
Ben de Mersin'liyim içimde de Mersin'e motosikletle gitme özlemi var ama ancak ilkbahar aylarında yaparım herhalde. Keşke şimdi fırsatım olsaydı da hazır giden varken yolarkadaşı olsaydım... İyi yolculuklar diliyorum kazasız belasız gidip dönün...
-
-
cadı şu ayferi bir arada cesaretlendir
kız biraz hızlansam başlıyor başımın etini yemeye
-
Üstadım hayırlı yolculuklar bende gelecek sene bir karadeniz ziyareti düşünüyorum.. Nasip belki bana eşlik edecek arkadaşlar bile olabilir...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
-
Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız sürüşler
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
slmlar... 16/07/2007 tarihinde ben o yolu tek başıma gittim geldim... motorunuzun bakımınızı yaptırdırsaynız, lastik havalarını kontrol ettirdiyseniz, yanınıza yeteri kadar para bulunuyorsanız ve en önemlisi o yol müziksiz geçmez (tarzınız nedir bilmiyorum ama özellikle rock tavsiye ederim gaza gelme açısından) mp3 player hazırsa yola çıkmak için bir engel yok... bu arada sabah 7 de çıkacak olursanız tam öğle sıcağında konya ovasında olacaksınız bende biraz daha erkene alın derim. ben istte gelirken lastikler balon yaptı istanbulda değiştirmek zorunda kaldım... hayırlı yolculuklar size... mersinde saygılar...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
-
yat için ikna turlarına başladım 2 yıl sürmez ikna ederim
erginturhan adlı üyeden alıntı
Ben de Mersin'liyim içimde de Mersin'e motosikletle gitme özlemi var ama ancak ilkbahar aylarında yaparım herhalde. Keşke şimdi fırsatım olsaydı da hazır giden varken yolarkadaşı olsaydım... İyi yolculuklar diliyorum kazasız belasız gidip dönün...
bir dahaki sefere
kazurat adlı üyeden alıntı
Üstadım hayırlı yolculuklar bende gelecek sene bir karadeniz ziyareti düşünüyorum.. Nasip belki bana eşlik edecek arkadaşlar bile olabilir...
biz yazın ege ve akdeniz düşünüyoruz kısmet olursa
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız sürüşler
teşekkürler
Guwencin adlı üyeden alıntı
slmlar... 16/07/2007 tarihinde ben o yolu tek başıma gittim geldim... motorunuzun bakımınızı yaptırdırsaynız, lastik havalarını kontrol ettirdiyseniz, yanınıza yeteri kadar para bulunuyorsanız ve en önemlisi o yol müziksiz geçmez (tarzınız nedir bilmiyorum ama özellikle rock tavsiye ederim gaza gelme açısından) mp3 player hazırsa yola çıkmak için bir engel yok... bu arada sabah 7 de çıkacak olursanız tam öğle sıcağında konya ovasında olacaksınız bende biraz daha erkene alın derim. ben istte gelirken lastikler balon yaptı istanbulda değiştirmek zorunda kaldım... hayırlı yolculuklar size... mersinde saygılar...
önerilerin için teşekkürler
-
-
bu yaz ilk defa gittim Mersin'e(otobüsle) ve çok beğendim inş. artık her yaz gideceğim ve inş. motorumu değiştireyim yeni motorumla gitcem hayırlı yolculuklar...
-
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler