chopper da yakışmış kardeşime.
chopper da yakışmış kardeşime.
güzel gezi teşekkürlerrrr
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
sercan tatil sana yaramış
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
tesekurederim, gece gec saatte acmıstım baslıgı onun icin olmustur sanırım
evet darkdiamond, aslında avrupa ülkelerine ziyaretler cokda zor degil, gecen sene yunanistan almanya hollanda ve isvicreden bi cok fotograf ve geziyi paylastım... aslında bi kac kez yurtdısına cıkınca gerisi kendiliginden geliyor, ben istanbulda olsam ya da edirne tarafında her hafta sonu gider yunanistandan motosiklet parca ve aksesuarları getirirdim.. otobusle 21 ytl ye dedeağac a yani alexandrapoli ye gidebiliyorsunuz..
vize icin yeter ki dogru evraklarla konsolosluga basvurun... o da gercekten cok kolay bisey... ben hep 6 aylık ya da senelik vize alıyorum ama ilk baslarda hep 15-20 günlük vizelerle basladım.. sonradan kendileri veriyorlar cok cok, bol bol
tesekurler
kardesim ne cabuk bitirdin be askerligi, sevindim senin adına;) yakında gorusuruz...
kardesim ne demek ramazan gecsin bak neler neler iciyoruz
kos a sık sık gidiyorum ancak Rhodos u daha cok begeniyorum, gorulmesi gereken bi yer... diger konu da yorum yapamam, her yüz yıl da bi savas var...
ben de özledim abi, bakalım bayram sonrası arkadaslarla toplanıp gelmeyi dusunuyoruz, belki de bayramın son gunlerinde orda oluruz... gelmeden haberlesiriz
Amin.
tesekurler.
tesekurler.
Oglak burcuyum o yuzden keçileri cok severim..
tesekurler.
karsımızda bir sürü ada var en azından onları gezsek uzun zaman yeter.. orda bizlerden de eserler var...
sagol cakalaz
abim motoru da buyuttun, zaman da var, parayı da bulalım ve Kosova gezimizi yapalım unutma Kosova ya gidecektik beraber...
tesekurler, ilginc bi ada
abi cekmezmiyim, cektim tabii ama millet demesin bu ne diye sonra cok istersen koyarım
tesekurler.
Huseyin abicim yakında bi kac arkadas atlayıp geliyoruz Ayvalık a haber verecegim
hehehe Muhittin abi ye de soyle
moto guetta ları satıp satıp tatile gidiyorum kanka, yarasın tabii
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
:bestmt:
çok güzel... deniz tarih herbişey var gezinizde...
resimler için teşekkürler gidemiyoruz resimlerle idare edelim bari
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
seco yaptın yapacagını tatile cıkamayan dostlarımızı kudurttun
paylaştıgın için sagol kardeşim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
tek kelime harika
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Guzel bir gezi olmus, tebrikler. Bende bunun ufak caplisini bisiklet ile yapmistim Kos cok guzel bir ada, bize de o kadar yakin. Ziyarete kesinlikle deger.
güzel gezi,hakkını vermıssın. kos a gitmek için vize gerekmıyor die biliyordum? bende bu sene gıdıcektım vize muhabbetı yuzunden vazgeçtim.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Ugly yine çıktın ortaya...harikasın.Bodrum'daysan görüşelim.Selamlar
Motosiklet aşkına
bu kadar yolu TAŞLAR ı kayaları görmek içinmi gittin elindeki diğer resimleri bekliyoruz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kardeşim kankam uglychildım güzel gezmişsin. daha görmediğimiz neler vardır neler. hadi gelince izmire konuşuruz gerisini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)