guzel fotolar ve guzel gezı
guzel fotolar ve guzel gezı
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Gökay yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan.
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
benden de 3 resim
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
neden kimse bana cevap vermiyo
Serdar ne iş takı takar gibi benden de 3 adet resim yok olmadı bendende 3 küçük altın der gibi
Aslında donusde bayaga hızlıydık, ankara girisinde kırmızı işikta 2 ye ayrildik sagolsun ondeki gurup murat agbi onculeri =) bizim kırmızıda kaldıgımızı gormemis neyse Bahceli madoda dondurma sozu vermisti murat agbi bizde 8 de 3 motor mado onunde olduk ama geri kalanlar bizi bekliyolarmis onlar 8:40 da fln gelebildi anca madoya. dondurmaları yedik sonrada evlereee...
Murat agbi dondurma zuperrrdi sagolasınn...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Cevaplar için teşekürler
Siz baya bi mola verdiniz ozaman ben 7:40 da kızılaydan geçiyordum
ne yapalım abi valla calimeroda gidince herkes uçtu yetişebilmek için hiçç resim çekemedim mola veriyolar tam geliyorum mola yerine hadi gidelim diyolar yorgunluktan öldüm valla ancak 3 tane çıktı
shell de durduk motora yağ ilavesi yaptı emrah birazda orda takıldık başka da durmadık.
yaww biri çalılığa daldım diyor gezide o kimm ??
Bu nedir kardeşim gelen vuri giden vuri :D yıkılmadık ayaktayız babaya selammmmm :D
o çalılığa dalan bendim yapraklıdan çankırıya dönerken bi ara yanlız kaldım uzunca bi viraj vardı yattım yattım tam çıktım derken daldım arkaya baktım çok uzakta motorlar görünüyodu bi baktım aaaa viraj bitmemiş ve ben düzüm yer de mıcır olunca tekrar yatmaktansa pozisyonumu koruyp çıktım yoldan. baya bi çalılıktı. neyse ki düşmedim (cross um sağolsun ) çankırıya döndüğümde motorun altından sarkan dal-diken salkımlarına bakıp baya bi eğlendik.. :D e ne demişler, nereye bakarsan oraya gidersin.. dalmamak lazım
benim niye haberim yok çalıdan çırpıdan vay tırt moturcular vay dönemiyolar virajı bide sölemiyolar
yaaa bırak dalgınlığıma geldi hem seni de gördük. 50 cm lik yeri çıkamadın bıraktın motoru orda
yok 333.. yetenek abi o hem asfaltta hem toprakta, arazide pis yatarım
ellerinize sağlık arkadaşlar,keşke bende gelebilseydim,haftasonu çalışmak ne kadar kötü:(:(:(:(((((
[B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)