Bu pazar... Sonbahar... ve yollar, sanki sonbaharda doga bir baska renkleniyor, baska kokuyor...
Bu pazar... Sonbahar... ve yollar, sanki sonbaharda doga bir baska renkleniyor, baska kokuyor...
hocam allah razı olsun sizde olmasanız bide bazı arazide gezipte fotoğraf çeken arkadaşlar olmasa böyle manzaralara hasret kalacaz elinize ve gönlünüze sağlık
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
fotolar aynı kart bostdallara benziyor çok güzel
bende diyorumki türkiye de düzenli ve temiz yol , burası amerika herhalde....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Bursa Uludağ yoluna benziyor aynı
e_erdun, inegöl ile bozüyük arasındaki mezit boğazına benziyor
arvasi abi senin son bahar nezaman....ne zaman gömeriz seni....yaş aldı başını gidiyor ya baboş....
bırak türkiyeyi artık avrupaya git.....sen taraklıda yaşayacak adammısın abi...bitin kanlı senin....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han, benim sonbahara daha çok var beni gömmek isteyenlerin nedense hep cenazesine gitmek nasip oldu.nediyon kardeşim daha çok baharımız var inşallah yapma öyle şakalar
heyooo abi nihayet mete kardeşini hatırladın...dikkatini çekmek istedimde abi...biraz eşşek şakası oldu farkındayım...el ense *****ı*****felsefesi bazen insana hata yaptırabiliyor ağabey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Doğa ayrı güzel, yol ayrı güzel.. Atla motoruna tırıs tırıs git, kargaşa yok, stres yok, oksijen çok.. Yanında dostlar varsa deymeyin keyfime.. Peşinden güzel bir kamp..
arkadaşlar yolda manzarada çok güzele benziyor.Tam gezmelik bir yer
amerikadan küçük bir manzaraya bile tav olduk valla....kentleşmeyi düşünemiyorum....
Kim cekmis fotolari? Donald amca sen mi? Yahu nerde cekmis? Ne zaman cekmis? nasil cekmis? Biz niye cekemiyoruz? hava ne zaman boyle sari oluyor? Yapraklar sari, gunes sari? Adi bile aci olan bu baharda niye yuregimizi hop hop ediyor? Nerde bu iklim? Nerde bu yer?
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
alestevardiya, amerika galiba !
türkiyede böyle yol varsa ben motoru bırakır koşarım karayollarına resimleri yollayacağım biz motorcularıda hatırlasınlar bir motoru yutacak çukurlar bilirim gezeninde çekeninde ellerine sağlık darısı başımıza AMİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
apvcim biz bu idarecilerin kafasıyla ne doğaya ne dünyaya faydalı olamayız...mıcırdan insanlarımızın öldüğü bu topraklarda bu bir hayal...
alestevardiya, Yahu kim cekecek, tabii ki ben... Burasi New York a bir iki saat mesafede favori motosiklet rotalarimizdan biri.
Gercekten guzel yerlerdir...
abi çok şanslısın yaaaa.....bizim buralar allaha amanet.....
Donald_Duck, abi super yerler.acaba oraya gelıp yasamak cokmu zor?? almazlarmı bızı oraya yada multecı olup kacsak?? hele los angeles ı gorsem warya.orayı gorıyım dusup ölıyım. o kadar yanı
_Si_BeMoL_, küba'ya git, ordan yüzerek amerika'ya kaçabilirsin, en kolayı bu...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)