Vayy abim benim 73. Çok teşekkür ediyorum Ahmet abi. Bizde zaten ekibe nasıl bir kişi daha katabiliriz, onun hsabını yapıyoruz abi. Tamamen kroscu olmasan bile, arada bir seni doğaya taşıyacak, ikinci motor olarak bir kros alabilirsin. Seni aramızda görmekten şeref duyarız abi. Evet abi bence de reşitin askerliği bitmeyecek gibi görünüyor, Allah yardımcısı olsun. O olmadan bir yanımız hep eksik olcak.
DEMİR ATLILAR, KARAKÜTÜK KOVBOYLARINA KARŞI...
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde benzerine rastlanmamış,ilginç bir olay yaşandı. Kendilerine "demiratlılar çetesi" adını veren bir grup motorlu genç, bu işe kendilerini fazla kaptırıp masum bir atlıyı esir aldılar. Edinilen bilgiye göre kadirli'nin karakütük köyünde atıyla yük taşıyan yaşlı bir adamın etrafını çeviren motorlu çete, kement atarak yaşlı adamı etkisiz hale getirdi, olaydan sonra yaşlı adamı motor garajında rehin olarak bulundurdukları öğrenilen çete daha önce de karatepe köyünde biri eşekli, biri atlı olmak üzere iki kişiyi rehin almış, rehinleri bırakmak için bir adet yamaha marka kros motor fidye istemişti. Şu an hala demiratlılar çetesinin elinde bulunan yaşlı adamın yakınları hayatından şüphe ediyor ve yetkililerden yardım istiyor...
Ablacım sen işi bitirmişsin zaten. Allahın izniyle bundan sonra hiçbir güç senin kroscu olmana enlgel olamaz. Biliyorsun olay kafada bitiyor ve sen olayı bitirmişsin. Ben şimdiden hayırlı uğurlu olsun kros motorun diyorum... Ama bak bizim bu taraflara fazla gelme köylüler demiratlılar çetesinden dolayı krosculara çok kinli. Köyün belirli yerlerine adam yerleştirmiş, kroscuların lastiklerini patlatmak için tuzaklar kurmuşlar. Sonra gazetede şöyle bir manşetle karşılaşmayalım.
"DEMİRATLILAR ÇETESİNİN ÜYESİ SANILARAK KÖYLÜLER TARAFINDAN LİNÇ EDİLEN MOTORCU KIZ MASUM ÇIKTI"