3600 km 12 gün ve KARADENİZ
Reklamlar
-
ben 3 hafta önce o yolları turla geçtim. Hep sizin resimler aklıma geldi, 250 lilik motolarla nasıl geldiler nasıl geçtiler. Her hatırladığımızda helal olsun dedik kuzenimle. Kuzenim adanada kendisi motor delisi ve avukat tanışmanızı isterim. Suzuki c800 almayı düşünüyor Mert beyden. Helal olsun arkadaşım
Reklamlar
-
teşekkürler hocam. herkese kısmet olması dileğiyle.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
Nefis bir paylaşım olmuş. Emeklerinize sağlık. Fotoğrafları inceledikçe İŞTE HAYAT BUDUR dedim kendi kendime... Türk insanının müsafirperverliğini hatırladım tekrar.
Ama Sümele manastırı içimi acıttı. Bazı insanlarımız böyle ama bu işin bakanlığı var yetkilis var. Söyleyecek kelime bulamıyorum.
-
Xenkos adlı üyeden alıntı
Nefis bir paylaşım olmuş. Emeklerinize sağlık. Fotoğrafları inceledikçe İŞTE HAYAT BUDUR dedim kendi kendime... Türk insanının müsafirperverliğini hatırladım tekrar.
Ama Sümele manastırı içimi acıttı. Bazı insanlarımız böyle ama bu işin bakanlığı var yetkilis var. Söyleyecek kelime bulamıyorum.
Sümela manastırına yazı asmışlar ne zaman astılar bilmiyorum ama duvarlara yazı yazarken yakalananlara cezai işlem uygulayacaklarmış.
-
11 Kasım 2008, 22:52
-
11 Kasım 2008, 23:13
fotoğraflar ve paylaşımlarınız için teşekkürler, güzel bir gezi olmuş inşallah bir gün bize de nasip olur.
-
12 Kasım 2008, 00:45
Tebrikler..
haluk hocam,tebrikler ve teşekkürler.yapılabilecek en güzel geziyi yapmışsınız.ben bozyazı lisesinden mehmet ercan, sizi anadolu lisesinden hatırlıyorum.gezinizi namık hocadan öğrendim.fotoğrafları izlerken içim cız etti,gerçekten güzel bir gezi olmuş.hocam bendede bu ara motor merakı başladı.iki aydır motor raştırıyorum.en son v-strom da karar kıldım önümüzdeki günlerde alacağım inşallah.bu taraflara yolun düşerse bir yayla gezisi yapabiliriz.
-
12 Kasım 2008, 00:49
teşekkürler mehmet uğrarsam bildiririm
-
inşallah bu sene adanadaki arkadaşlarımla da büyük bir geziye imzamızı atacağız.
-
Gidin hakkınızdır 250 lilik motordan sonra Haluka dostum bir şey merak ettim, Ünyede o bulunduğunuz tepede pideci var değil mi?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
ben böyle gezi görmedim elinize sağlık insallah bu yaz bende gidicem
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Gidin hakkınızdır 250 lilik motordan sonra
Haluka dostum bir şey merak ettim, Ünyede o bulunduğunuz tepede pideci var değil mi?
evet var çakırtepe orası. pideleride çok güzeldi.
-
Dostlugunuz ve yolculugunuzu okumak cok guzeldi. Daimi olmasini dilerim.Tesekkurler.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
15 Temmuz dan sonraki günlerde olacak; yağmurlu bir akşam üstü Trabzon' dan Rize istikametine seyreden 01 plakalı motosikletli bir gurubu kendi memleketimde arabamla selamlayıp solladığım için çok üzülmüştüm. Fakat o an yapabileceğim hiçbirşey yoktu. Canım anneciğimi kaybetmenin verdiği derin bir yara ile tamamen çaresiz , yıkık bir vaziyette Arhavi' ye ulaşmaya çalışıyodum. Tahmin ediyorum o arkadaşlar sizlerdiniz. Hatta bir an durup o insanlara içimden , Arhavi'nin köyü veya şehirdeki evimde misafir kalabileceklerini söylemek istedim. Malesef ki tatil için oralara gelen insanlarin neşesini kaçırmamak için tekrar ilerledim. Aslında bende motosikletçiyim. Kısmet olursa seneye İstanbul'dan mt.gurup arkadaşları eskortluğumda oralara götürmeyi düşünüyorum. Bölgede gezilecek daha nice yerler var.
-
abi benide götürecen deelmi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Gidin hakkınızdır 250 lilik motordan sonra
Haluka dostum bir şey merak ettim, Ünyede o bulunduğunuz tepede pideci var değil mi?
Ben Ünyelıyım EGer GelIrseniz Bu tarafa Ben Götürmek İsterım..
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
-
Hakkını vermek lazım güzel gezmişsiniz. Teşekkürler resimler tam arşivlik olmuş masaüstünde hatırlayacağım hep sizi.
-
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
sayın Haluka 28,merhaba..trabzonlu olmam hesabıyla gezinizi defalarca okudum,resimlere tekrar tekrar baktım. ben de yazları oralarda keeway 150 sp.imle dolaşıyorm.bu sene ramazan bayramında çayeli tüneli girişinde motoru devirdim.allahtanbana bir şey olmadı.motor eskidiğinden elden çıkardım.. şimdi regal almayı düşünüyorum. gücüm ona yetecek herhalde.merak ettiğim tek şey,benim motorun ön lastiği de kalın dı..bu ince tip.kullanırken bir sıkıntı olur mu? motoru almayı tavsiye edermisiniz.(2.el) şimdiden çok teşekkür ederim.iyi akşamlar...Yaşar Güneysu.
-
Buralara Gelip de Uğramazsanız darılırım yazın mutlaka beklıorum:Dhaberleselım:DBu arada Gezi Süper Ötesiii..
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)