çok güzel bir gezi olmuş tebrikler inşallah bizede nasip olur,yemklerin fotolarını görünce ağzımın suyu aktı sahur vakti kokuları geldi sanki neyse bir şeyler atıştırtayım
çok güzel bir gezi olmuş tebrikler inşallah bizede nasip olur,yemklerin fotolarını görünce ağzımın suyu aktı sahur vakti kokuları geldi sanki neyse bir şeyler atıştırtayım
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
ALLAH nasib ederse önümüzdeki yaz yapmayı çok istediğim bir gezi.
Haluk hocam, eline koluna sağlık süper bir gezi olmuş. Umudum yok ama yinede seneye bende gelmeye çalışacam....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
inşallah birlikte gideriz. grçi biz sana nasıl yetişiriz bilemem ama...
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Arkadaslar supersınız valla gönulden tebrık edıyorum sızı keske bende sızlerle bırlıkte olabılseydım bende sızın gıbı regalcıyım ve sızlerle dolasmaktan buyuk alacağımada emındım umarım bır gun karsılasırız ve beraber gene bır turkıye turu yaparız tekrardan canı gönulden kutluyorum sızlerı tanısıp haberlesmek ısterım sızlerle tolga84msn@hotmail.com
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
merhaba tolga msn adresimi pek kullanmıyorum ama regalcilerin olduğu bir site var orada görüşelim istersen. www.raptorriders.net
orayada kayıtlıyım ben tabııı kı orada goruselım nasıl ıstersen benım rumuz tlgyldz kendıne ıyı bak gorusmek dıleği ıleee
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
Ne gezi ama..........
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
sağol umarım sanada nasip olur.
Süper güzel bir gezi ve hakkını vermek lazım haluk kardesim çok güzel bir anlatım Ancak sunu merak ediyorum geziyi nasıl organize ettiniz ve illa RR kullanıcısı mı olmak lazımdı yoksa hakikaten katılmak isteyen chopper & cruise sahipleri katılabilirmiydi,katılırsa üvey evlat muamelesi görürmüydü ki ufak tefek arada baska motorlar göze carpıyor. Kısacası sizlere veya böyle güzel organizasyonlara katılabilmek için nereleri nasıl takip etmeliyiz biraz acarsan sevinirim teşekkürler...
sanki bir rüyada gibi hissettim kendimi.o kadar güzel bir gezi olmuş ki;ellerinize,yüreğinize sağlık.kesinlikle karadenizi gezeceğim.
Çok teşekkür ederim Jazztime.Hemen sorularına geçeyim. Gezinin organizasyonu önceden konuşulmuştu sonrada aniden yazın karar verdik ve yola çıktık. Geziye katılmak için RR kullanıcı olmak diye bişi söz konusu değil. Tabikide diğer chopper sahipleri katılabilirdi hatta biz yola çıkmadan adam aradık diyebilirim. Bu yaz Adanadaki arkadaşlaralada bereber benzer bir gezi düşünüyoruz. Mayıs haziran gibi ararsan tekrar konuşuruz, sana bilgi veririm. görüşmek üzere hoşçakal
teşekkürler
muhteşem bir gezi olmuş. heveslendirici....
çok harika bir gezi olmuş inşallah bizde birgün böyle gezeriz.
[COLOR="Black"][B]Devir hangi devir olursa olsun devirli olsun...[/B][/COLOR]:queen:
Bilgilendirdiğin için saol buralardayım yakın takibimdesin görüşmek üzere
Arkadaşlar motorum satıldı. Seneye yapacağım karadeniz tuurunun eksik kalan bölümünü v-strom ile tamamlamak istiyorum. iyi dileklerinize ve paraya(özel ders isteyenlere) ihtiyacım var.
harıka fotograflar muhtesem bı gezı olmus ellerıne saglık
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Haluk kardes hayırlı olsun alacagın motorda yakısır sana hani
eyvallah sağol
Güzel gezi.
2009 yazında da benim niyetim var. kısmet diyelim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)