Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

3600 km 12 gün ve KARADENİZ

REKLAM ALANI
    --volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    süpersiniz abi yaa ellerinize emeğinize sağlık ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    güzel olduğunu senden dinleyince hayal ediyordum ama bu kadarını açıkcası beklemiyordum.seneye kılavuzumuz sensin.inşallah bir aksilik olmazsa seneye beraberiz.senin ve arkadaşlarının emeklerine sağlık.sevgilerimle.

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    çok güzel fotoğraflar teşekkürler , rizeye gitmişken ayder yaylasına da çıksaymışsınız çok güzel bi yer...

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    haluk kardeşim maraştanda bi kişi eklemeyi unutma bende yok demem böyle bir organizasyona bendede regal var sebninkinin aynısı kırmızı bu taraflarada yolun düşerse görüşürüz inşallah geziyi heb takib ettim diğer siteden baya hari zamanlar gecirmişsiniz imrendim size ama senden bilgi isteyebilim özel den beni aydınlatırsan sevinirim yani masraflar ve motorun uzunyoldaki eksileri artıları gibi
    uzun yolda yanımızda olmazsa olmaz neler gibi

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haluk kardeşim maraştanda bi kişi eklemeyi unutma bende yok demem böyle bir organizasyona bendede regal var sebninkinin aynısı kırmızı bu taraflarada yolun düşerse görüşürüz inşallah geziyi heb takib ettim diğer siteden baya hari zamanlar gecirmişsiniz imrendim size ama senden bilgi isteyebilim özel den beni aydınlatırsan sevinirim yani masraflar ve motorun uzunyoldaki eksileri artıları gibi
    uzun yolda yanımızda olmazsa olmaz neler gibi
    mustafa sensin galiba. nasılsın. alında biz gelirken sana uğrayacaktık. ama olmadı kayseri tarafından geldik. yoksa dondurmaları unutmş değiliz. alacağımız olsun. diğer bilgileride motor lar fena değil. tabi hız yapmak gerektiğinde isteğe cevap veremyorlar. ama onun dışında rahatlar. hele yakıt müthiş di. 3600 km yol 380 ytl benzin daha ne olsun.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Haluk dostum, süper bir gezi olmuş ellerinize sağlık. Fotolar müthiş, bir kaç tanesini kaydettim bilgisayara. Darısı gelecek yıla. Selamlar.

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haluk dostum, süper bir gezi olmuş ellerinize sağlık. Fotolar müthiş, bir kaç tanesini kaydettim bilgisayara. Darısı gelecek yıla. Selamlar.
    olur veyis hocam mutlaka senide görmek isteriz aramızda. ben dediğim gibi mutlaka bir daha gideceğim çünkü eksik kaldı. istersen sana fotoların bir dvd sini veririm ayıp ettin. 3000 resime bakmaktan erinmeyeceksen.

Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel fotoğraflar teşekkürler , rizeye gitmişken ayder yaylasına da çıksaymışsınız çok güzel bi yer...
    biz aslında aydere çıktık ama çıktığmızda karanlık basmıştı. fakat gördüklerimiz bize yetti. çünkü taş yığını olmuş karadenizin marmaris bodrumu gibi bişi. onun yerine çat yaylasını tavsiye ederim.

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    arkadaşım çok güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için teşekkürler.bu arada sana bişi itiraf edeyim haluka28 : gezi esnasında bende motorumu bu yaz alamadığım için otomobilimle çıkmıştım karadenize 11 gün de ben geçirdim ve birer gün arayla hemen hemen aynı yerleri gezmişiz ama ben motorla gezmediğim için fotoları koymak istemedim.işin itiraf kısmına gelince; sizi sümela manastırında gördüm.ben sabah 9'da girip gezmiş çıkıyorken sizin grup geldi girişe 500-600 metre kala balkon tarzı bir yerden çekip koyduğunuz resim esnasında bende oradan resim çektim,hatta sizin motorların da resmini çektim ve aşağı indim.hyosung gv 250 sayfasında sizden bahsetmiştim.hatta gafta bulunup az motor tecrübemle sizin motorları tek silindirli ve hava soğutmalı yazmıştım sonra düzelttim.bunun için kusura bakmayın özetle çok süper bir gezi olmuş.iyi akşamlar

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    arkadaşım şaşkınlık mve heyecan içinde resimlere baktım uzun bir aradan sonra memleketı rizemi çayelımı resimlerde dahı olsa görmek muhteşem
    asıl muhteşem olan sızlersiniz cesaretınız ve macera perestlığınızden ötürü kutlarım yolunuz hep açık olsun

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
    lifan 100

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım çok güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için teşekkürler.bu arada sana bişi itiraf edeyim haluka28 : gezi esnasında bende motorumu bu yaz alamadığım için otomobilimle çıkmıştım karadenize 11 gün de ben geçirdim ve birer gün arayla hemen hemen aynı yerleri gezmişiz ama ben motorla gezmediğim için fotoları koymak istemedim.işin itiraf kısmına gelince; sizi sümela manastırında gördüm.ben sabah 9'da girip gezmiş çıkıyorken sizin grup geldi girişe 500-600 metre kala balkon tarzı bir yerden çekip koyduğunuz resim esnasında bende oradan resim çektim,hatta sizin motorların da resmini çektim ve aşağı indim.hyosung gv 250 sayfasında sizden bahsetmiştim.hatta gafta bulunup az motor tecrübemle sizin motorları tek silindirli ve hava soğutmalı yazmıştım sonra düzelttim.bunun için kusura bakmayın özetle çok süper bir gezi olmuş.iyi akşamlar
    evet seni hatırlıyorum hatta gelip bize ya hocam bendede motor var ama bu yollara gidermi diye sormuştun bizde sana neyin var dedik sen gv 250 var dedin bizde insaf hocam gv 250 ile gidemiyceksen neyle gidecen dedik. yada sana demedikde arknadan konuştuk tam hatırlamıyorum. ama böyle bişiydi.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gezinin hasını yapmışsınız. Bizde 3 kişi niyetlendik fakat kısmet olmadı bu sene.

Paylaşım için teşekkürler, deklanşörünüze, tekerinize sağlık.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Çok güzel bir gezi olmuş.Tekerlerinize sağlık.Katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.Kazasız sorunsuz sürüşler.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    çok güzel gezi... karadenizi gezmek hep hayalim...

motorlar sorun çıkarttı mı hiç?

UnSpokeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    tek kelimeyle muhteşem bi gezi olmuş ahım var bi gün bende böyle bi geziye çıkıcam süpersiniz gerçekten
    İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel gezi... karadenizi gezmek hep hayalim...

motorlar sorun çıkarttı mı hiç?

hayır motorlar hiç sorun çıkartmadı. ben de başta korkuyordum ama bu motorlar rüştünü ispatlamıştır.

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Bizim memlekete kadar gitmişsiniz ama hiç resim göremedim. Kısmet olur resimleride ben eklerim artık bir gün. Emeğine sağlık.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    Anadoludan başka hangi ülkede her ilde bir dost her dostun evinde bir sofra bulunur ki kıymetini bilelim dostlar

Motosikleti
    ER-6N (Turuncu)
    ben de istiyorum bu geziden. Süper olmuş valla. Ordu ya bidaha giderseniz, Çambaşı yaylasına çıkın güzeldir.

Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    aklımızda bulunsun

Alıntı Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim memlekete kadar gitmişsiniz ama hiç resim göremedim. Kısmet olur resimleride ben eklerim artık bir gün. Emeğine sağlık.
    dönüş yolumuz oduğu için bir yere uğrayacak zamanımız pek kalmadı. ama sanayide gökkuşağı var. nevzat abi sahibi. motorcu dostudur kendisi.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)