süpersiniz abi yaa ellerinize emeğinize sağlık ...
süpersiniz abi yaa ellerinize emeğinize sağlık ...
güzel olduğunu senden dinleyince hayal ediyordum ama bu kadarını açıkcası beklemiyordum.seneye kılavuzumuz sensin.inşallah bir aksilik olmazsa seneye beraberiz.senin ve arkadaşlarının emeklerine sağlık.sevgilerimle.
çok güzel fotoğraflar teşekkürler , rizeye gitmişken ayder yaylasına da çıksaymışsınız çok güzel bi yer...
haluk kardeşim maraştanda bi kişi eklemeyi unutma bende yok demem böyle bir organizasyona bendede regal var sebninkinin aynısı kırmızı bu taraflarada yolun düşerse görüşürüz inşallah geziyi heb takib ettim diğer siteden baya hari zamanlar gecirmişsiniz imrendim size ama senden bilgi isteyebilim özel den beni aydınlatırsan sevinirim yani masraflar ve motorun uzunyoldaki eksileri artıları gibi
uzun yolda yanımızda olmazsa olmaz neler gibi
mustafa sensin galiba. nasılsın. alında biz gelirken sana uğrayacaktık. ama olmadı kayseri tarafından geldik. yoksa dondurmaları unutmş değiliz. alacağımız olsun. diğer bilgileride motor lar fena değil. tabi hız yapmak gerektiğinde isteğe cevap veremyorlar. ama onun dışında rahatlar. hele yakıt müthiş di. 3600 km yol 380 ytl benzin daha ne olsun.
Haluk dostum, süper bir gezi olmuş ellerinize sağlık. Fotolar müthiş, bir kaç tanesini kaydettim bilgisayara. Darısı gelecek yıla. Selamlar.
olur veyis hocam mutlaka senide görmek isteriz aramızda. ben dediğim gibi mutlaka bir daha gideceğim çünkü eksik kaldı. istersen sana fotoların bir dvd sini veririm ayıp ettin. 3000 resime bakmaktan erinmeyeceksen.
biz aslında aydere çıktık ama çıktığmızda karanlık basmıştı. fakat gördüklerimiz bize yetti. çünkü taş yığını olmuş karadenizin marmaris bodrumu gibi bişi. onun yerine çat yaylasını tavsiye ederim.
arkadaşım çok güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için teşekkürler.bu arada sana bişi itiraf edeyim haluka28 : gezi esnasında bende motorumu bu yaz alamadığım için otomobilimle çıkmıştım karadenize 11 gün de ben geçirdim ve birer gün arayla hemen hemen aynı yerleri gezmişiz ama ben motorla gezmediğim için fotoları koymak istemedim.işin itiraf kısmına gelince; sizi sümela manastırında gördüm.ben sabah 9'da girip gezmiş çıkıyorken sizin grup geldi girişe 500-600 metre kala balkon tarzı bir yerden çekip koyduğunuz resim esnasında bende oradan resim çektim,hatta sizin motorların da resmini çektim ve aşağı indim.hyosung gv 250 sayfasında sizden bahsetmiştim.hatta gafta bulunup az motor tecrübemle sizin motorları tek silindirli ve hava soğutmalı yazmıştım sonra düzelttim.bunun için kusura bakmayın özetle çok süper bir gezi olmuş.iyi akşamlar
arkadaşım şaşkınlık mve heyecan içinde resimlere baktım uzun bir aradan sonra memleketı rizemi çayelımı resimlerde dahı olsa görmek muhteşem
asıl muhteşem olan sızlersiniz cesaretınız ve macera perestlığınızden ötürü kutlarım yolunuz hep açık olsun
çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
lifan 100
evet seni hatırlıyorum hatta gelip bize ya hocam bendede motor var ama bu yollara gidermi diye sormuştun bizde sana neyin var dedik sen gv 250 var dedin bizde insaf hocam gv 250 ile gidemiyceksen neyle gidecen dedik. yada sana demedikde arknadan konuştuk tam hatırlamıyorum. ama böyle bişiydi.
Gezinin hasını yapmışsınız. Bizde 3 kişi niyetlendik fakat kısmet olmadı bu sene.
Paylaşım için teşekkürler, deklanşörünüze, tekerinize sağlık.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Çok güzel bir gezi olmuş.Tekerlerinize sağlık.Katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.Kazasız sorunsuz sürüşler.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
çok güzel gezi... karadenizi gezmek hep hayalim...
motorlar sorun çıkarttı mı hiç?
tek kelimeyle muhteşem bi gezi olmuş ahım var bi gün bende böyle bi geziye çıkıcam süpersiniz gerçekten
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Bizim memlekete kadar gitmişsiniz ama hiç resim göremedim. Kısmet olur resimleride ben eklerim artık bir gün. Emeğine sağlık.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Anadoludan başka hangi ülkede her ilde bir dost her dostun evinde bir sofra bulunur ki kıymetini bilelim dostlar
ben de istiyorum bu geziden. Süper olmuş valla. Ordu ya bidaha giderseniz, Çambaşı yaylasına çıkın güzeldir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)