Çok güzel, eğlenceli bir gezi olmuş, elinize sağlık...
Osman Melikoğlu
BMW 1200 GS
Gerçekten güzel gezi olmuş .Paylaşım için tşk. Bu arada şükür ahmet abinin fazer'i yolda görmekte nasip oldu. Biraz daha dışarı çıkarmasa makina pas tutacaktı
evt gercekten cok güzel bir gezi olmuş demirim gürselim tek kelıme ile harıkasınız hepınıze selamlar antep den...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
sizlere katılamadım bir gün önce aynı yerdeydim yorulmuşum işte ne yapiim..bu arada zaferi motoruyla görmek ne zaman kısmet olacak acaba yeni yerler bizleri bekliyor gezilere devam..
Arabayıda motor gibi kullanıyoruz abi. Laf aramızda 1000km altı gezilerde motor ısınmıyor ondan böyle oluyor
Harika bir gezi olmuş allah içinize sindirsin,paylaşım için de teşekkürler fotolarda bir harika
iştahım açıldı desem yalan olmaz valla
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
arkadaşlar süper bi hafta sonunu daha geride bırakmışsınız. bizde urfada kös kös oturuyoruz .canım balık istedi valla. ayıp oluyo ama.önümüzdeki sene görüşürüz.benden kurtuluşunuz yok
hadi hadi şu boşlukta kaynatın bakalım bi motor kapınca bunları sorarım ben sizeeeeee!!!!!
bora abi murat ben urfadan polis iznimin tekrar gelmesini iple çekiyorum
bu gezileri kaçırdığıma üzülüyorum doğrusu ama önümüzdeki sene hiçbirini kaçırmicam işallah
Harikasınız dostlar.Paylaşım için binlerce teşekkürler.Zevkle izledim hepsini.
süper gezinin devamını haftaya yapalımmı ne dersinizz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)