gaza gelmeyelim arkadaşlar, sürat felakettir. ayrıca hz limitimizin 70+7=77km/h olduğunu unutmayalım.
Valla hocam sende Tavşana kaç Tazıya tut diyorsun.
Başkanın olmadığı bir zamanda provake ediyorusun milleti gaza getiriyorsun.
Sonra kayıt dışı motosikletle milleti tahrik ediyorsun.
Kayıt içi vatandaşı tuzağa çekiyorsun. sözde olan bir yol ağlatma meselesini kıskanıp Muhittin abimi üzüyorsunuz
Muhittin abim çık konuş yaw. Haksızlık var bu işte.Suçlamaları kabul etme abi
Abi sen de al bir Yamaha FZR kayıt ettirme.
sürat yap keyfince.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
teşekkür ederim muharrem abi yarın başlıyorum göreve.
en kısa zamanda biizm motoru kaydettirelim gereği neyse yaparız :D
HASAN KURUM
nurdan yeni işinde başarılar dilerim.hayırlı olsun. ibrahim hocam ve hasan abim sizler guruba kaydolmak için geç kalmadınızmı.kayıt dışı motorlarlan lütfen tahrik etmiyelim.muhitin abi gurupta herkezi geçmeseydin şuan herkezin motoru aynıydı.sengeçiyorsun geçilen motor büyültüyor.kimseyi geçme yahu.enkısa zamanda köfteleri yiyelim.
bu kayıt işi nedir? ben anlamadım.
hayır ceza kabul etmiyorum. zira sanal muhabbetlerle ilgili bi yaptırım henüz tebliğ edilmedi.
hatta rtük bile karışmıyor bu işe.
[QUOTE=ibrahimb;1249539]gaza gelmeyelim arkadaşlar, sürat felakettir. ayrıca hz limitimizin 70+7=77km/h olduğunu unutmayalım.[/QUOT
hocam ne bu değişiklik yaaaaaaaaaaaaaa
yazdığıklarına bak hatırlatma yapayım
1 halep ordaysa , arşın burada
2 hız kesici opsiyonel, istediğim zaman sökebilirim.
3 benim için dağ,deniz, ova, şehir içi , şehir dışı, düz, viraj, iniş, çıkış farketmez. Bayramdan önce bir iftar organize edelim bence
4 yolsa; yol, etkinlikse etkinlik! onursal başkanımla benim sloganım şu: "biz gelinle de oynarız, damatla da!" hatta iftara gömeç'e onursal başkanımıza da gidebiliriz."Hocam bizi iftara götürrrr!!"
5 gaza gelmeyelim arkadaşlar, sürat felakettir. ayrıca hz limitimizin 70+7=77km/h olduğunu unutmayalım
ya hayret ne kadar cabuk fikir değiştirdin yaaaaaa ne den acaba
evet görüyorsun hocam ne kadar arkadaşları yıldırmışım yaa ne den motorlarını değiştirdiler şimdi annadın mı hocam cezadan kacış yok merak etme birinden kurtulsa birine yakalanack yaaaaaaaa
ayrıc süprüze aylar kaldı o zaman baskanıma bastan cezayı vereceğim ve o gün kurallara uymuyacağım görecek bazı arkadaşlarımız sen de orada olcaksın özellikle ben davet edeceğim
tarihe not tutman için
evet ustam ne kadar doğru söyliyorsun her gün senin yanındayız sen daha iyi bilirsin yaaaaaaaa
evet hayırlı olsun bu arada motorun kaydını yaptıralım
hocam bürokrat olduğun belli oldu bir kılıf buldun yine bir boşluk valla çok yaşa ya haklısın yani ortada suc yok gurup kararlarına uymuyan yok ortada yarış yok düşünce de var o da düşünce özgürlüğüne girer demi öyle diyorsun yani
fakat iki kuraldan kacış yok o da 1 yeni motorunu kutlama biliyorsun gurupta her kez motoru yenileyince ziyafet cekiyor hep yaptık onu atladın yaaa ondan kacış yok baskanımız kara verecek ama benim fikrim bu
2 bir de bizim gurubun ilk kuralları motorların havran pilakası olması ondan da ceza alabilirsin bakalım bunlara ne mağzeret bulacaksın merak ediyorum
yanar hocam siz de davetlisiniz hocamın caza yemeğine orada baya sohbet olacak eminim
çakma bi plaka yazdırırız aşık'ın ordan
Tamam olay tatlıya bağlanmıştır. Herkes kurallara sıkı sıkıya bağlı.
Yeni motorlar kayıt yaptırılacak. Sırasıyla yeni motor alan ziyafet verecek kutlamalar yapılacak
Başkanından en son üyesine kadar tüm Havran MT dostları Kutlamalarda bulunarak birlik ve beraberliği perçinleyecek. Her zamankinden daha güçlü daha mutlu ve şen bir MT dostları görülecek
Her zaman şu Havran MT dostlarına gıpta etmişimdir. Siz bir ömürsünüz vallahi.
Allah mıhabbetinizi artırsın.
Hepinize saygılar sevgiler. Sebahattin
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
hocam sağolasın, biz sizleri de havran motor dostlarının birer parçası olarak görüyoruz zaten. ramazan geçmeden onursal başkandan iftar daveti bekliyoruz ayrıca.
oooooooo hocam cakma olmaz bun dan kacış yok onursay başkanımız bana ibrahim hocam kacmaz kutlamalar dan dedi .motorunu değiştiren yemek vermesi kuralımız oldu saka yapıyordur diye söyledi
ben de biliyorum kacmıyacağını muhabbet olsun diye yazıyorsun da
benim diğer yazdıklarımı es gecmişin yaaaaaaaaaaaaa
ben de bir toplantıya edremit plakalı arkadaşımın motoru ile geleceğim ve onursay başkanımız dahil her keze rest cekeceğim sadece bir defa sizleri 3 ay bekletmek istemiyorum .
sağ ol hocam seni bizim guruptan sayıyoruz zaten seni tanımak arkadaş olmaktan beni ve gurubumuz çok memnun etti . işte motor kullanmak sadece bir zevk değil hayatın akışını değiştiriyor güzel dosluklar kurulmasına vesile oluyor ne mutlu bize güzel doşluklar kurduk
.
hocam ben bazı arkadaşlara göstereceğim tabi kim daha hızlıymış benim motorda geri fites yok ya huuuuuuuuuuuuuuuu
250 lik le neler yaptım bir 650 lik le neler yapabilirim ben bile düşünce baya keyif alıyorum izmir de özel ders alacağım bu işi tam yapmam yazım yarım işi sevmem ileride biz de baya sohbet olacak takip etmeye devam et hocam
yemekten kaçanın lastiği patlasın....(nasıl olsa dublex)
oh walla motor kaydı oydu buyduu derkken hazııra konnan çok beyler icrat görelim salatada bizden kola bizden diyen yok
etti köfteydi dediniz okey dedikk sizdende çerez çimen görelimm
yanlış mıyım ibrahim hocam?
HASAN KURUM
ağzına sağlık nurdan. bi de organize olabilseler(!)
ibrahim hocam havrana gelse organize olacaz ama ramazan gecsin diye bekliyoruz
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)