Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Havran ve Çanakkale MT Kadırga Gezisi

REKLAM ALANI
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Bu işte son noktayı koymak için noter huzuruna eşit şartlarda etap etap yarışma düzenlemek birinciyi ona göre tesbit etmek lazım.
    Bitsin artıkı bu çekişme sürtüşme.
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    halep ordaysa , arşın burada

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Alıntı yanar17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işte son noktayı koymak için noter huzuruna eşit şartlarda etap etap yarışma düzenlemek birinciyi ona göre tesbit etmek lazım.
    Bitsin artıkı bu çekişme sürtüşme.
    evet hocam doğru söylüyorsun bu konu sonuclandırmak lazım

Alıntı ibrahimb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halep ordaysa , arşın burada
    hocam sen de hız kesici var bastan kaybettin

Alıntı mutto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adaş abim bende seni tanıdığıma çok memnun oldum, en kısa zamanda bulışmak üzere sevgiler, saygılar
    evet adaş ben de memnun oldum bizim isim den cok az kişi var yaaaaaaaaaaaa

Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler
    teşekkürler özer bey körfeze yolun düşerse sizinle güzel bir etkinlik tapabiliriz

Motosikleti
    hyosung gv 250
    hız kesici opsiyonel, istediğim zaman sökebilirim.

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    hız kesici opsiyonel, istediğim zaman sökebilirim.
    evet doğru söylüyorsun hocam ben arkadaşları dağ yollarına davet ediyorum düz yol da dedem de kullanır motoru bayram sonrası bir gezi yapabiliriz

Motosikleti
    hyosung gv 250
    benim için dağ,deniz, ova, şehir içi , şehir dışı, düz, viraj, iniş, çıkış farketmez. Bayramdan önce bir iftar organize edelim bence.

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Yaşasın şenlik var yine. Yarışmalar çekişmeler. Artık kutlasını da iftarda yaparız. İftar olursa listeye beni de yazın. Yanar17 +1 cumartesi pazar yapın ama
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    benim için dağ,deniz, ova, şehir içi , şehir dışı, düz, viraj, iniş, çıkış farketmez. Bayramdan önce bir iftar organize edelim bence.

ooooooooo hocam çok hızlısın yaaaa hız kesiciyi ??????? sonra bu iş bayram sonra olsun orucluyken bazı arkadaşların dikkati dağılır.iyi olmaz bir de gurup baskanımzdan izin almak yazımyoksa ceza var biliyorsun

Yaşasın şenlik var yine. Yarışmalar çekişmeler. Artık kutlasını da iftarda yaparız. İftar olursa listeye beni de yazın. Yanar17 +1 cumartesi pazar yapın ama
    hocam senin olmadığın bir günde şenlik olmaz biz bir görüşelim bakalım arkadaşlarla gününü kararlaştırırız laf aramızda ibrahim hocam motoru büyütünce baya cesareti artmış yaaaaaaa eskiden böyle değildi ne yapsın gecmişin acısını cıkartıyormuş gibi geliyor bana ne dersinnnnnnn

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Muhittin abim Dersini ancak sen verebilirsin. Geçmişte sen çok ezmişin adamları
    Senden yana kuyruk acısı var heralde. Ama onlar da ders almamışlarki kardeşim.
    Bükemediğin eli öpmek lazım yani.
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    hyosung gv 250
    yolsa; yol, etkinlikse etkinlik! onursal başkanımla benim sloganım şu: "biz gelinle de oynarız, damatla da!" hatta iftara gömeç'e onursal başkanımıza da gidebiliriz."Hocam bizi iftara götürrrr!!"

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Muhittin abim Dersini ancak sen verebilirsin. Geçmişte sen çok ezmişin adamları
    Senden yana kuyruk acısı var heralde. Ama onlar da ders almamışlarki kardeşim.
    Bükemediğin eli öpmek lazım yani.
    ya hocam bu bizim ibrahim hocama bir şeyler olmuş ya eskiden böyle değil di
    sen de biliyorsun ne den acaba? yeni motoru böyle konuşturmuş olmasın

yolsa; yol, etkinlikse etkinlik! onursal başkanımla benim sloganım şu: "biz gelinle de oynarız, damatla da!" hatta iftara gömeç'e onursal başkanımıza da gidebiliriz."Hocam bizi iftara götürrrr!!"
    oooooooooo ne bu hız yaaaaaaaaaa hocammmmmmmmmmmmmmmmmmm
    bu yaz bir baskasın yaaaaaaaaaaaaaaaa
    musluklar falan bozulmuyor hayret doğrusu

hocam mert balıkcılığa kim erken geldi diyorsun da beni sizi beklerken az daha mola verecektim ya hatırla sonra size yol verdim ve arkada kalan arkadaşları bekledim

Motosikleti
    hyosung gv 250
    bu tulumoğlu geçilmeye mazeret bulma konusunda uzmandır, uzman.
    tulumoğlu'dan bazı inciler: Emin'i bekledim. Arkadan gidişinizi izledim. Yol verdim. Geç işareti yaptım.(yapma) Sizi korumaya aldım. .........

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    bu tulumoğlu geçilmeye mazeret bulma konusunda uzmandır, uzman.
    tulumoğlu'dan bazı inciler: Emin'i bekledim. Arkadan gidişinizi izledim. Yol verdim. Geç işareti yaptım.(yapma) Sizi korumaya aldım. .........
    hocam gec işaretini onursay baskanımızdan öğrendim ve uyguluyorum acıklamayı baskanımız yapsın laf aramızda beni gecen yok sen de bilirsin
    ne zaman arkadaşları gecsem motorunu büyüttü yaaaa ne den büyütmek ihtiyacı duydular annamış değilim bilen varsa annatsın bakalım mazeretlerim doğru doğru yazmışın hep öyle oldu

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Kıskanıla adamsın Muhittin Abi
    Meyve veren ağaç taşlanırmış
    {[/=W=\]}

korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooooooooo hocam çok hızlısın yaaaa hız kesiciyi ??????? sonra bu iş bayram sonra olsun orucluyken bazı arkadaşların dikkati dağılır.iyi olmaz bir de gurup baskanımzdan izin almak yazımyoksa ceza var biliyorsun

hocam senin olmadığın bir günde şenlik olmaz biz bir görüşelim bakalım arkadaşlarla gününü kararlaştırırız laf aramızda ibrahim hocam motoru büyütünce baya cesareti artmış yaaaaaaa eskiden böyle değildi ne yapsın gecmişin acısını cıkartıyormuş gibi geliyor bana ne dersinnnnnnn
    ARKADAŞLAR!!!!!
    Bir iki haftadır işlerim nedeniyle formdan uzak kaldım.Yokluğumda grup kurallarını bayağı aşındırmışsınız.Bizde yarış falan olmaz.Hız limitlerimiz bellidir.Ancak zaman zaman yol ve hava koşulları uygun olusa "hürya"komutu verilir.Evet sevgili Muhittin kardeşim.İbrahim Hocamla birlikte yukarıdaki yazışmalarınızı ihbar kabul edip "1'er kg et-köfte ile"cezalandırılmanız teklif edilecektir.

Motosikleti
    honda twister
    ceza makulduur kabul ediyoruuz
    bu ceza uygulanmalı gerçektte
    HASAN KURUM

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    kabul ediyorum başkanım allahhhh bayram etcez gene desene oh oh oh hocam 1 er kilo yetermi ama salatayı muhitin abim yapsın

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Alıntı korucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR!!!!!
    Bir iki haftadır işlerim nedeniyle formdan uzak kaldım.Yokluğumda grup kurallarını bayağı aşındırmışsınız.Bizde yarış falan olmaz.Hız limitlerimiz bellidir.Ancak zaman zaman yol ve hava koşulları uygun olusa "hürya"komutu verilir.Evet sevgili Muhittin kardeşim.İbrahim Hocamla birlikte yukarıdaki yazışmalarınızı ihbar kabul edip "1'er kg et-köfte ile"cezalandırılmanız teklif edilecektir.

baskanım doğru söylüyorsun kuralları bozduk ben cezaya razım da fakat benim cezama tahrik indirimi ibrahim hocama ise artırım teklif ediyorum

Alıntı Muharrem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kabul ediyorum başkanım allahhhh bayram etcez gene desene oh oh oh hocam 1 er kilo yetermi ama salatayı muhitin abim yapsın

ben verilecek cezaya razıyım ne yap derlerse yapararım kurarlara uyarım muharrem kardeşim sen de bilirsin ya hu

korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Alıntı havranlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baskanım doğru söylüyorsun kuralları bozduk ben cezaya razım da fakat benim cezama tahrik indirimi ibrahim hocama ise artırım teklif ediyorum

ben verilecek cezaya razıyım ne yap derlerse yapararım kurarlara uyarım muharrem kardeşim sen de bilirsin ya hu
    sevgili muhittin daha ibrahim hocamın hyo 250 sı ile hasan ın cbf 250 si guruba kayıtlı motorsiklet değiller dolasıyla senin ceza indirimi kabul gördü.
    bu arkadaşlarımızı da (ibrahim hocamın cezası saklı kalmak sart ile) motorsiklerini gurubumuza uygun görebilecekleri sekilde(iftar yemeğimi olur büyük bir gövecmi olur yoksa 400 er grm lık cipra mı olur)sekilde onaylatmaları uygun olacaktır kanatindeyim arkadaşların en kısa zamanda gereğini yapacaklarını inanıyorum gereğini yaparlarsa hoşgörü limitimiz artacaktır

Alıntı nurdan kurum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ceza makulduur kabul ediyoruuz
    bu ceza uygulanmalı gerçektte

nurdan hanım gurup kurallarını düzenliyen ilkelere herkez uyum gösterir.babanınız da motorsikleti guruba kayıt ettirmesi gerekir koşullar ust topikte belirtirmistir

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler