ümmet perkitan sağol yeşim,biraz sataşayım dedim abi olarak,seninde yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
Biliyorum abicim eksik olma
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Kim vurduya diil Ümmet vurduya mı gitcez biz şimdi yanii
Dilaver arkadaşımız sopayı yiyince gönül gözü açılmış, iyilikseverliği perçinlenmiş demek Şaka bi yana tekrar geçmişler olsun Dilaver den de Allah razı olsun
yok benim dünkü olan hiçbirşeyden şikayetim yoktu hatta ilgilendikleri içinde çok memnun oldum keremle ikisine hepbirlikte aile gibiydik dün
evet dilavere bizlerde çok teşekkür ederiz burak için yaptıklarına ve hemen telle bana haber vermeside büyük incelikti iyiki tanıdık kendisini.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
eVVeeT artık servis Zamanı qeLdi Dünki Titreşimler ileri Atmalardan kurtulmanın vakti qeLdi :D motorum Artıqın yoq SErvisDe Gidişim Sessiz oLdu Dönüşüm MuhteŞem oLucak ;)
ßak ßuna sevindim işte walla muhteşemmi olur ßilemicem ama düzelsinde muhteşem olmasada olur :D:D
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
ümmet abi açıkcası beni seninle ilğili tek üzen şey ayagın o haldeyken bizim için yoruldun umarım en kısa sürede oda geçerde daha saglıklı zaman geçiririz birlikte
arkadaşlar ne oluyo ben ne kaçırdım
şımarırım hee
iyiki geldiniz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bu topiğide kadınlar hamamına çevirmişsiniz
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
abi dünkü o şey titreşim değildiki kıçına vurulmuş at gibiydi valla bi an korktum sizi üstünden atıp kaçacak die
sen görmedin attı zaten bi sefer :D:D:D
qülmeyin yhaa eve nasıl saqlam döndüqümüze şaşırıyoruz zaten :D
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
aşk olsun cadı demek hakettik. ümmet abiye takılırken sende gülüyordun espirilere şimdi satıştayız
burak için yaptığımız hiçbir şeyin önemi yok önemli olan bir an önce kendini toplayıp aramıza dönmesi
abi pek tesadüf değildi bariz geçirdin sopayı
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
kuyu cadısı, gezi anadolu kavagı süperdi eminimki kahvaltıda bi okadar muhteşemdi bu sefer kahvaltıya yetişemedim ama kısmet bir dahakine.
topik sahibesi olarak ev sahipliğin, gezide herkesle ayrı ayrı ilgilenmen takdire değer. Organizasyonlarının devamını da beklemekteyim.Herşey için sana teşekkür.
tuttuğunuz oruçları allah kabul etsin
yaa resimler eksik sanki cadı sendekileri yükledin mi?
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)