gercekten ist burak kardesimizin kazası haric kusursuz bi organizasyondu, emegi gecen herkese cok ama cok tesekkurler, ilk katılımımdı ve bu dostluga gülhanla beraber hayran kaldık, sanki aylardır yıllardır hep aranızdaymısız gibi hissettik bunu hissettirdiginiz için oradaki herkese cok ama cok tesekkürler....
özellikle delipoyraz abimi tanıdıgım için cok mutlu oldum valla abicim dogum günün tekrar kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah...
bende baya bi resim var ama malesef makina gülhanda kaldı yarın alınca yüklerim hemen...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Yeşimcimde ordaymış
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
bunlarda benden umarım doğru yapmışımdırr
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Öncelikle Süpürgeli Cadı'mıza çok teşekkur ederim..bu güzel organizasyonu yaptıgı için,bizi yanlız bırakmadığı için...
ve arkasında GKN (gökhan) arkadaşımzıa teşekkur ediyorum...okadar yoldan gelip bizi karşıladı...GKN gelmeseydi belkide hala sizi arıyoduk orda
çok güzel bi gei oldu gerçekten...
o Anadolu Kavağına giderken biz zorlandık sadece..(valla Tekirdağ'dan istanbula kadar geldik okadar yorulmamıstık)
o güzel geziyi sonuna kadar beraber geçirmek isterdik ama Anadolu kavağında biraz takıldıktan sonra biz geri dönmek zorunda kaldık...daha uğrayacağımız yerler vardı...kusura bakmamışınızdır inşallah..
bu arada kaza yapan arkadaşın durumu iyidir umarım...
[B][I][U]KARANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK [/U][/I][/B]:cat:
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
bu sitedeki ilk buluşmam dı. we inanılmaz bi gun gecirdim tabi buragın kazasını dahil etmiorum buna keşke olmasaydı ama durumu şu an gayet iyi!
tek kelimeyle inanılmazdı
!
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
burak arkadaşıma geçmiş olsun acil şifalar dilerim
ikinize ayrı ayrı dosya açıyorum
cadı kardeşim bize böyle süper bir gün yaşattıhın için sana ve ekibine teşekkür ederim her şey süperdi kavvaltı gezi anadolu kavak yeni tanıdığım arkadaşlara herheze selam olsun dogum gününü unuttum sanma oda süperdi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Burak arkadaşımıza çok üzüldüm Çok çok çok geçmiş olsun durumunun iyi olması sevindirici Cadı herşey mükemmeldi çok keyif aldık çok eğlendik başarılarının devamını diliyoruz Poyrazım abim doğum günün tekrar kutlu olsun Yeni tanıdığımız tüm arkadaşlara sevgiler çok güzel bir gündü Ümmet abimizi de gördük artık gözümüz açık gitmez Kedicik vardı onun fotosu yok mu yahuu çok şirin bişiidi Hee unutmadan Gürkan cıım tekrar geçmişler olsun gözün nasıl olduu dünden beri sağlıkta afiyettesindir inşallah
sen de her zamanki gibi yoktun
Evet cadım harika bir toplaşmaydı.. bi kaç gezilere katıldım ama bu kadar keyif almamışdım
yapmış olduğun herşey için teşekkürler emeğine ve yüreğine sağlık
cadılıkda ustamışsın anladık bunu
yaa ne olur kedi demeyin ßana hayvanları çok severim ama artık kediden nefret ediyorum nankör kedi :D:D:D:D düşürdü ßizi :D:D:D
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)