Guzel bir gezi oldu emegi gecen herkeze cok tesekkurler.
Guzel bir gezi oldu emegi gecen herkeze cok tesekkurler.
First Day Of My Life
Oooohhhh herkes burada
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
1dk önce Gökhan ile konuştum Burak hakkında , şu an herşeyin normal olduğunu söyledi , gerekli kontroller devam ediyomuş , hayati bir durum yok . Birde merak edip arayanlar yüzünden gerekli işlemlere koşturamadığını söyledi . Ricası durumunu sormak için aramamız , zaten ben buraya yazıyorum herşeyin normal olduğunu, daha fazla arayıp koşuşturmaca arasında oyalamaya gerek yok sanırım ...
burak arkadaşımızın en kısa zamanda eski sağlığı ile aramıza dönmesi dileklerimle ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
www.perkitan.com
süpersin... ne güzel çıkmış öle ikimizin resmi...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
haberim olsa gelirdim ya,, benim niye hiç haberim olmuyo boyle bulusmalardan resmen kör oldum artık :D... bursadan kalkıp gelirdim valla...
cok guzel olmus, bidahakine ö.m falan atın bu körlukle onuda gormem falan
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
www.perkitan.com
bu resimlerde benden
sabah üsküdar dilruba'da olanlar
yoldan resimler
ve anadolu kavağından resimler...
resimlere bayıldım hem güzellik hemde netlik açısından foto makinamın bu kadar net resim çektiğini daha yeni anladım :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Yok canım nolcak işte sol omzum tutuldu yeşilköy e geldiğimizde hala titriyoduk soğuktan falan.Zaten 70 i geçemedim parpline sağolsun motor şişti gitmiyo diye bastırmadı bide 100 ün üstünde gitmeyelim diyo halbuki benim motor 80 i bi kere falan geçti yani onun ibre x2 olarak falan mı gösteriyo anlamadım zaten.
Abi Edirne tabelasını gördüm ya direk benim aklıma Edirne de kalıncak yerler geldi yani sildim kafadan yeşilköy ü florya yı artık geri dönüş yok dedim Allahtan son sapaktan döndük
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
www.perkitan.com
gezi güzel olmuş belli gelmek çok istedim ama olmadı saglık olsun.. trakya mt den 2 arkadaş serhat ve hüseyin APrilia Capanord İle Gelmişlerdi ama Fotolarda hiç Yoklar gelmediler mi yoksa ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
mrb arkadaşlar öncelikle herşey cok güzeldi. herkese tşkrler. delipoyraz doğum günün tekrar kutlu olsun. kuyu cadısı böyle bir organizasyon gercekleştirdiğin için sanada tşkrler. burak arkadaşımıza acil şifa diliyorum
yalnız benim ufak bi sorunum ve sorum var nasıl resim yükliceemm
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Süper Bi gEZiydi Burağın o haberini aLana Kadar :(.. Geçmiş oLsun Diyerek Fotolara GireLim...
Yavuzhan Kardeşim Ve Nişanlısı
Asben & JBID
Her Nekadar HerŞey dahiL deseLerDe aparat ın Cem abinin Show u
izLeyemediq oda Bize Bunu Layıq Gördü
poyrazımız Kahvaltıyı Yapmadan Tabak BarDak Çanak Peşine Düştü
BunLardA SineK iLaçLama FirMasından Gruba KatıLan ArKadaşLar p
DeVaMı qeLiooooooooOooOoo Yarın akŞama
Dersane elbet bi ara tatile girer varsa niyetin mars a çıkarım yeminle ama bu günkü gibi dımdızlak değil abi bi taraflarım buz tuttu yolda sen değil miydin yeşilköyde cafede serçe parmağımı hissetmiyorum diyen
Parpline naptı acaba varabildi mi eve o motorla ya 200 le gitmiştir artık
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
qünceeL...
organizasyonda emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler..
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)