Biz İlkay'la benim motora bakmak için çıkmıştık.Olan o arada oldu galiba neyse.Şaka yapmıştım ben.Doğum günün kutlu olsun.
Biz İlkay'la benim motora bakmak için çıkmıştık.Olan o arada oldu galiba neyse.Şaka yapmıştım ben.Doğum günün kutlu olsun.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
İnşallah en büyük dilimi götürcem
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
230 km yol herbiyanım ayrıyo ya haşatım çıktı valla ama şahane bi gündü
ya sev ya terket...
başka resimm YOK MUUUUUUUU... sesimi duyan varmı ?
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
arkadaşlar dönüşyolunda ist burak kardeşimiz kaza yapmış şuan hastanedeymş bilgnize gkn yanındaymış dilaver ve eşide ordaymış hastanenin adını heyacandan anlayamadı
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
haydaaaaa ya genemi kaza nedir bu ya her buluşma dönşü bi kaza durumundan haberdar edersen seviniriz ümmet ebi
ya sev ya terket...
arkadaşlar ŞİŞLİ ETFAL de diye duyum aldık.. cep telini bilen varsa yazabilir mi ? Gökhanın cebi kapalı ulaşamıyoruz..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
durumu iyi merak etmeyin
ben şimdi yanına gidiyorum
gelişmeleri bildiriiz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Umarım ist burak'ın ciddi bir şeyi yoktur. Geçmiş olsun. Bir haber aldığınızda yazmayı unutmayın arkadaşlar.
burağın durumu iyiymiş şişli efalde yatıyomuş.bendede resimler var birazdan geliyo
www.perkitan.com
hey allahım yaaaaaa.. bende şimdi duydum.. durumu iyiymiş.. endişe edilecek bir durum yok .. içim rahatladı.. allah daha beterinden korusun .....
ah be kardeşim ya.. canım buragım .. dikkat et kendine ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
geçmiş olsun abiler bu güzel fotoğraflardan sonra kötü geldi ama iyi olmanzı sevindim habeleri bekliyoruz
:bestmt:
bende kazasız belasız gecti diye neşeleniyodum. Kotu olmuş acilen iyilesmesini dilerim.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
ben şimdi dilaveri aradım şişli etfaldelermiş bende gidiorum şimdi yanlarına
cep numaram : 0533 637 62 13
ilk önce beni bugüzel etkinliğe üşenmeden ve zahmet edip vaktini ayırıp andolu yakasına getirdiği için değerli kardeşim deer152(özgüre)teşekkür ederim
ve kuyucadısı kardeşimin organize ettiği etkinlikte çokhoş saatler geçirdik böyle birgüne sebep olduğu için candan teşekkürler,hiçdurmadı gelenleri karşıladı bir omasaya bir bu masaya gidip geldi gözlerinden belliydi mutluluktan uçuyordu iyiki varsın kuyucadısı
deer152(özgürden başlayalım reimlere
daha 64 resim var yolda geliyor
www.perkitan.com
Güzel bi buluşmaydı katılım çok iyiydi grup sürüşü falan çok keyifliydi.
Dönüş yolunda ben mrsago,Parpline hızımızı alamadık bi Edirne yapalım dedik zaten koptuk gittik(kaybolmamı yok öle bişi).
Organizasyon için kuyucadısı na teşekkürler süperdi valla kendi oturup kahvaltı etmedi milletle ilgilendi daha nolsun manzara süper fiyat süper katılım süper en fazla bu kadar olurdu zaten.
Hangi 230 olum eve geldim baktım km 2680 gösteriyodu ben sabah çıktığımda garajdan 2470 falandı sen bide kumburgaza döndün falan zaten Edirne ye kaptırıyoduk az daha iyice tır şöförü moduna girerdik artık.Mrsago
230 km yol herbiyanım ayrıyo ya haşatım çıktı valla ama şahane bi gündü
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
resimelri görünce tekrar karnım acıktı benim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)