[ADANA MT]cümbürcemaat çadırlı yumurtalık kampı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 13:57
selam arkadaşlar
bu hafta rotamız msoysaracımın(mehmet) davetlisi olarak yumurtalıktaki yazlıkları.biz, hanımlar, çocuklar kısacası cümbürcemaat
buluşma yerimiz ceyhan tarafı mola tesisleri
demirgursel ailesi(biz), çelikgursel(gürsel adaş) ailesi, adanalı(bora) ailesi, muzaffer1968(muzaffer) ailesi, endurocu01(cengiz) ailesi.
doktorum ümit(simyacı),cengiz ve kardeşi şirin(zion01) sonradan aramıza katıldılar.ceyhandan suat ziyaretimize geldi.latif ve hanım arkadaşı dönüş zamanına yakın ziyaretimize geldiler.mehmetim bize ev sahipliği yaptı(msoysarac).herkese çok teşekkür ediyoruz
üç araba dolusu insan yola çıkıyoruz
bizim arabadan bir kare, adaşım direksiyonda
siteye girmemizle küçük ve büyük çocuklar oyun alanına saldırdı
mücadalaeden sonra çadırlarımız hazır
bora abim herzamanki ince düşünceli önce çamaşır ipi geriyor
bize ev sahipliği yapan yakışıklı kardeşim mehmet
songül hanımdan moda kreasyonu
adaşımı en sonunda uyurken yakaladım
deniz kenarında muhabbet
ben, küçük cengiz, cengiz abim oltaları salladık, oltacı yamağım mert
hepimiz çok mutlu ve eylenceliydik
ilk kısmetim kefal
çupramda geldi, çok büyük deyildi ama mutlu etti.kendisine teşekkür ediyorum
akşam ateşimizi yaktık
balıklara devam
valla burayı çözemedim hele bora abimin kafasındaki yoort kabını
ateşe katkı sağlayan mihri
işte harika bir çupra
sabah çifteli çekiyorum
iki dakika sonrası
lagos bile aldım
artık havuz zamanı
havuz yetkilisi msoysarac
uykucu cengizim abim
bunudamı görecektim muzafferim bir tepsi salatayı bitirdi suyunu içti
deniz zamanı
fırtına koptu çadırlara zor yetiştik.bu arada ziyaretimize latif ve hanım arkadaşı geldiler, fırtına öyle sertki ağacı yerinden söktü, resimleyeceğimki araya latif daldı.kıl herif
sicim gibi yağmur altında dönmüyoruz kaçıyoruz
çocuklar kendinden geçmiş
yolda sözleştiğimiz bir yerde son buluşmamızı yapıyoruz, çaylar filiz
ve bundan sonrası diğer kameradan karışıklık içün özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrr
çadırlarımız
oltaları hazırlarken
mehmetimden ut taksim
ekibin denize gidişi.sanki cennet mahallesi
allahınıza kurban işte dostluk(burada beni boğmaya çalışıyorlardı)
okeyciler
ellibirciler
çocuklarımız kendi eylencesinde
damacılar
adaş free
ümit oltada
beeeeeeeeeeeeen
cengizim abim eski oltacı
cengizim
songül oltacılık hevesinde
olta olmadı şirinle dansa devam
cengiz abimin siftahı
oltaya yamağım mertle devam
o kadar balık tutuyorumki artık yatarak olta atıyorum
hasılat
hanımlar
maşallah diyim keyf süper
udi cengiz, klarnetçi mehmet, solist muzaffer
sen bombasın bora abi
gecede oltaya devam
balık ve ekibim
deniz kenarında ateşimizle muhabbet süper
allahallaaaaaaaaaaaaaaaaah
bizden bu kadar
çok eylendiğimiz, dolu dolu, her anı ayrı güzel, kadrosu mükemmel, sazlı sözlü, anlatmakla bitmeyecek mükemmel bir gezi yaptık.bizi davet eden mehmet kardeşime, ziyaretimize gelen ceyhandan suata, fırtınayıda beraberinde getiren latifime ve arkadaşına, ve geziye katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
25 Ağustos 2008, 14:06
araba forumumu burası arkadaşım.. Motorsuz gezilerinizi lütfen www.mercedes.com/forum/index.php den paylaşınız
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
25 Ağustos 2008, 14:21
-
25 Ağustos 2008, 14:35
öncelik mehemt kardelşime bu imkanı bize tanıdığı için çokçok teşekür etmek isterim unutamıyacağımız bir hafta sonu yaşadık.
Resimleri paylaşım için yüklediği için gürsel kardeşimede teşekür ederim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
25 Ağustos 2008, 14:37
ilk yorumu yaptığım için de bana teşekkür etmek istemezmisin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
25 Ağustos 2008, 14:37
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
25 Ağustos 2008, 14:53
gerçekten cok güzel bir haftasonu oldu. bende sizleri agırlamaktan mutluluk duydum.. Sizleri rahat ettirebildiysem ne mutlu bana.. Hepinizi cok seviyorum.. iyiki varsınız... İnşallah yine böyle güzel gezilerde birlikte olmak dileğiyle hoşçakalın...
bu arada
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
25 Ağustos 2008, 19:10
tebrikler çok güzel gezmişsiniz. bizde gelecektik ama ben bu seneki limitimi doldurdum galiba.
-
25 Ağustos 2008, 20:17
Adana MT yine koptu ailece,mehmetim sana kocaman teşekkür ediyorum bizim kahrımızı çektiğin için herşeyimizle ilgilendiğin için,klarnet ve eşsiz yorumundan dolayıda ayrıca teşekür ederim.Ekibe bir adet kemancı ve ritm sazcı lazım,tüm dostlara teşekkür ediyorum güzel bir hafta sonu birlikteliği için,aile sevgisinden de öte bir şey oldu.Hepinizi çook ama çoook seviyoruz.
-
25 Ağustos 2008, 20:21
ShowDown adlı üyeden alıntı
Güzel Gezi olmuş .......
pu hahahshrdhashasehashasehasehasehashdehahahahah
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
25 Ağustos 2008, 20:57
Adana İl Temsilcisi
-
25 Ağustos 2008, 20:59
abi çok güzel gezi olmuş süper ya. yumurtalık gözümde tüttü valla bu fotolardan sonra... bu arada balıklar da süper sargozlar, karakuyruklar,kaya balığı(orfoz)........ keşke fırsat olsaydı da yanınıza uğrayabilseydik.....
-
25 Ağustos 2008, 21:24
Eğlenceniz daim olsun
-
25 Ağustos 2008, 23:13
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
E hani resimde motor nerde ?
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Kaliteyi ucuza vermiyosn ama sen
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
25 Ağustos 2008, 23:41
ee hani ben yokum aranızda ama olmayı çok isterdim zamanlar çakıştı antalya ya gitmem gerekti kusura bakmayın hepinize çok selamlar gerçekten çok güzel olmuş eğlenceniz dostluk eğlence anlayış abi kardeş abla hepsi burada allah bozmasın inşallah hepinizi seviyorum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
26 Ağustos 2008, 00:18
Tequ adlı üyeden alıntı
malicim sen motorla geziyonda bi resimmi yüklüyon
ShowDown adlı üyeden alıntı
nasıl unuttuk, balığın hası oydu halbuki.Allah seni inandırsın 3 saat uğraştım onu çekene kadar
Tequ adlı üyeden alıntı
ilk yorumu yaptığım için de bana teşekkür etmek istemezmisin
ben teşekkür etsem kabul etmezsin sanırım
haluka28 adlı üyeden alıntı
tebrikler çok güzel gezmişsiniz. bizde gelecektik ama ben bu seneki limitimi doldurdum galiba.
halukcum çok sağol, nasıl unuttum inan çok üzgünüm.gocaaaman özür
super adlı üyeden alıntı
Güzel Gezi olmuş .......
sagolasın
adanalı adlı üyeden alıntı
ve bana o yoğurt kasesini veren arkadaşıma
da teşekkür ederim.sevgilerimle.
abi sanki senin için üretilmiş bu kadarmı yakışır
tomass adlı üyeden alıntı
abi çok güzel gezi olmuş süper ya. yumurtalık gözümde tüttü valla bu fotolardan sonra... bu arada balıklar da süper
sargozlar, karakuyruklar,kaya balığı(orfoz)........ keşke fırsat olsaydı da yanınıza uğrayabilseydik.....
umarım seneye gelirsin artık, bu senenin son gezisini yaptık
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Eğlenceniz daim olsun
teşekkür ederiz, eskişehire,ankaraya selam
ahmetnr adlı üyeden alıntı
ee hani ben yokum aranızda ama olmayı çok isterdim zamanlar çakıştı antalya ya gitmem gerekti kusura bakmayın hepinize çok selamlar gerçekten çok güzel olmuş eğlenceniz dostluk eğlence anlayış abi kardeş abla hepsi burada allah bozmasın inşallah hepinizi seviyorum selamlar
ahmetim seninde bizle olmanı isterdik.çok güzel bir kamp oldu.cümleten selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
26 Ağustos 2008, 02:19
gezı superdı gece uyuymadılar sıckatan cadırda ben harıc aksmaa dondular ıkı ıklım 6 mevsım bı arada..latıfede tesekurler fırtına ızın ee adama hayabusacı
-
26 Ağustos 2008, 04:08
Arkadaşlar süpersiniz Harika bir gezi olmuş ama kötü hava koşulları geziyi biraz kısa kesmenize neden oldu galiba.Cengiz abi Bremen mızıkacıları gbi çıktıgın resim harika,Gürsel abininde tuttugu balıklar Ama en harikası Canımız cigerimiz Bora abimiz.Kral Hala sensin Bora abi :D :D
Born To Be wild,Live to Ride...
-
26 Ağustos 2008, 08:13
Adana İl Temsilcisi
JaNTi adlı üyeden alıntı
Ama en harikası Canımız cigerimiz Bora abimiz.Kral Hala sensin Bora abi :D :D
teşekkürler birkancığım.
-
26 Ağustos 2008, 09:35
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
Adana MT yine koptu ailece,mehmetim sana kocaman teşekkür ediyorum bizim kahrımızı çektiğin için herşeyimizle ilgilendiğin için,klarnet ve eşsiz yorumundan dolayıda ayrıca teşekür ederim.Ekibe bir adet kemancı ve ritm sazcı lazım,tüm dostlara teşekkür ediyorum güzel bir hafta sonu birlikteliği için,aile sevgisinden de öte bir şey oldu.Hepinizi çook ama çoook seviyoruz.
rica ederim cengiz abicim, başımın üstünde yeriniz var.yine böyle sazlarımız eşliğinde şarkılar türküler çalar söyleriz inşallah... ayrıca bende sizlere teşekkür ederim.. böyle güzel bir haftasonu için...
adanalı adlı üyeden alıntı
hepimiz için çok değişik bir hafta sonu oldu.özellilkle bizleri ağırlayan ve her ihtiyaç duyduğumuzda koşturan sevgili
mehmet kardeşimize teşekkür ederim.
ayrıca katılan tüm dostlarıma
ve bana o yoğurt kasesini veren arkadaşıma
da teşekkür ederim.sevgilerimle.
ne demek bora abicim.. sizlerle güzel olan bu haftasonu için bende sizlere teşekkür ediyorum...
bu arada yogurt kabı gerçekten muhteşemdi...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler