Göz önünde olunca nazarı değiyo ipnenin birinin kaza bela eksik olmuyo sonra İnzivaya çekildimmalicim sen motorla geziyonda bi resimmi yüklüyon
Göz önünde olunca nazarı değiyo ipnenin birinin kaza bela eksik olmuyo sonra İnzivaya çekildimmalicim sen motorla geziyonda bi resimmi yüklüyon
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Motor da olsa, araba da olsa, kamyon da olsa Adana MT bir tane...
Cennet mahallesi halt etmiş valla sizin yanınızda.
Gezi sezonu bitmez; iftara gideriz bir yere, değilmi?
Gürsel abim ellerinize yüreginize saglık çok güsel bi gezi yapmışsınız.Allah kazasız belasız nize geziler nasip etsin size ve ailenize Kalın saglıcakla Gaziantepden saygı ve selamlar
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
herkesin yüregine saglık güzel ötesi bir etkinlikti katıla herkese teşekkür ederim
herkezle vedalaşamadan gittigim için de carşamba günü ayrıca özürlerimi sunarım artıkın çok maceralı bir yolculuktu arada yusuf yusuf etsemde dönüş yolu degişikti hepinizi seviyorum iyiki varsınız
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
güzel bir gezi olmuş gürsel abi bu arada maşallahın var çifteli çifteli balıkları yakalıyorsun hadi bakim yanında bir duble rakı gider.
süpersiniz arkadaşlar nemutlu bi gezi olmuş allah devamını erdirsin gülen yüzleriniz hiç eksik olmasın....darısı başka gezilere olsun işşallah..HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUMM
süper gezi olmuş resimler için sağolun hepinize selamlar
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sen yoktun çeerdeklerden mahrum kaldık zaferim
antepe selamlar.bu arada yanınıza gelen arkadaşlarla ilgilendiğiniz için bende teşekkür etmek isterim
sen kaşındın dur dedik çadır toplayana kadar kaçtın yola çıktın
bi dahakine tekneyle dörder dörder beraber çekeceğiz canerim
abi sağolasın.böyle çadırlı cümbüşlü çok eylenceli bir gezi oldu
bizdende selamlar ümmet abim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gezilerinizin devamını dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
iyi eğlenceler hepinize ..gürsel balıkları gerçekten tuttuysan tebrik ederim numara yok umarımcengizde iyi tutmuş:ben sulu yerleri fazla sevmemgeziniz kısaca süpeeeerrrrr...ramazan sonu katılırım bende inş
Tekin abi senide arayacaktım ama aile ve eşli olduğu için sen katılmazsın diye aramadım,daha öncede söylemiştim ben bekarım yakışık almaz demiştin o yüzden söyleyemedim.Balıklar gerçek ben bile yakaladım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)