Kadirim kroscum,adana MT seninle ve ekibinle gurur duyuyor güzel kareler,güzel manzaralar doğa muheşem sizler dahada muhteşemsiniz,allah tekerinize ve yüreğinize zeval vermesin,yolunuz ve farınınz daima açık olsun,
Hikmette kroscu olduya helal olsun ciğerime,cengiz abisi kurban olsun onun koca göbeğine
kadir abi resimler güzel olmuş eline saglık biraz geç oldu fakat yinede yazmış ve teşekür etmiş olayım allaha emanet ol krosta görüşmek üzre
çok güzel bir etkinlik yapmıssınız abi.
MuraD THSDLN
Birkaç fotoğraf ta benden.
Kadir abi atv ile suyun ortasında kalır...
Mustafa abi elmaları dağı
tırken.
Buda o gün benim kahrımı çeken, hakanın beyaz atı...
ve... kadir usta şovv
Yol kapalı, sağolsun iş makinası operatörü abimiz bizim için yolu açıyor.
O tozlu yolların adamı.
Çevreden bir kare...
Kıble neresi ???
Bu fotoğraf karesinde yer alan ve otruyor vaziyette duran her iki abimizde namaz kılıyor ama dikkatlice bakıldığında ikisinin yönünün çok farklı olduğu anlaşılıyor. İşin daha da ilginç yanı kolumdaki dijital pusulalı saatle yaptığım ölçüme göre her ikisi de yönü tutturamamış...Ama tabiki arazi koşullarında ve bilinmeyen yerlerde bu tür yön şaşırmaları gayet normal.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Ah Yusufum Ah Elinde Bu Kadar Güzel Fotolar Vardıda Niye Bu Kadar Bekledin Eline Sağlık Sağol.
Kadir abi biliyorsun izindeydim, izinden dönünce acayip bir yoğunluk oldu, ancak fırsat bulabildim abi, kusura bakma.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)