17/08/08 Fındıkkıran Gezisi :)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2008, 22:55
Mersin İl Temsilcisi
dedik ki; ibo haftasonu sizdeyiz.... yolumuz fındıkpınarı ama biz biliyoruz başımıza gelecekleri... mesafe 25km civarı ama biz yetinmiyoruz işte
pek yorum yapmıcam bu seferki gezide... ama resimler bence harika, çektiğim en güzel fotolardan birkaçı burada...
işte detone ( tarkan)
ve yol...
kaskın, motorum...
çok tekdüze gidiyoruz değil mi? az sonra görürsünüz
biz ibo(gezgin33) ya misafirliğe gidiyoruz değil mi? ama ibo diğer köydeki işlerini halledip kendi evine gidiyor. bizi karşılayacak ama yolda biz onu karşılıyoruz ( ibo ve eşi)
bir kaç kilometre sonra ama toplamda 25km de ibrahimlerin evindeyiz ve bizi meyveyle karşılıyor... hormonsuz
biz teşekkür ederken bir de bakıyoruz ki avucumuzdaki hiçbirşey... ve bundan sonrasında susup fotolara bırakıyorum ve meyveyi dalında izlemeyi ne kadar özlediğimizi anlatıyorum maşallah demeyi unutmayın
elimdeki elmanın büyüklüğünü anlamanız için tabakla mukayese edin. bu elma en az yarım kilo
biz ayağımızın tozuyla resim çekerken hemen oturulacak yer hazırlanyor, masa kuruluyor, soğuk su servis ediliyor... türk misafirperverliğinin en güzel örnekleri
ve ibrahimin kızı Zehra
ve daha önce görmediğim birşey; yeşil kuruku kertenkele( kertilenkele'de olabilir )
aileyle ilgili pek çok resim çektik ama hatların yavaşlığından dolayı yükleyemiyor ve gezi resimlerine devam ediyorum. özrümü kabul etsinler
ve oradan çıkıp gezimize devam ediyoruz.. bakalım neler bekliyor bizi....
işte bu resim de, yemek yapmak için yakılan bir kamp ateşinde geçen yıl yanan ormanlarımızdan nereler yanmış az sonra göreceksiniz...
yine susma vakti... doğa konuşsun... yolumuz yaklaşım 25-30 km ve tamamen asfaltsız, kayalar, mıcırlardan oluşuyor. gherçekten çok zorlandık ama, değdi doğrusu( ben motorumdan özür diledim )
köprü var ama artık su yok...
ben bu insanlarla motosiklet.net sayesinde tanıştım ( tarkan ve ibrahim, sağlam çocuklar) onlar da benim araclığımla tanıştı ve ailecek görüşüyoruz...
bu ağpaçla yolda tanıştık, internet yokmuş oralarda ama yüzyıllık selam söyledi hepinize
şehir içinde sıcaklık mersin'de yaklaşık 40+ derecelerde ama biz orada hafif üşüyoruz..
ve işte tam burası... arkamızdaki orman sanki bir tual ve ilahi bir el oraya dokunmuş... başka açıklaması yok....
yola dema ediyoruz... yol hala berbat... hava serin olmazsa 40km hızı aşamayan motorlarımız tutuşacak neredeyse...
ben ne zaman fındıkpınarına gitsem yağmur yağıyor yahu
geçenlerde de -allah kerim gezisi - yapotık onda da yağdı, daha önce de gittim o zaman da yağdı, hep yağdı....
yolda bir selam verdik ve bir davet aldık köylülerimizden bir aileyle... bize türk kahvesi ikram edildi. sıcacık bir sohbetti ve hava oldukça serin... ayrıca mersin de ayçiçeği yetiştirildiğini bilmiyordum. üniversiteyi edirnede okudum, ayçiçeği bahçelerinde koşuşturdum ama mersin'de ilk defa gördümben bu ülkeyi ve bu şehri çok seviyorum
tarkan bi foto çekecek, motorlar örümcek bağlıcaktı çabuk ol be kardeşim, yol bekleerrr
işte; yine, yeniden ben....
koyun karnınız doyurmu, geviş getiriyor.. yarım sattir bu ailenin misafiriyiz ve yola çıkacağız.... teşekkürler, dualar ve temennilerle uğurlanıyor ve veda ediyoruz..
şimdi de, bir yol yapımında bulunan bir su kaynağı... gerçekten soğuk ve biz de elimizi, yüzümüzü burada yıkayıp arslanköye oradan da mersin'e döneceğiz...
çok şükür deyip yola devam edeceğiz ama baktım ki iki japonyalı kendi aralarında kaynatyor ( arkadaşlar avucumdaki elmayı şimdi yiyorum valla... müthiş )
ve oradan aslanköy2e girdik. burada yıldırım007(mustafanın köyüdür burası, onunla da motosiklet net vasıtasıyla tanıştık, aradım oradaymış, uyanıp yanımıza geldi)
arslanköy'ü de tanıtalım... işte çarşısı.. bir cami, bir belediye, bir-iki dükkan ve çukurova insanları...
oradan da çıktık ve yolda bir kez mola verdik...
ve mersin...
arkadaşlar, biliyorum, hemen her gezinin sonunda milli değerlerimizle ilgili bir ibare ekliyorum. bunu radikal bir olgu veya düşünce olarak değil; nasıl ki amerikan filmlerinde her filmin içinde mutlaka beyaz saray, incil ve amerikan bayrağı görünür. ben de bu sitenin yabancı ülkeler tarafından gözlemlendiğini katılımlardan bilen birisi olarak bunu ekliyorum. lütfen siyasi anlamlara çekilmesin. çekilirse de umurumda değil.... bu ülke bu dünyanın bir parçası ve ben bu kainatı seviyorum ama en çok da benim olanı seviyorum
görülsün diye de yapılmış ve ben görülsün diye de ekliyorum
toplam mesdafe 125 km. mersinin bir noktasından girip ters "U" şeklinde başka bir noktadan çıktık... güzeldi ama hala aklım o ormanlarda....
ilginize teşekkür ediyorum...
yürekçekalın...
YÜREKÇE!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
17 Ağustos 2008, 23:11
oooooooooooooooooooooo Süpeer bi GeZi Elinize Ayağınıza Sağlık.......
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
17 Ağustos 2008, 23:14
Meyvelere içim gitti şimdi. Çok güzel bir gezi olmuş. Fotolar güzel, emeğine sağlık.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
17 Ağustos 2008, 23:24
lanet olsun.bugün sizinle gelmedğim için aptalım ben.kalktık aslanköye gittik.hemde KAFES le!!!şu an bile sinir krizi geçiriyorum.herzaman bildiğim yol bitmek bilmedi.kahrolası virajlar.şu araba direksiyonlarından nefret ediyorum!hele o vites le oynamaktan çıldırmıştım!sanırım uzun bi süre toplu taşıma araçları dahil hiç bi kafesle yolculuk yapmıcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orgazma Dudak Büktürür
-
17 Ağustos 2008, 23:27
Hani Hüso nerde yaaa OLMadı ki şimdi Sen anca araba sürersin Hüsooo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Ağustos 2008, 23:31
cakalaz adlı üyeden alıntı
Hani Hüso nerde yaaa
OLMadı ki şimdi
Sen anca araba sürersin Hüsooo
ya çako bana araba deme ya.bide pazar günü diyemidir nedir yarabbim o ne kalabılık
Orgazma Dudak Büktürür
-
17 Ağustos 2008, 23:48
-
17 Ağustos 2008, 23:48
Mersin İl Temsilcisi
-
17 Ağustos 2008, 23:59
Orgazma Dudak Büktürür
-
18 Ağustos 2008, 00:18
Mersin İl Temsilcisi
huceyn adlı üyeden alıntı
yok be abi diyorum ya bidaha binmem.rezil bi aletttttt
ayrıca yanınızda olsam kesin problem çıkarrdım ben yawru ceylanmı yada cıbırımı o yollara sokmazdım
nasıl eğitirsen öyle gider bunlar aslanım... yakında demiryoluna işçi verecem keratayı, sonra da piamitlerde gündelik işçi diye çalışsın. burnu sürtülsün de büyüyünce bilsin paranın değerini
-
18 Ağustos 2008, 01:06
Keyifli eğlenceli süper bir gezi olmuş tekerinize sağlık...
-
18 Ağustos 2008, 02:00
mükemmel gezi mükemmel resimler
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
18 Ağustos 2008, 15:11
yürekçe adlı üyeden alıntı
nasıl eğitirsen öyle gider bunlar aslanım... yakında demiryoluna işçi verecem keratayı, sonra da piamitlerde gündelik işçi diye çalışsın. burnu sürtülsün de büyüyünce bilsin paranın değerini
ben kıyamam yawrularıma.onlar yawru ss.otoban çocuğu onlar.kötü yola gelemezler.
Orgazma Dudak Büktürür
-
18 Ağustos 2008, 21:18
Mersin İl Temsilcisi
ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ;)
-
sencer abi burada çok boynu bükük çıkmışsın
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Küçük Emrah modunda.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler