Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

17/08/08 Fındıkkıran Gezisi :)

REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    dedik ki; ibo haftasonu sizdeyiz.... yolumuz fındıkpınarı ama biz biliyoruz başımıza gelecekleri... mesafe 25km civarı ama biz yetinmiyoruz işte
    pek yorum yapmıcam bu seferki gezide... ama resimler bence harika, çektiğim en güzel fotolardan birkaçı burada...
    işte detone ( tarkan)

ve yol...

kaskın, motorum...

çok tekdüze gidiyoruz değil mi? az sonra görürsünüz
    biz ibo(gezgin33) ya misafirliğe gidiyoruz değil mi? ama ibo diğer köydeki işlerini halledip kendi evine gidiyor. bizi karşılayacak ama yolda biz onu karşılıyoruz ( ibo ve eşi)

bir kaç kilometre sonra ama toplamda 25km de ibrahimlerin evindeyiz ve bizi meyveyle karşılıyor... hormonsuz

biz teşekkür ederken bir de bakıyoruz ki avucumuzdaki hiçbirşey... ve bundan sonrasında susup fotolara bırakıyorum ve meyveyi dalında izlemeyi ne kadar özlediğimizi anlatıyorum maşallah demeyi unutmayın

elimdeki elmanın büyüklüğünü anlamanız için tabakla mukayese edin. bu elma en az yarım kilo

biz ayağımızın tozuyla resim çekerken hemen oturulacak yer hazırlanyor, masa kuruluyor, soğuk su servis ediliyor... türk misafirperverliğinin en güzel örnekleri

ve ibrahimin kızı Zehra

ve daha önce görmediğim birşey; yeşil kuruku kertenkele( kertilenkele'de olabilir )

aileyle ilgili pek çok resim çektik ama hatların yavaşlığından dolayı yükleyemiyor ve gezi resimlerine devam ediyorum. özrümü kabul etsinler
    ve oradan çıkıp gezimize devam ediyoruz.. bakalım neler bekliyor bizi....
    işte bu resim de, yemek yapmak için yakılan bir kamp ateşinde geçen yıl yanan ormanlarımızdan nereler yanmış az sonra göreceksiniz...

yine susma vakti... doğa konuşsun... yolumuz yaklaşım 25-30 km ve tamamen asfaltsız, kayalar, mıcırlardan oluşuyor. gherçekten çok zorlandık ama, değdi doğrusu( ben motorumdan özür diledim )

köprü var ama artık su yok...

ben bu insanlarla motosiklet.net sayesinde tanıştım ( tarkan ve ibrahim, sağlam çocuklar) onlar da benim araclığımla tanıştı ve ailecek görüşüyoruz...

bu ağpaçla yolda tanıştık, internet yokmuş oralarda ama yüzyıllık selam söyledi hepinize

şehir içinde sıcaklık mersin'de yaklaşık 40+ derecelerde ama biz orada hafif üşüyoruz..

ve işte tam burası... arkamızdaki orman sanki bir tual ve ilahi bir el oraya dokunmuş... başka açıklaması yok....

yola dema ediyoruz... yol hala berbat... hava serin olmazsa 40km hızı aşamayan motorlarımız tutuşacak neredeyse...

ben ne zaman fındıkpınarına gitsem yağmur yağıyor yahu
    geçenlerde de -allah kerim gezisi - yapotık onda da yağdı, daha önce de gittim o zaman da yağdı, hep yağdı....

yolda bir selam verdik ve bir davet aldık köylülerimizden bir aileyle... bize türk kahvesi ikram edildi. sıcacık bir sohbetti ve hava oldukça serin... ayrıca mersin de ayçiçeği yetiştirildiğini bilmiyordum. üniversiteyi edirnede okudum, ayçiçeği bahçelerinde koşuşturdum ama mersin'de ilk defa gördümben bu ülkeyi ve bu şehri çok seviyorum

tarkan bi foto çekecek, motorlar örümcek bağlıcaktı çabuk ol be kardeşim, yol bekleerrr

işte; yine, yeniden ben....

koyun karnınız doyurmu, geviş getiriyor.. yarım sattir bu ailenin misafiriyiz ve yola çıkacağız.... teşekkürler, dualar ve temennilerle uğurlanıyor ve veda ediyoruz..

şimdi de, bir yol yapımında bulunan bir su kaynağı... gerçekten soğuk ve biz de elimizi, yüzümüzü burada yıkayıp arslanköye oradan da mersin'e döneceğiz...

çok şükür deyip yola devam edeceğiz ama baktım ki iki japonyalı kendi aralarında kaynatyor ( arkadaşlar avucumdaki elmayı şimdi yiyorum valla... müthiş )

ve oradan aslanköy2e girdik. burada yıldırım007(mustafanın köyüdür burası, onunla da motosiklet net vasıtasıyla tanıştık, aradım oradaymış, uyanıp yanımıza geldi)

arslanköy'ü de tanıtalım... işte çarşısı.. bir cami, bir belediye, bir-iki dükkan ve çukurova insanları...

oradan da çıktık ve yolda bir kez mola verdik...

ve mersin...

arkadaşlar, biliyorum, hemen her gezinin sonunda milli değerlerimizle ilgili bir ibare ekliyorum. bunu radikal bir olgu veya düşünce olarak değil; nasıl ki amerikan filmlerinde her filmin içinde mutlaka beyaz saray, incil ve amerikan bayrağı görünür. ben de bu sitenin yabancı ülkeler tarafından gözlemlendiğini katılımlardan bilen birisi olarak bunu ekliyorum. lütfen siyasi anlamlara çekilmesin. çekilirse de umurumda değil.... bu ülke bu dünyanın bir parçası ve ben bu kainatı seviyorum ama en çok da benim olanı seviyorum
    görülsün diye de yapılmış ve ben görülsün diye de ekliyorum

toplam mesdafe 125 km. mersinin bir noktasından girip ters "U" şeklinde başka bir noktadan çıktık... güzeldi ama hala aklım o ormanlarda....
    ilginize teşekkür ediyorum...

yürekçekalın...

YÜREKÇE!!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    oooooooooooooooooooooo Süpeer bi GeZi Elinize Ayağınıza Sağlık.......
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Meyvelere içim gitti şimdi. Çok güzel bir gezi olmuş. Fotolar güzel, emeğine sağlık.
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    lanet olsun.bugün sizinle gelmedğim için aptalım ben.kalktık aslanköye gittik.hemde KAFES le!!!şu an bile sinir krizi geçiriyorum.herzaman bildiğim yol bitmek bilmedi.kahrolası virajlar.şu araba direksiyonlarından nefret ediyorum!hele o vites le oynamaktan çıldırmıştım!sanırım uzun bi süre toplu taşıma araçları dahil hiç bi kafesle yolculuk yapmıcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Orgazma Dudak Büktürür

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hani Hüso nerde yaaa OLMadı ki şimdi Sen anca araba sürersin Hüsooo
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani Hüso nerde yaaa OLMadı ki şimdi Sen anca araba sürersin Hüsooo
    ya çako bana araba deme ya.bide pazar günü diyemidir nedir yarabbim o ne kalabılık
    Orgazma Dudak Büktürür

detone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

döktürmüş geneee şairim..

yaf baba biz böyle güzel bir gezi yaptıkta neden benim haberim yok .......valla omuzlarım ağrımasa inanmıycam orda olduğuma.......... ama gene döktürmüşsün be yüreğim.................resimlere baktıkca ne güzel miş diyorum...ama harbi güzeldi yaaaaaaa......eline koluna gelene sağlık diyorum bu arada gezgin33 e misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum........sana zaten gerek yok hemencek şımarırsın ......yüreğine sağlık ...daha nice gezilerde buluşmak üzere....bu arada sana bi nazarlık almak şart oldu baba..............saygılar selamlar.....hücey kaçırdım baba........üzülebilirsin......

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lanet olsun.bugün sizinle gelmedğim için aptalım ben.kalktık aslanköye gittik.hemde KAFES le!!!şu an bile sinir krizi geçiriyorum.herzaman bildiğim yol bitmek bilmedi.kahrolası virajlar.şu araba direksiyonlarından nefret ediyorum!hele o vites le oynamaktan çıldırmıştım!sanırım uzun bi süre toplu taşıma araçları dahil hiç bi kafesle yolculuk yapmıcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    şişşt hüsoooo, olum sen kaybettin... sadece ben 200 den fazla foto çektim... mersin ve çevresindeki her yolu bildiğimi sanıyordum ama bugünden sonra artık biliyorum... hatırlar mısın, Allah Kerim gezisinde tepeköyden sonra yol birmişti de göle gidememiştik., yağmur yağdığı için biz arka yolu kullanmıştık da göle gidememiştik hah bugün işte o yolu kullandık... yaa ben çok kötüyüm yaaa, haa bir de evet yollar çok kalabalıktı amaaaa biz motorlarla bir sorun yaşamadık... nizami olarak hiç bir kuralı ihlal etmeden ve tıkanmış yolları umursamadan doya doya gezdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk.....

kafes kuşu mu olmuş benim geleceğin Mt lideriiiim, kıyamam sanaaaa olum bittiğin andır bu andır haberin olsun... artık dört tekercisin seeennnnnn

Alıntı detone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaf baba biz böyle güzel bir gezi yaptıkta neden benim haberim yok .......valla omuzlarım ağrımasa inanmıycam orda olduğuma.......... ama gene döktürmüşsün be yüreğim.................resimlere baktıkca ne güzel miş diyorum...ama harbi güzeldi yaaaaaaa......eline koluna gelene sağlık diyorum bu arada gezgin33 e misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum........sana zaten gerek yok hemencek şımarırsın ......yüreğine sağlık ...daha nice gezilerde buluşmak üzere....bu arada sana bi nazarlık almak şart oldu baba..............saygılar selamlar.....hücey kaçırdım baba........üzülebilirsin......
    senin de yüreğine sağlık... yanımda olman güven veriyor baba yaaa

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şişşt hüsoooo, olum sen kaybettin... sadece ben 200 den fazla foto çektim... mersin ve çevresindeki her yolu bildiğimi sanıyordum ama bugünden sonra artık biliyorum... hatırlar mısın, Allah Kerim gezisinde tepeköyden sonra yol birmişti de göle gidememiştik., yağmur yağdığı için biz arka yolu kullanmıştık da göle gidememiştik hah bugün işte o yolu kullandık... yaa ben çok kötüyüm yaaa, haa bir de evet yollar çok kalabalıktı amaaaa biz motorlarla bir sorun yaşamadık... nizami olarak hiç bir kuralı ihlal etmeden ve tıkanmış yolları umursamadan doya doya gezdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk.....

kafes kuşu mu olmuş benim geleceğin Mt lideriiiim, kıyamam sanaaaa olum bittiğin andır bu andır haberin olsun... artık dört tekercisin seeennnnnn
    yok be abi diyorum ya bidaha binmem.rezil bi alettttttayrıca yanınızda olsam kesin problem çıkarrdım ben yawru ceylanmı yada cıbırımı o yollara sokmazdım
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok be abi diyorum ya bidaha binmem.rezil bi alettttttayrıca yanınızda olsam kesin problem çıkarrdım ben yawru ceylanmı yada cıbırımı o yollara sokmazdım
    nasıl eğitirsen öyle gider bunlar aslanım... yakında demiryoluna işçi verecem keratayı, sonra da piamitlerde gündelik işçi diye çalışsın. burnu sürtülsün de büyüyünce bilsin paranın değerini

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ramzey QM200GY
    Keyifli eğlenceli süper bir gezi olmuş tekerinize sağlık...

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    mükemmel gezi mükemmel resimler
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl eğitirsen öyle gider bunlar aslanım... yakında demiryoluna işçi verecem keratayı, sonra da piamitlerde gündelik işçi diye çalışsın. burnu sürtülsün de büyüyünce bilsin paranın değerini
    ben kıyamam yawrularıma.onlar yawru ss.otoban çocuğu onlar.kötü yola gelemezler.
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim ;)

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..

sencer abi burada çok boynu bükük çıkmışsın
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Küçük Emrah modunda.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

salih425 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    süper gezi olmuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler