cihan hocam maaşallah vallahi ne güzel gezmiş ve ne güzel resimler çekmişsin tekerine sağlık...
cihan hocam maaşallah vallahi ne güzel gezmiş ve ne güzel resimler çekmişsin tekerine sağlık...
cihan tekrar tekrar okudum yol hikayeni harika bi gezi tekrar tebrik ediyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Seyahatiniz oldukca keyifli gecmis. Izmir'i sevdiginizi okumak beni de cok mutlu etti. Fotograflar icin de tesekkurler, ama bazilarini goremedim.
Kazasiz belâsiz uzun ve neseli daha bir cok gezi yapmanizi dilerim...
::ressam::
baba bide şu yağı yere boşaltmasaydın , Çevreci damarım tuttu ,
hepsi güzeldi de en güzel Fotolar Anıtkabirde , en kötüsüde Yağın yerdeki hali :(
İyi gezmişsin helal olsun
Güzel gezmiş, iyi yol yapmışsın. Emeğine sağlık.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
dostum fotoğraftan iyi anlıyon. güzel çekmişsin. bakış açın profesyonelce.
abı gezı super gecmış helal olsun sana abı bende yapıcam ama seneye ben bır aylık dusunuyorum askere gıtmeden önce
bısey dıkkatımı cektı kulandıgın teker orjınel teker yanı duro abı bu teker nasıl guvenıp gıttı görunce urktum vallah ben bu tekerler yuzunde bır kadına carpmaktan kılpayı kurtuldum bıran önce degiştır
bırde abı elcık koruması nerden aldın bende alıcam bulamıyorum öyle varsa bıldgınyerde alıyım abı
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
herkeze böyle nasip ettsin +
MuraD THSDLN
valla cihan abii yine döktürmüşsün diyecek kelime bulamıyorum. süpersin ellerine kollarına cbf150 nin tekerlerine sağlık gerçe ön teker değişsede yinede çok harika mükemmel bir gezi olmuş. Allah kaza bela vermesin. kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim ... saygılar...
süper bir gezi olmuş anlaşılan.bişey soracağım scooter ile bu gezi yapılabilir miydi?
güzel bi paylaşım olmuş abi eline sağlık
Çok harika bir gezi.. Fotolar çok güzel.. zaten fotoğraflar konuşuyor bişi demeye gerek yok... Eline Yüreğine sağlık.. Tekerin düz bassın...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Bende yapmak istiyorum bende istiyorum.......
Allah izin verirse bu yaz bende CBR-125 imle yapacağımama benim ki daha uzun olacak Sivas-Malatya-Diyarbakır a gitmek istiyorum gideceğim 3 ilde de MT den arkadslarla buluşmak istiyorum memleketim Malatya da 2-3 gün kalmayı düşünüyorum diğer iller için günübirlik düşünüyorum... İnşallah olurr Gelmek isteyenleri de beklerim...
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
harika bir gezi olmuş eline sağlık. zevkle resimlere baktım, bir antalyalı olarak ağustosta orda olamamanın üzüntüsünü şu anda hissettim
hocam wallaha imrendim doğrusu. cbf 150 mi satalı 2.5 ay kadar oluyo. ben 200 km yol yaptım ve çok sıkılmıştım. walla helal sana.
valla bravo iyi cesaret hemde tek basına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)