Annem (Sinop) Boyabatlıdır benim, aslında Sinop merkezden daha yakın olduğu için bütün resmi işlerini Taşköprüde hallederler. Ben taşköpürüyü çok severim durmadan kesinlikle geçmem. Hatta o tarif ettiğim yerde Merkez Camii var galiba Annemin yakın akrabalarından (dayıoğlu falan sanırım) o Camiide imamlık yapıyor diye biliyorum.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
korkut hocam eline sağlık güzel bir gezi.
balık dahi tutmuşsun.bende severim balık olayını.yalnız senden ricam tırıvırıyla av yapma, balıkçılığa sekte vuran aletler bunlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
paylaşım için teşekkürler
İnşallah Arkadaşım süper olur İki motosikletle o yol daha güzel olur, çekilir o yol...
Hocam bizimkisi hobi tuttuğumuz balıkların yüzde 70 ni suya geri bırakıyoruz aslında elimizle daha çok yakalıyoruz ama tercihimiz değil ama uyarın için sağol
Ben teşekkür ederim katılımın için eyvallah
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
İlk baktığım yer gezi yazıları bölümüdür. Güzel bir gezi yapmışsın memleketine, Fazer ile daha güzellerini yaparsın inşaAllah.
Eyvallah hocam güzel temennilerde bulunmuşsun inşallah
Hocam abana ve inebolu ya evvelki senelerde gitmiştim inebolu ya şapka inkılabı kutlamalarına ve deniz şenliklerine gitmiştim oradan Abana ya Ve Bozkurt a uğramıştık arkadaşlarla .Çatalzeytin e gelirsek bu sene Sinoptan Ayancık a Türkeli ne ve oradanda Çatalzeytin e geçtim Resimde gördüğün manzaralı dağlık yerler Çatalzeytin in köylerinde çekildim .Gezmez olurmuyum daha şimdiden seneyi iple çekiyorum Gelsede bir daha gitsem diye ....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)