yapmak istedigim gezilerden biri olmuş kismetse ben bu bayram otobusle gidecem oralara ama motosiklet olsa super olurdu...
yapmak istedigim gezilerden biri olmuş kismetse ben bu bayram otobusle gidecem oralara ama motosiklet olsa super olurdu...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık
guzel gezi olmus usenmeden resimleri bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim su nolan kasktan biraz bahsedermisin n com yaziyordu sonra radyo kanali gibi asagi yukari on tusu ?? bendeki kask mi cok eski yoksa
Domuz eti yemeleri bana yara değil bir insana nasıl 4 göz dersin bir kalıptır bu..Hijyen kurallarını pınar sütte çalıştığım için ve annemle babamın 25 sene orda yaşadığını ve dedemlerin hala orda yaşayıp her yaz oraya gittiğimi düşünürsek ve içeriğini ele alırsak iyi bilirim..Siz bg neden gittiniz demedim zaten..Hı birde git şuraya yaz buraya yaz diyen arkadaşa sesleniyorumburası bir tecrübe veya herhangi yaşanmışlık anlatım sitesi ise ben buraya yazımı yazarım okumak istemezsende okumazsın..Bg gibi bir ülke ile sıcak bir ilişki kurman zaten imkanı yok bu kadar yazı yazmamın sebebide senin benim bizim arkamızdan konuşan pis türkler diyen insanları anlatabilmek ee tabi onları burda savunduğunuza ve yazdığım yazıdan bir not çıkarılmadığına göre bu durumdan memnun olan arkadaşlara birşey demiyorum...Saygılar.
Bİ selektöre BİN manita
Iyi, senin dedigin olsun. Butun Turkiye pinar sut iciyor ya, o yuzden her tarafimiz super hijyenik, bir tek domuz eti yiyenler pis.
Benim soylemek istedigim, boyle bir forum icin yorumlarin cok agir. On yargili yaziyorsun ve yeri degil.
Belki duymussundur, AB Bulgaristan'a cok buyuk bir ceza verdi bu sene. Mafya ve rusvet konularini halletmek zorundalar, yoksa AB'den atilma ihtimalleri dahi var. O yuzden rusvet olayinda azalma olmasi ihtimali gayet yuksek.
güzel gezi olmuş.fotolara baktıkça memleket hasreti gidermiş olduk.
Bende BG göçmeniyim orda doğdum orda büyüdüm Domuz etti konusunda arkadaş haklı olabilir ama orda Domuz eti lagal olduğu için hatta dana etinden çok tercih edildiği icin size kimse dana eti yerine domuz eti vermez. Tavuk diyede domuz eti alirsan oda senin salaklıgın hersey domuz etti demek değil yiycek başka şeylerde var... Rüşvette gelinirse rüşvet heryerde, ben ilk kez bg ye gittiğimde rüşvet vermiştim 8 yil önce onun dışında kimseye rüşvet vermedim ama verilmiyormu veriliyor alanlar sadece bulgarlar mı? Kapıkule de yapılan baskınları hatırlatırım türk memurların yaptıklarını hatırlayın... Arkadaşında bulgar düşmanı olmasını yadırgamiyorum çünkü bir cok yerde türkler hala köpeklerden daha değersiz onlar gözünde...
tebrik ederim arkadaşlar çok güzel yerler dolaşmıssınız bizim tarafdan da geçmişsiniz varnaya giderken targovişte çok güzel gezi ve fotolar muhteşem olmuş bizimle paylaştığınız için teşekürler darısı bizim başımıza allah kısmet edrse seneye ordayım
:bestmt:
Seneye tekrar gitmek istiyoruz. Beraber gidelim ne kadar kalabalık o kadar iyi
35sdk89 kardeşim;)
Avrupanın neredeyse tamamında Türk düşmanı olanlar var Türkler diğer avrupalılar gibi görülmüyor. Bunun tarihi, kültürel, siyasi pek çok sebebi var. Türk düşmanlığı heryerde karşımıza çıkıyor hatta Türkiyede bile Türk olduğunuz için kötü muamele gördüğünüz yerler var. Halböyle olunca bu aşırı tipler yüzünden kendi içimize kapanıp, hiç bir yere gezmeye gitmeyecek miyiz? Almanyada, Avusturyada olduğu gibi burada da bizi sevmediklerini belli eden insanlarda karşımıza çıktı, sempatik davranıp elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışanlar da. Bir ülkenin tamamı için genelleme yapıtığımızda bizde o sığ adamlar gibi oluruz. Beş parmağın bile beşi de bir değil.
Ön yargıları kırmanın yolu oraları boykot edip uzak durmak diil, daha çok sosyal ilişki kurmak.
Not: Domuz eti yemelerine bişey demiyorum (balık, tavuk, sebze ve hamur işiyle de güzel yemekleri var) ama, tuvaletlerinde taret musluğu olmaması çok kötü Belki yakında onlarda Amerikalılar gibi "are they cleaner than us" diye internet sitesi açıp bizim taret musluklu, hijyenik plastik kılıf kaplamalı tuvaletlerimizin resimlerini çekip ülkelerinde yaygınlaştırmak içinkampanya yaparlar.
guzel bır gezı olmus gercekten cok guzel bakalım bıze ne zaman nasıpm olacak bılmıyorum ama gıtmeyı cok ıstıyorum...
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
bende bulgarım
babam varna dogumlu hep oralara gıtmek ıstemısımdır ama kısmet olmadı ınsallah onumuzdekı senelerde gıtmek ıstıyorum senı de tebrık ederım cok ii bi gezi olmus tekrar yapmak nasıp olur ınsallah sıze..e tabıkı bızde sıftah yaparaz bu sene bende yurt dısına cıktım ama azerbaycan baküye iş gereği yeni açılan optik magazasının laboratuarına 2 ay baktım optısyenlere iş öğrettim...gezmeye pek şansım olmadı inşallah bende bulgaristan a giderim
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
paylaşım için teşekkürler
emeğine zamanına tekerine sağlık
fotolar içinde ayrıca teşekkürler
Çok güzel bir gezi olmuş,umarım bizede böyle bir gezi nasip olur...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş bir aksilik çıkmazsa ve durumları ayarlayabilirsem innova ve cbf150 ile 2 motor bu yaz yapmayı planlıyoruz...
çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için tşk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)