Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bulgaristan Turu

REKLAM ALANI
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    yapmak istedigim gezilerden biri olmuş kismetse ben bu bayram otobusle gidecem oralara ama motosiklet olsa super olurdu...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık

masaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    guzel gezi olmus usenmeden resimleri bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim su nolan kasktan biraz bahsedermisin n com yaziyordu sonra radyo kanali gibi asagi yukari on tusu ?? bendeki kask mi cok eski yoksa

________ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 650 MT
    Alıntı masaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guzel gezi olmus usenmeden resimleri bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim su nolan kasktan biraz bahsedermisin n com yaziyordu sonra radyo kanali gibi asagi yukari on tusu ?? bendeki kask mi cok eski yoksa
    Merhaba sorduğun kask Nolan 102 N com ve üzerine N 102 blue tooth takılı. Cep tlf, intercom veya blue tooth media player bağlaya biliyorsun. Yol arkadaşımın N com 103 kaskı ile haberleşmek için kullandık yaklaşık 100- 150 mt menzili var.

35sdk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT09
    Alıntı perishte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam biraz fazla önyargılı değil misin? adamlar domuz eti yiyor diye demediğini koymuyorsun. bizim domuz eti yemememizin tek sebebinin dinimize riayet etmemiz olduğu gibi onların yemesinin tek sebebi de dinlerinde bu konuda bi yasak olmaması.

biz inek eti yiyoruz diye hintlilerin bize düşman olması gibi bişey ne kadar saçmaysa, (aynı şey olmasa da) bizim de bulgarlar domuz yiyor diye böyle küçümsememiz saçma olmaz mı?

ayrıca yiyecekler domuz pis lezzetsiz diyorsun. hijyenik özelliklerini ne zaman öğrendin? kaç kere tattın? kaç kere içeriğini sordun? hem türk lokantası yok mudur ki orada? hadi yok diyelim sadece vbe sadece domuz mu kullanıldığı varsayımı çıkmıyor mu senin söylediklerinden?

rüşvet falan diyorsun belki de bulgar devleti imaj açısından sıkı tedbirler aldı. abimiz gitmiş gezmiş görmüş müşahade etmiş. rüşvet vermedim derken yalan mı söylüyor yani?

bir ingiltere ile fransa, bir çin ile japonya, bir almanya ile israil gibi eski düşman milletler nasıl bugün birbirleri ile sıcak temaslar kurabiliyorsa bizim o devletlerden eksiğimiz nedir? biraz daha geniş bakarsak suriye ile olduğu gibi iran ile olduğu gibi asırlık komşumuz olan diğer milletlerle de o kadar sıcak ilişkilerimiz olur diye düşünüyorum.

çok derin oldu ama ne yapalım
    Domuz eti yemeleri bana yara değil bir insana nasıl 4 göz dersin bir kalıptır bu..Hijyen kurallarını pınar sütte çalıştığım için ve annemle babamın 25 sene orda yaşadığını ve dedemlerin hala orda yaşayıp her yaz oraya gittiğimi düşünürsek ve içeriğini ele alırsak iyi bilirim..Siz bg neden gittiniz demedim zaten..Hı birde git şuraya yaz buraya yaz diyen arkadaşa sesleniyorumburası bir tecrübe veya herhangi yaşanmışlık anlatım sitesi ise ben buraya yazımı yazarım okumak istemezsende okumazsın..Bg gibi bir ülke ile sıcak bir ilişki kurman zaten imkanı yok bu kadar yazı yazmamın sebebide senin benim bizim arkamızdan konuşan pis türkler diyen insanları anlatabilmek ee tabi onları burda savunduğunuza ve yazdığım yazıdan bir not çıkarılmadığına göre bu durumdan memnun olan arkadaşlara birşey demiyorum...Saygılar.
    Bİ selektöre BİN manita

Alıntı 35sdk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Domuz eti yemeleri bana yara değil bir insana nasıl 4 göz dersin bir kalıptır bu..Hijyen kurallarını pınar sütte çalıştığım için ve annemle babamın 25 sene orda yaşadığını ve dedemlerin hala orda yaşayıp her yaz oraya gittiğimi düşünürsek ve içeriğini ele alırsak iyi bilirim..Siz bg neden gittiniz demedim zaten..Hı birde git şuraya yaz buraya yaz diyen arkadaşa sesleniyorumburası bir tecrübe veya herhangi yaşanmışlık anlatım sitesi ise ben buraya yazımı yazarım okumak istemezsende okumazsın..Bg gibi bir ülke ile sıcak bir ilişki kurman zaten imkanı yok bu kadar yazı yazmamın sebebide senin benim bizim arkamızdan konuşan pis türkler diyen insanları anlatabilmek ee tabi onları burda savunduğunuza ve yazdığım yazıdan bir not çıkarılmadığına göre bu durumdan memnun olan arkadaşlara birşey demiyorum...Saygılar.
    Iyi, senin dedigin olsun. Butun Turkiye pinar sut iciyor ya, o yuzden her tarafimiz super hijyenik, bir tek domuz eti yiyenler pis.

Benim soylemek istedigim, boyle bir forum icin yorumlarin cok agir. On yargili yaziyorsun ve yeri degil.

Belki duymussundur, AB Bulgaristan'a cok buyuk bir ceza verdi bu sene. Mafya ve rusvet konularini halletmek zorundalar, yoksa AB'den atilma ihtimalleri dahi var. O yuzden rusvet olayinda azalma olmasi ihtimali gayet yuksek.

motonoyedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel gezi olmuş.fotolara baktıkça memleket hasreti gidermiş olduk.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Bende BG göçmeniyim orda doğdum orda büyüdüm Domuz etti konusunda arkadaş haklı olabilir ama orda Domuz eti lagal olduğu için hatta dana etinden çok tercih edildiği icin size kimse dana eti yerine domuz eti vermez. Tavuk diyede domuz eti alirsan oda senin salaklıgın hersey domuz etti demek değil yiycek başka şeylerde var... Rüşvette gelinirse rüşvet heryerde, ben ilk kez bg ye gittiğimde rüşvet vermiştim 8 yil önce onun dışında kimseye rüşvet vermedim ama verilmiyormu veriliyor alanlar sadece bulgarlar mı? Kapıkule de yapılan baskınları hatırlatırım türk memurların yaptıklarını hatırlayın... Arkadaşında bulgar düşmanı olmasını yadırgamiyorum çünkü bir cok yerde türkler hala köpeklerden daha değersiz onlar gözünde...

35sdk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT09
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşında bulgar düşmanı olmasını yadırgamiyorum çünkü bir öok yerde türkler hala köpeklerden daha değersiz onlar gözünde...
    Anlatılmak istenen bu..
    Bİ selektöre BİN manita

Motosikleti
    GS500E
    tebrik ederim arkadaşlar çok güzel yerler dolaşmıssınız bizim tarafdan da geçmişsiniz varnaya giderken targovişte çok güzel gezi ve fotolar muhteşem olmuş bizimle paylaştığınız için teşekürler darısı bizim başımıza allah kısmet edrse seneye ordayım
    :bestmt:

________ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 650 MT
    Alıntı mişocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tebrik ederim arkadaşlar çok güzel yerler dolaşmıssınız bizim tarafdan da geçmişsiniz varnaya giderken targovişte çok güzel gezi ve fotolar muhteşem olmuş bizimle paylaştığınız için teşekürler darısı bizim başımıza allah kısmet edrse seneye ordayım
    Seneye tekrar gitmek istiyoruz. Beraber gidelim ne kadar kalabalık o kadar iyi

Alıntı 35sdk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    35sdk89 kardeşim;)

Avrupanın neredeyse tamamında Türk düşmanı olanlar var Türkler diğer avrupalılar gibi görülmüyor. Bunun tarihi, kültürel, siyasi pek çok sebebi var. Türk düşmanlığı heryerde karşımıza çıkıyor hatta Türkiyede bile Türk olduğunuz için kötü muamele gördüğünüz yerler var. Halböyle olunca bu aşırı tipler yüzünden kendi içimize kapanıp, hiç bir yere gezmeye gitmeyecek miyiz? Almanyada, Avusturyada olduğu gibi burada da bizi sevmediklerini belli eden insanlarda karşımıza çıktı, sempatik davranıp elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışanlar da. Bir ülkenin tamamı için genelleme yapıtığımızda bizde o sığ adamlar gibi oluruz. Beş parmağın bile beşi de bir değil.

Ön yargıları kırmanın yolu oraları boykot edip uzak durmak diil, daha çok sosyal ilişki kurmak.

Not: Domuz eti yemelerine bişey demiyorum (balık, tavuk, sebze ve hamur işiyle de güzel yemekleri var) ama, tuvaletlerinde taret musluğu olmaması çok kötü Belki yakında onlarda Amerikalılar gibi "are they cleaner than us" diye internet sitesi açıp bizim taret musluklu, hijyenik plastik kılıf kaplamalı tuvaletlerimizin resimlerini çekip ülkelerinde yaygınlaştırmak içinkampanya yaparlar.

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    guzel bır gezı olmus gercekten cok guzel bakalım bıze ne zaman nasıpm olacak bılmıyorum ama gıtmeyı cok ıstıyorum...
    “Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    bende bulgarım
    babam varna dogumlu hep oralara gıtmek ıstemısımdır ama kısmet olmadı ınsallah onumuzdekı senelerde gıtmek ıstıyorum senı de tebrık ederım cok ii bi gezi olmus tekrar yapmak nasıp olur ınsallah sıze..e tabıkı bızde sıftah yaparaz bu sene bende yurt dısına cıktım ama azerbaycan baküye iş gereği yeni açılan optik magazasının laboratuarına 2 ay baktım optısyenlere iş öğrettim...gezmeye pek şansım olmadı inşallah bende bulgaristan a giderim
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı ALİ DEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bulgarım
    babam varna dogumlu hep oralara gıtmek ıstemısımdır ama kısmet olmadı ınsallah onumuzdekı senelerde gıtmek ıstıyorum senı de tebrık ederım cok ii bi gezi olmus tekrar yapmak nasıp olur ınsallah sıze..e tabıkı bızde sıftah yaparaz bu sene bende yurt dısına cıktım ama azerbaycan baküye iş gereği yeni açılan optik magazasının laboratuarına 2 ay baktım optısyenlere iş öğrettim...gezmeye pek şansım olmadı inşallah bende bulgaristan a giderim
    Özünde Bulgar olana lafım yok ama bana bulgar denmesine uyuz oluyorum Ben türküm sadece bulgaristanda doğmuşum ve Türkiyeye göç ettik bu nedenle Bulgaristan göçmeni kullanılmasını rica ediyorum.

Motosikleti
    R' lı bişiler düşünüyom
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özünde Bulgar olana lafım yok ama bana bulgar denmesine uyuz oluyorum Ben türküm sadece bulgaristanda doğmuşum ve Türkiyeye göç ettik bu nedenle Bulgaristan göçmeni kullanılmasını rica ediyorum.
    ok taprağam kızma bulgar kökenli derim olur biter
    ::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    paylaşım için teşekkürler
    emeğine zamanına tekerine sağlık

fotolar içinde ayrıca teşekkürler

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Çok güzel bir gezi olmuş,umarım bizede böyle bir gezi nasip olur...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    innova (şimdilik)
    Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş bir aksilik çıkmazsa ve durumları ayarlayabilirsem innova ve cbf150 ile 2 motor bu yaz yapmayı planlıyoruz...

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Macırlar iyidir :D

Motosikleti
    cbf 150
    çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için tşk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler