Orda herşey vardı aniden gelişen telefon trafiği ile kendimizi bi anda cumartesiden pazara kadar suda bulduk nasıl oldu nasıl gelişti kimse anlayamadan bi haftasonunu geride bıraktık bu eğlencede emeği geçen bütün herkese teşekkürler...
Orda herşey vardı aniden gelişen telefon trafiği ile kendimizi bi anda cumartesiden pazara kadar suda bulduk nasıl oldu nasıl gelişti kimse anlayamadan bi haftasonunu geride bıraktık bu eğlencede emeği geçen bütün herkese teşekkürler...
Hasan..
şimdi birkaç resim koycam sırayla ama bu arkadaş havuzdan cık artık dememize ragmen cıkmadı biz cözemedik sizce neden
bu resimdede tehdit vari konuşuyor kaldır kamerayı krarım asarım diye bizde basın özgürlügü var dedik
artık baktı tehditle birşey yapamayacak havuzda oyalanmaya başladı
sonra kaşla göz arası nasıl olduysa cıkmış ama biz kacırdık
ama sebebi buymus arkadaşın havuzdan cıkmama
tabi ertesi gün o göbekten sonra bu mangalı iyi yapar diye onun önüne koyduk
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Tebrikler arkadaşlar GÜzel eğlenmişsiniz anlasılan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eh bi tane daha kaçırdık kısmet diğerlerine
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Ertekin alıcaz senin ifadeni Sen havuzlarda sularda gününü gün et bakalım bi gün seni de evlendiricez Allah büyük Gürkan acılı Emrah bakışın süper
Yusuf bu ne olm hayat maksimumda dermiiş gibi
Ertekin ne o olm daha ayakların yerden kesilmeden ellerini alnında sabitlemişsin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hehe güzelbi gün olmus devamını bekleriz...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
CERRAHİ
geçmiş olsun şu bileğindeki platin kaza filanmı yaptın?
Reşit olmak şart.
Milli olmasanda olur
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Pıstafa olmadığı için adam gibi eğlendik bu sefer
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
oldukça fazla eğlenmişsiniz.ilk resime koptum zaten.o nasıl bir atlayış stili
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
3 farklı stil var hangisini begenmedin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yok degil ama biliyorsun nasıl bir belge gerektigini onları tamamla senide götürürüz herhalde kimse karşı cıkmaz hata artcı olarak ben alırım seni
şimdi sıra yüzme hocamız ümit namı deger tencere hıncal dan atlama sekilleri
sayesinde suya atlamayı ogrendigim hocam ümit mubarek manda derisi be ben birkere atlayayım pişer hertarafım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bunlarda benden olsun
Soldaki benim
Cerrahi sana diyorum olum , mod dediğin Kadir İnanır gibi bakmalı.. Yine becerememişsin.. Gürkan'a bak feyz al
Ayrıca bu işler rant işi Modluğa aday olduğunda ayağını kaydırmak isteyen çok olur.. Arkanı kollamayı öğren
Bide elin oğlu mod falan dinlemez hizmet ettirir
Nükleer deniz altı stilim
İlk günden bu kadar..
Çepik yaparsanız geceye ait bişeylerde atarım..
Yoğun tezahüret gtelirse ikinci günde gelir ardından..
Baktım çoştunuz, kıyıya köşeye ayırdığım en bombalarıda atarım..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)