çok sulu çocuklarsınız valla :D
yüreğinize sağlık
çok sulu çocuklarsınız valla :D
yüreğinize sağlık
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bilmiyorum abi daha bi numaranı göremedik
yapanın yanına hala kar kalıyor
Söyle inlet bakalım bir ortalıgı gorsun babayigit adam oldugunu ;)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
intikam yavaş yavaş yenirse tatlı olurmuş
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
intikam bir muslumana yanasmaz yok oyle sey.
En fazla yapabilecegin sey kısasa kısastır.
Seni cakma mumin seni
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
şimdi kaldıgımız yerden devam edelim görkemi otobosa bırakıp geldim biraz mail lerime bakayım dedim
sonra yavaş yavaş biri sokuldu yanıma
ne o dedim abi mail lerime ben de bakabilirmiyim dedi ben de seninki yolda degilmi oglum dedim ne mail li falan derken gerisini istediginiz gibi yorumlayın acık bırakıyorum bu hale geldi arkadaş
bu bakışlara dayanılırmı
sonra dayanamadım baktı ve durum bu ne okuduysa ne gördüyse bilemiyorum
gelelim cakma mod adayı cakma motorcu cakma mümin cakma imam ve en son ünvanı cakma site diyanet işleri başkanı bu arkadaşta telefonu nasıl elinden bıraktıysa bize poz verdi arkadaş
bu bacaklar kimi:100 puanlık soru bilene bir adet cakma motorcu hediye
hadi herşey güzelde bu arkadaş ne demek istiyor resmi cekene birşey mi demek istiyor cemil ipekciyle karıştırdı galiba resim cekeni sakallı bıyıklı görünce
burda birşey yazmaya gerek yok herkes anlar hani ümit unlü yüzücü ya
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Sen onu bunu bosver tincere ile o 3. fotografı koy bakem cakma mumin seni
ne var burda alıntı yaparken düzgün yap bari cakma bilgisayarcı onu bile beceremiyorsun seni nasıl işte tutuyorlar acaba merak ettim
ulan bütün millet biliyor tencereyi kimin daha eski tanıdıgını ne o kurtulmak için bu yönteme mi başvurdun tamam ben kabulum tencereyi aldım gitti senin gibi biz arkadaşımızı satmayız cakma arkadaş sende o bile sahrte cıktı yuh
birde hava atardın çoçukluk arkadaşım diye
=))))))))))
abi bu haller ne yoksa ümiti evcilleştirdinmi =)))))))))))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)