Kaş yapıcam derken göze soktu parnağı hahaha hade bakalım ayıkla pirincin daşını şimdi
Hasan..
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bu soz genelde yaslanmıs insanlar ile dalga gecme anlamında kullanılır. Bunun yanında bir söz daha varkirki neredeyse es anlamlıdır.
Sahsen bizzat kendim bunu 30 senedir sadece kavga baslangıclarında veya ortalarında soylendigine sahidim
Bırak simdi ne durumda oldugunu oktanı falan sen bana cokecegine lafı soyleyene cok alla alla
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
aha ümiti bekliyoruz hep beraber bakalım ne dicek söz sende ümit
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
evet ümit cevap bekliyorum yok vermiyorsan olcakları kabul etmiş olursun bende hakaret kabul edecegim direk ondan sonra katli vaciptir derim kendini savunmuyorsan suçlusun demerktir he muhalebi sen nasıl alırsın bilmem telefon diyorrum o kadar bak boşanma falan demedim daha sadece telefon dedim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Abi sen bakma bunlara.. Onların işi gaz vermek..
Muhallebi bildiğimiz gibi bir tatlı türü.. Türk halkının en sevdiklerinden..
Hani yaş kemale erince insana bi tatlılık gelirya onun için dedim muhallebi diye..
Sen tatlı bir orta yaş adamısın ve rahatsın..
Olay bundan ibaret..
Muhallebi gibi tatlı adamsın..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
asena yanında halt etmiş ulen senin
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
baglar o baglar baglac
yusuf sesleri buraya kadar geldi walla
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ben bunu yazdım kalın kalemle olmadı ama hadi olduralım bügün cok yogun AMA UNUTMAM aklımın köşesinde ben yaşımı zaten kabul ediyorum siz kendine bakın daha otuzuna merdiven dayamadan hoşafa dönmüş sünüz biri 108 kilo biri 95 kilo biri 80 kilo ne len bu cakı gibi olmanız lazım o yaşta
Ben 75 kiloyum
Hepsine direk kafadan takıyorum
ben sölemicem kilomu
öhööö öhöööö öhögg
Hasan..
mokako mokakoo
şimdi resimlere devam ben merak ettim ertek o kadar uzun kurekle ne yapıyorsun forsalıgamı ozendin
ümittin dogal olmaya calıştıgı bir an ama son anda kamerayı görüyor poz vereyim derken böyle cıktı işte
kapat lan agzını şimdi kuş yuvasıyla karıştırmasın
buda sözde poz veriyor işte yorumu acık
şimdide göbekleri seyredelim bunlar genc birde
bu arkadaşta iki gün boyunca telefon elde mesaj cekti durdu ne ayak bilmiyorum yoruma acık bir durum ben yorum yapcam ana yengenin yanında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)