İZMİR TAYFASI 16 EKİM OĞLANANASI - BAHÇEVAN GEZİSİ
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ahhh ahhh nie ben de orda olamadım
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
-
kanka ellerine sağlık güzel olmuş evet katılan tüm arkadaşlara gerçekten çok teşekkürler bu arada sabah baya bir deprem oldu umarım herkes iyidir geçmiş olsun hepimize
-
Kenan, bir şey değil.
Cengiz, hafıza kartlarını sizin büroya bıraktım haberin olsun.
29 Ekim'de görüşürüz.
-
ne gezi olmuş be ortama bak süper ellrine sağlık derin abim benim be
-
evet kardeşlerim bakın ne kadar güzel bir gezi olmuş
böyle güzel geziler zamanla yavaş yavaş gezilere katılanlar tadını almaya başladılarmı her gezide katılımlar çoğalır
tebrik ederim izmir tayfasını =D> x100000000000000
bu arada İzmir halkına ve motorcu kardeşlerime geçmiş olsun işallah hasar falan yoktur(depremden dolayı)
-
Hayırlı olsun hocam İzmir tayfasıda gezmeye başladı, ortam renkleniyor. Devamını bekliyoruz.
-
herkese geçmiş olsun izmir grubu olarak gezi gerçekten çok güzeldi işallah bir sonraki gezide sayımış yükselir
-
İzmirlilere geçmiş olsun. Dünkü muhteşem gezimizin ortalığı sallayacağını biliyorduk aslında
-
Moderatör (forrap)
Gezi çok güzel olmuş bu sayıya ulaşmak gerçekten güzel...Umarım bi dahakinde bende aranızda olabilirim...
-
valla gezinin bukadar sallayacağını tahmin etmemiştim
-
-
hiç kimse merak etmesin tüm doğal afetlerde bu grup izmiri kurtarır gezilerde olumlu tepkiler devam ettikçe sürer ve bu grup izmirin gururu olur bizi izlemeye devam edin EYLEMLERİMİZ SÜRECEK (izmir tayfası )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
sacit kardeşim ( lancelott ) sen ve senin motorun grubumuza renk ve ses getirdi aramıza hoş geldin seni tanımak güzeldi tekrar HOŞGELDİN
CENGOMOTO
-
hadiyin izmir tayfası diğer çekilen resimlerde gelsin de herkesin gözü gönlü açılsın
-
Arkadaslar imrendim size walla Süper
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
-
Yani benim kesmeşeker tablasına yanlışlıkla sigara söndürmemin videosunu da eklemişsiniz ya helal olsun ne deyim (yada alacağınız olsun )
-
mustafa kardeşim bu konu gerçekten çok önemli bir pazar gezi yokken toplanıp dikkatle ele alalım bu hepimizin bilmesi ve uygulaması gereken çok önemli hayati bir mesele kış boyunca bunlar üzerine çalışıp baharda hatasız geziler düzenleriz hepimiz farklı gruplarda farklı şeyler gördük birbirine ve birbirimize adapte edebilirsek çok güzel şeyler ortaya çıkacağına eminim ayrıca böyle bir konuyu gündeme getirdiğin için çok teşekkür ederim üzerine çalışalım sıfır hata olmaz belki ama en iyisini bulalım
CENGOMOTO
-
ee daha yeniyiz zamanla one way(erkan abi'mizde) sigarasını kültablasına söndürmesi gerektiğini öğrencek ve ayrıca ben de bazı videolar çalışmıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler