cok guzel gezi olmus arkadaşlar.kalabalık geziler de bir başka oluyordur
cok guzel gezi olmus arkadaşlar.kalabalık geziler de bir başka oluyordur
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
EgeKnn, derin, hah şimdi çok süper bi gezi olmuş fotolara teşekkürler.bak benim tenkid bira işe yaramış ortam canlanmış herkese biraz canlanma gelmiş bravo tebrik ederim.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
valla siyahlar içindeyim birde kafamda şapka kafamıda önüme eğmişim ben bile kendimi tanımakta zorluk çektim tanımayan arkadaşlara allah kolaylık versin
ama kenan bu adamın çekeceği fotoğraf bu kadar olur yani
demi kardeş ( sus aysu )
stella, devamlı bir şeyler yerken görüntülenmişsin valla çok obursun herhalde.emre yandı valla bu kıza ekmek yetiştiremez
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
arkadaşlar gezi süper olmuş keşke kanki erhanla birlikte bizde gelseydik şu motor işini çöziyim aranızda daha sık bulunucam c.tesi toplantılarını arada aksatıyorum ama elimden geldiğince gene aranızda olmaya çalışıyorum bu haftadaki toplantıya bir aksilik olmassa kanki erhanla ordayız geçen hafta geçte olsa gelmiştik bu hafta telafi etmeye çalışalım
keyifli bir gezi olmuş valla imrendim size...
izmir tayfası die görünce atladım acaba bir yardımcı olan olur mu die...
izmirdeyim ve bu sıralar umarım ilk motoruma sahip olacağım... ancak henüz ne alsam bilemiyorum... izmirde ikinci el motor konusunda tavsiye bekliyorum...
bi de keeway düşünüyorum ama izmirde servisi nasıl acaba bir bilgisi olan var mı?
savaş kardeşim bu resimler eski bir daha yazarken tarihlere bak tayfa sana her konuda yardımcı olacaktır ben senin yazını tesadüfen gördüm izmir tayfasını izlemeye devam et
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)