Güzel bir buluşma. Ama resimlerde sadece 4 motor gördüm. Kalabalık katılımların güzelliğini yaşayabilmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
Güzel bir buluşma. Ama resimlerde sadece 4 motor gördüm. Kalabalık katılımların güzelliğini yaşayabilmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
Sadobey
harika bir gündü orada olmamda emeği geçen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
( cengiz abi ve kenan )
yol ve yolda olabilsemi mümkün düzenler zaman içinde gezilerimiz artıkça paylaşımlarımız çoğaldıkça yoluna girecektir .
fotoğraflar harika videolar ise süper tabi birde görüntü dışı kalmış öyle hoş anlar paylaşıldıki orada olmayanlar çok şey kaçırdılar
haaa tabi benim kenana ve cengiz abiye ettiğim istanbul eziyeti ayrı bir konu sürekli konuştum sürekli başlarının etini yedim istanbula gidelim hadi istanbula gidelim diye ama kimse beni dinlemedi bakın ben hala izmirdeyim
Sadobey demişki:
Dostum biz 4 motor değildik. Toplam 13 kişiydik, 9 motor vardı.Güzel bir buluşma. Ama resimlerde sadece 4 motor gördüm. Kalabalık katılımların güzelliğini yaşayabilmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
izmir tayfası gittikçe büyüyor zaman içinde daha çok motoru ve dostu bir arada göreceksiniz
stella,Aşkım ben seni gelir alırım üzülme sen aşşkımistanbula gidelim hadi istanbula gidelim diye ama kimse beni dinlemedi bakın ben hala izmirdeyim
Bu bizim izmir grubu sadece motor grubu olarak kalmayıp aşıkların, evlilerin, sevgililrin de buluştuğu romantik bir klüp olmak üzere Kenan dostum biz senle hala yoldakilere bakmakla yetiniyoruz Biraz faaliyet gösterelim dimi ama
valla bende aynı fikirdeyim yoldaki hatunlara bakmaktan kaza yapıcam bir gün
hadi tarih yazalım kenanla (deer 152 )one_way in( keeway 150 ) yi nişanlıyalım yazada düğün yaparız nikah şahitleri forrap (asya 150 ) apv 41 ( zat 150 )gelinin sağdıcı stella (artçı ) damadın sağdıcı egelim (aprilla 500 )nikah memuru phaeton yada piyade olabilir
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
karakiz, motorunun olmaması aramızda olmamanı gerektirmiyor...Sen gene gel bizimle ol yeter,artçı olursun...Gezilere gelmek istersen ne tarafta oturduğunu söylersin geçerken birimiz gelip senide alırız yada toplanma yerine gelirsin...Zaten cumartesileri yapılan toplantılar herkezin gelebileceği yerlerde merkezi yerlerde oluyor toplantılara da gelebilirsinarkadaşlar sağolun ben izmirde okuyrum ve yurtta kalıyorum bornova da eğer bi dahaki buluşmadan haberim olursa mesaj yazar gönderirim sizlere eğer size de uygun olursa görüşürüzkarakız motoru olmayıp da artçı gelenler de vardı geziye katılmak iste yeterki. çok eğlenceli oluyor
cengiz sen çok yaşa güldürdün beni ne güzel tüm düğün takımı hazır ama gelinler nerde
Karakız bu c.tesi akşamı muhtemelen kordondaki üsküdar çaycısında toplanırız ve bekleriz. eğer yeri bilmiyorsan da tarif ederiz yada bulunduğun yerden alırız. yeterki sen iste. çok eğlenceli oluyor toplantılarımız ve güzel dostluklar var..
böle davet mi olur one_way karakızz sevgili dostum cumartesi akşamı atatürk lisesi önünde toplanıyoruz oradan üsküdar çaycısına gidip toplantı yapıyoruz tabi bu bir iş toplantısı değil... bolca geyik nargile kahve ve çay keyfi var fakat üsküdar çaycısından memnun kalmamaya başladık sanırım bu hafta başka bir mekana kayıcaz bornovada oturuyorum demişsin okulun nerede bilmiyorum gerçi cumartesi okul yok neyse topick açık cumartesi gelmek istersen bu topick e yazman yeterli toplantı günümüz ve toplanma yerimiz sabittir... her hafta cumartesi saat 20.00 atatürk lisesi önü gelmek istediğini belirtirsen sana bornovaya motorcu filosu özel uçak ve bilimum ulaşım aracı temin ederiz hatta önce seni geçerken alıp atatürk lisesi önüne bırakıp sonra sevgili artçımı ( aman duymasın oyar.. ) alıp lise önüne gelebilirim demokrasilerde çareler tükenmez
sen öldün knn artçın senin ardını deler gibi geliyor bana ramazan ortasında helva yemeyelim (benimki bol fıstıklı olsun )kafenin adını artık koyalım herkez geç kalanlar dahil oraya gelsin
CENGOMOTO
kenan haleten ya artçını hemen ekme bakim, hem sadece sen mi varsın yardımsever
Bu arada bu c.tesi akşamı toplanıyoruz dimi arkadaşlar?
ayıp ediyon one_way sende yardım seversin tabiii bişi demedim hem artçımı asla satmam ki önce arkadaşı ksk den gelirken bir uğrar alırım 2 dk. bırakırım lise önüne sonra artçımı alırım zaten kız caaz korkacak şimdi yaw diyecek nereye düştüm ben paylaşılamıyorum karakız bin dolmuşa gel abiiiOne_Way adlı üyeden alıntı
Şimdi NTV den izledim haftasonu izmirde hava çok iyi olacakmış, mutlaka toplajnalım. Ayrıca benim bir önerim var. Gezi yapalım ama gideceğimiz yeri baştan arayalım ve motogp yarışını orada izleyelim beraber, ne dersiniz?
One_Way adlı üyeden alıntı
yok baba bu hafta sonu toplanmıcaz sokağa çıkma yasağı var cumartesi günü
one way seni organizasyondan sorumlu motorcu yapalım havayı yolu falan takip et bizi bilgilendir hem sen mutlu ol hem biz huzurlu birde sana yardımcı bir aksesuar bulalım kızlara bakıp aklın dağılmasın
CENGOMOTO
deprem sonrası nufüs sayımımı varmış bu hafta tüh toplantı güme mi gitti şimdi
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)