oooffff cidden cok güsel bi gezi olmuş özellikle yemek kısımlarına bittim hazır karnımda açç (:
oooffff cidden cok güsel bi gezi olmuş özellikle yemek kısımlarına bittim hazır karnımda açç (:
Tebrik ederim hepinizi de.
Başlığı okuyunca "eyvah gene bi mt elemanımız kaza yapmış" diye düşündüm ama şükürler olsun ki fotoroman tadında eğlenceli ve güzel bir gezi yazısı okudum. Allah tekrarını nasip etsin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
her şey çok güzel gözümüz gönlümüz açıldı ,Bu tür gezileri yapan tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim
Eyv kardeş seninde diline saglıkisoya söle götürsün seni geziye
Tşk edr sema
Yok kardeş şükür kaza bela yok sagolasın
Tşk edr üstat
Sen gelmedin ya Allahın bilgisayarcısı seni
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Çok güzel bir gezi olmuş. Doyamadım fotoğraflara vallahi. Hele o prizolalar yok mu?? Evi arıyım da hazırlasınlar.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Alllahın tornacısı ben gene istereemmmmm
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
Böyle gezilere çıkanlara imreniyorum gerçekten yaa
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
çok guzel bır gezı olmus keske bende bole gezılere katılsam cok guzeleglenmısısnız bellı
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Arkadaşlar yorumlar için tşk edr biraz daha foto koyacagım izninizle
yolda asma köprüden bahsetmiştim ve buyurun
Motorları yol kenarına bırakıyoruz ve yürüyerek köprüye dogru ilerliyoruz
3 silahşörler
Sen şu manzaraya bak hele
çifte kumrular
Eskiden insanların kullanmış oldugu bu köprü stratejik bakımdan oldukca riskli
şimdilerde ise çocukların dereye atlama standı olarak kullanılıyor.
Yaw allahın datlıcısı her yerden bi çıkma be adam
Gölbaşı göletinde dondurma keyfimiz
Yaw görende herşeyi ben yedim sanacak
Devamı gelebilir gelen yorumlara baglı olarak tekrar yormlar için tşk edr.
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
uzun süredir hasret kadlığım tarzda güzel bir gezi olmuş.anlatım muhabbet resimler çok güzeldi.eski mt gezilerimi hatırladım.tekeriniz düz bassın.çok güzel olmuş
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ya o köprünün üstünde ne cesaret yürüdünüz? Hadi yürüdünüz, köprünün tam altında suda oturan kırmızı şortlu ne kadar cesurmuş. Köprüyü itsen yıkılacak gibi duruyor yauu!
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Of...of...oof..yokmu dahası atın şu son fotoğraflarıda kurtulalım
valla karnım aç geldim eve fakat yemekten evvel PC nin başına oturdum acaba gezi fotoğraflarının devamı varmıdır diye....tek kelimeyle : canım vatanımın HER köşe bir Cennet ne mutlu bu güzellikleri görebilene
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
süper gezi arkadaşlar emeğinize sağlık gitmiş kadar oldum ne deyim gönül ister hep bareber böyle bir gezi yapalım kısmet belkide olur selamlar tüm arkadaşlara fotolar için teşekküler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Halil abi hariç üçünüzdende gıcık aldığımı daha önce söylemişmiydim? Neyseki geziniz güzel olmuş biraz fotoğraflara baktımda buradan hevesimi aldım. yoksa elimden çekeceğiniz vardı. Hadi siz neysede o shrek e ne demeli birde kanka olacak Görürüm ben onu bir ara.
Sevgiler...
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
abiciğim son fotolarda süper maşallah dielim dediğim gibi alıym vala dır dır ederim gezi isterimallah tüm motorcu kardeşlerimize nasip etsin kazadan beladan korusun
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
cok guzel bı gezı paylasım ıcın tesekkurler.
AOfffffff....Ali boba ne güzel yerlere gitmişsiniz ammi yaw Malatya taraflarının bu kadar güzel olduğunu hiç bilmiyordum valla gidilesi görülesi yerlermiş hakketen bu arada resmen uçmuşsunuz gene her zaman ki olduğu gibi mükemmel ötesi bi gezi yapmışsınız katılan herkesin eline koluna sağlık Ali,Hayali Abi,Hasan,Ve Halil usta' bu guzellikleri bizimle paylaştıkları için sonsuz muhabbetler...
Allah yüzünüzdeki tebessümü hiçbir zaman eksiltmesin Allaha Emanet olun görüşmek üzre...Herkese Selamlar...
Paylaşım için teşekkürler.Devamını bekleriz.
serdar karaata
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)