Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ybr ile 1500 km

REKLAM ALANI
    avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    merhaba motosiklet.net ahalisi. yolda tek kişi oldugum için fotograflar pek bir seye benzemedi ama yine de paylaşmak istiyorum. hem ybr gibi ufak ve sehir içi için tasarlanmış bir motosikletle uzun yola cıkmak konusunda tereddütü olan arkadaşlara da cesaret olması bakımından da iyi olur diye dusunuyorum. yolculugum istanbuldan basladı ve izmit - kütahya üzerinden uşaga vardım.yolculugumun bu evresinin resimleri makinem olmadıgı için ne yazık ki yok. uşakta umulmadık bir sekilde bir fotograf makinesi sahibi oldum ve gormemişin makinesi olmuş tutmuş yeri göğü çekmiş misali istanbula donerken baya bir resim cektim. uşakta arkabalarımın yanında bir kaç gun konakladıktan sonra yolu biraz uzatarak izmir - canakkale uzerinden istanbula gitmeye karar verdim. güzergah resimde gorunuyor:

uşaktan 03:00 da çıkış (ve anında cay molası) :

yakınlarda bir dinlenme tesisinde (çay ihtiyacı ):

salihli de gun yeni agarmış, eşşek yükler gibi de yüklemişim ha ybr ciği

baska acıdan:

sanayi kokuları, pis hava. anlıyorum ki izmire az kaldı. bu arada on numara poz olmuş ha :

göya ateşle yaklaşılmayacak benzinlikte cümle personelin agzında sigaralar. burada bir ybr pozu daha:

izmire girdim. fakat sadece karşıyaka yolundan bu fotograf var:

dikili civarı, ayvalığa az kala bir çay molası daha:

ayvalık girişinde bir kırmızı deniz! burası bir balık uretim ciftligi. kullanılan ilaçlardan dolayı sular bu rengi almış sanıyorum:

aynı yerde avlanan bir takım flamingo kılıklı kuşlar: (ne yahu bunlar? )

denize atlama zamanı, ayvalık:

avyalıkt seytan sofrasındaki manzara anlatılmaz gidilip gorulur :

ayvalıkta ciceklerin arasında cicek gibi bir ybr:

edremitten sonra canakkaleye cıkan virajlı rampayı tırmanırken bir cay molası. yolun en cok zevk aldıgım yeri burasıydı, zira o rampa cıkısı virajlar motosiklet için yapılmış adeta. ybr abisi fazılın yanında:

aynı yolda bir kare daha:

canakkale yolunda yanan ormanlarımızdan bir kare. hala sogutma çalışmaları devam ediyordu:

canakale ecabat feribotu. büyük araçlar arasında kalmış mazlum bir ybr:

tekirdaga dogru yolkenarında etraf ayçiçeği tarlaları. bir tane borç aldım, seneye iade edecegim

artık cok yorulmuş olacagım ki istanbula kadar baska fotograf cekmemişim.

evet sizin de bildiginiz uzere ybr nin uretim amacı bu kadar uzun yolculuklar degil. zaten 80 - 90 la gitmek oldukça sıkıcı olabilir bir cokları için. fakat ben yeni motorlanmış biri oldugumdan hiç sıkılmadım . motoru bayiden aldıgımın 2. gunu duramayıp yola cıktım. tek sorun kollarımın ve bedenimin geri kalanının gunes yanıgından cift renk olmasıydı. sanırım uzun kollu birseyler giymek gerekiyor.motora gelirsek yol boyunca ybr bana hiçbir sorun cıkmadı. zaten gecen baslıklardan birinde gordugunuz uzere halihazırda dunyayı dolasanlar var bu motorla. yalnız ybr nin farlarından sikayetciyim. balon ampul yerine h4 kullanılmadıgı için geceleri adeta kör gibi gidiyorsunuz. boyle yol dusunen arkadaşlar illa ki bu h4 far modifikasyonunu yapmaları gerekiyor. ben orjinalini bozmaya kıyamadıgım için yapmadım.hız olarak virajlı ve cift seritli yollarda pek sorun hissedilmiyor, fakat gelin gorun ki otobanda kamyonlardan kacmak için ybr nin nefesi yeterli degil. demem o ki geceleri kamyonların ve hatta normal rüzgarın sizi cok cok zor durumlara sokacagı muhakkak. eger kendizine cok guvenmiyorsanız kamyon sollamaktan ve gece rüzgarında motosiklet kullanmaktan kaçının. bu uyarıyı ybr kullanıcıları genel olarak benim gibi motosiklete yeni baslayan sürücüler oldukları için yapıyorum.

ha unutmadan, kaşla göz arasına bit kadar motorla bir de hız ihlali cezası yedim. izmir cıkışı resmen radar dolu. hız sınırı 80 km iken ben 90 la girmişim radara. ne kadar dil doktuysem de 80 ytl cezayı yedim. bu arada hatırlatayım 15 gun icinde cezanızı oderseniz %25 indirim hak kazanıyorsunuz. artık birilerinin bu 80 km hız sınırı hakkında birseyler yapması lazım. seneye motor buyutecektim ama madem 80 le gidicez ne anlamı kaldı yahu? benim ybr m bile fazla bu limite.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Resimler ve YBR hakkındaki yorumların için

Teşekkürler...

İyi Bir gezi planlamışsın
    ybr konusunda sana katılıyorum cok ıyı bır makıne
    ama otobanda hız olarak yeterlı degıl

bu arada bende ybr almayı planlıyorum
    ____it's my life_1982____

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    çok güzel gezi olmuş. ybr'ye 1500km az bile hacı ama sende harbiden katır gibi yüklemişin hee çekiş nasıldı ? denge nasıldı ? ne kadar yaktı ?

cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    güzel gezmissin valla ybr 125 ile,sağol paylaşım için

Motosikleti
    sagol digi_boy, o kadar yüke ragmen cekişinde rahatsız edici bir degisiklik olmadı. denge konusunda da problem yasamadım. tabii ki ayaklar yerde yapılan dar manevralarda yükünü hissettirdi fakat seyir halindeyken hemen hemen aynıydı yüksüz haliyle. yakmasını hesaplayamadım ama üsengeçligimden . bilindigi uzere bu aletler 90 - 100 ykr arası yakıyor. herhalde benimki de bu gezide oyle yakmıştır.

batuhan35 kararın konusunda icin rahat olsun. bu klasmanda en iyi aletlerden biri budur. oteki de cbf 150 olabilir. ikisi de seni uzmez, satarken cok zarar ettirmez, parca fiyatları cok cok ucuzdur. bu sonuncusu cbf icin gecerli olmayabilir ama.

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı avare rulman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 olabilir. ikisi de seni uzmez, satarken cok zarar ettirmez, parca fiyatları cok cok ucuzdur. bu sonuncusu cbf icin gecerli olmayabilir ama.
    gezin cok guzel olmuş şaşırdım tek bırde

yuregıne saglık

cbf 150 parcaları ucuzladı meraklanmayın malum pek gırıp cıkıcan parca bolaştı
    eskıden zinri 30 iken şimdi 15 olmuş
    dıck 25
    arka takım 20 olmuş
    şaşırdım bende bu fıyatları görunce sadece ön granaj pahalı 450 ytl kırmayın sakın haa
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Forumdan Uzaklaştırıldı
    güzel bir gezi olmuş,yüreğine sağlık ama tişörtle gitmek olmamış

Motosikleti
    savaskayan mavi tisortluyu mu diyorsun? o ben degilim, yoldan gecen biri

--volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    ellerine emeğine tekerine sağlık ...

Motosikleti
    YBR 125
    dostum çok güzel olmuş gezin imrendim valla sana. şeytan dio şimdi yükle yorganı yastığı motora cık yola

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Alıntı batuhan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler ve YBR hakkındaki yorumların için

Teşekkürler...

İyi Bir gezi planlamışsın
    ybr konusunda sana katılıyorum cok ıyı bır makıne
    ama otobanda hız olarak yeterlı degıl

bu arada bende ybr almayı planlıyorum
    Lan Batu ne ybrsi bu saatten sonra hani 4 silindir makina alıyodun, omu bumu diyodun, sendeki tecrübeye ybr125 az gelir, al bi fazer uğraşma
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Hocam epey gezmişsin ellerine, motoruna sağlık; benim merak ettiğim bi husus var; motoru 0 aldınız ve rodaj evresindeki bi geziydi sanırım, bu kadar uzun bi mesafede rodaj kurallarına uyarak nasıl sabrettiniz; bir de 0 Ybr ile verilen Sakura Marka lastiklerle mi bu geziyi gerçekleştirdiniz , eğer öyle ise lastiklerden bi şikayetiniz oldu mu...

giotine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R/PD
    Ellerine yüreğine sağlık. Bence YBR için yol bile değil 1500 km ama kullanan için günde 12 15 saat ciddi yorucu olabiliyor.

Tebrik ederim ...
    Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Rodajı gezide halletmişsin Güzel resimler ..

güzel gezi olmuş...paylaşım için saol

tıpkısının aynısının bi tekide bende

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    öncelelikle motoru kazasız belasız kullan gezi içinde halel olsun tek basınamı cıktın o kadar yola arkana koyduğun bavul iyi olmus yolda belin ağırmaz yaslanırsın ona

pozitif_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yenisini alana kadar yok.
    Kardeş, seni kutluyorum.
    YBR, biraz sabırlı olabilirsen uzun yolda da kullanılabilir. Ben bu yaz Erzincan-Anamur yaptım. Çok zevkliydi. Ben de gezi resimlerini paylaşacağım yakında...
    İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.

Motosikleti
    YBR 125
    Ben de seyahatiniz ve cesaretiniz icin tebrik ederim.
    Fotograflarda oldukca hos bir yolculuk oldugu ortada.

Bundan sonra da kazasiz belâsız cok daha keyifli vakit gecirmenizi dilerim...
    ::ressam::

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Tebrikler ; O kadar yolu tek basına katetmek büyük cesaret
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda CBR 600F6
    walla kardeş güzel gezi olmuş dedin gibi ybr deki tek sorun farlar çözümde H4 xenon bendede balon tipiydi H4 çevirmek için 1 tane aparat yetti uzun kısa xenon aldım walla çok memnunm Yollar Bembeyaz çokşükür eskiden önümü göremiodm :D
    [COLOR="Cyan"][B]
    Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
    MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler