Bende Erken Atıldım Motorculuk hayatına Türlü Türlü reimlerim var. Eğer Allahım nasip ederse bir 30 sene daha ömür Ozamana Kadarda SAğ kalırsam BEnde İnşaallah Resimlerimi koyucam Buraya. Bak ama olurmu yürekçe Abi.. ??
Bende Erken Atıldım Motorculuk hayatına Türlü Türlü reimlerim var. Eğer Allahım nasip ederse bir 30 sene daha ömür Ozamana Kadarda SAğ kalırsam BEnde İnşaallah Resimlerimi koyucam Buraya. Bak ama olurmu yürekçe Abi.. ??
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
mersini ve denizi özledim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ellerinize ve Yüreğinize sağlık. Virajlar ve deniz çok güzeller..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Guzel bır gezıl olmus mersın yolunu cok ovduler bazı yerlerde ıkı otobus gecemıyormus_?
fotolardakı manzarlar cok guzel, pc basında ınsanı kamcılıyor ama elde olmadan boynu-
muzu bukup sadece bakmakla kalıyoruz, gezı yollarında bızlere göz kulak oluyorsunuz
emektarlar dayanıklı motosıkletler ama ıkı zamanlı oldugundan yakıtları cok minsk ampul
canavarı, rus benzın dusmanı lakın rampalarda cok kuvvetlı
Gezılerının devamı dılegıyle tekerın duz bassın
Güzel gezi olmuş abi
Sencer abi,bu suzukiyi nasıl bilirsin,bana tavsiye edermisin
Beni gene gıdıklıyo bişeyler.Eeee haliyle başlangıç 150cc ardından 650cc onunda ardından tekrar 150cc.Artık kesmiyo Sencer abi.
Nalet olsun kamyonlara,otebezlere,arkama kadar girip bana selektör yapan otomobillere
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)