Selamlar forumu yaklaşık bi senedir elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Şu anda motorum yok ama 3 ay içinde ER6F yada CBF 600 almayı düşünüyorum. (BU konudada kararsızım, forumdaki bu konu ile lgili tüm başlıkları okumamama rağmen ama ibre CBF2den yana) İTÜ Yüksek lisans öğrencisi ve proje asistanıyım. (önümüzdeki ocakta mezun olucam) 10 gün sonra yıllık iznimi kullanmak üzere Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum, Frankfurttan motor kiralayabileceğimi araştırarak öğrendim, ve yine ehliyetimin orada yasal olarak geçerli olduğunu öğrendim. (Fazla kilometre yapmadım (2000) çok yeniyim sizinde takdirinizdir ki.) sorularım şunlardır (teşekkür ederim)
1-) Frankfurt-Paris arası bi yolculuk benim deneyim seviyemde biri için uygun mudur?
2-) ER-6F yada CBF600 kiralamayı düşünüyorum. hangisini, neden tavsiye edersiniz?
3-) Internetten öğrendiğim kadarıyla 300 euroya 1 hafta kiralama şansım var, buna ek masrafar orda karşıma çıkarttırlar mı?
4-) Kullanacağım yollar paralı mıdır? Paralı ise ücret hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
5-) Almanyadan Fransaya girişte kiralık motor için herhangi bie ücret ödemek zorunda myım? veya türkiye ehliyetim olduğu için herjani bi sorun yaşr mıyım?
6-) Bu güzargah hakkında bilgi sahaibi olan varsa yardım cı olursa çok sevinirim.
şimdiden teşekkür, saygılar.