murat abi süper bi gezi olmuş ya tüh be kaçırdım desen hafta sonu gezisini...
farkına varamadı daha bana işlemicenin NURİ ALÇO gazozunun
zaten kendiside benim çok yakınen tanıdığım vede etkinliklerinden ötürü çok sevdiğim bi arkadaşımdır NURİ ALÇO kardeşim
naparsın DEDEEEMM korku sardı her tarafı senden medet umuyo
ama yapılanlar cezasız kalmayacak DEDEEEMM
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
yaw o zaman gidin SANDMAN i videoya çekin. adam hem erkek güzeli daha çok hit yapar
Sen yap et, ondan sonra dedenden şefaat bekle. Bir şartla kurtarırım seni Arabıb elinden bir daha rejim , diet lafı etmiycen nerde ne buldun hemen tıkınacan ( sanki öyle olmuyo'da ) Bir otel semaverinden büyük semaver kullanmıycan . bu söylediklerimi yaparsan bu defalık seni Arabın elinden alırım
Günaydın güzel insanlar
Valla şu anda bir yorum yapıyorum ama bütün gelişme ve yazışmaları da takip ediyorum
Bu sabah itibarı ile, Arap 1-0 önde bu maçta ve Wallace sıkkın sonunu da pek hayra alamet görmüyorum
Sanırım bu gidişle Nuri abinin gazozunu Wallace içecek ondan sonrası karanlık hemde zifir karanlık sonu denizde,bir şişme yatak üzerinde uyanmak'mı,
üzerindeki çadır çalınmışaçıkta kalmakmı,Titrğin motoru sökülmüşmü olacak ne...bakalım gayrı
Wallace'ım adalıkuşum senin neyine bu Arapla polemiğe giriyosun yau...yap sen dietini bak işine bak Güreli abim bile koruyamayacak seni sonra Arapın gazabından
Arap,
bırak şu Deveyi'de, Wallace ileTitrek atlasın şu hendekten! ne dersin?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Walla abicim Titrekle hendekten de atlarız gölden de geçeriz. Yoldaşım o benim de şu arap ciddi ciddi düşündürüyor beni. yandık ki ne yandık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)