Ya sen ne biçim bi insansın arkadaşım yaaa Bi duramıyosun durduğun yerde Kıskanıyoruz ona göre
Ya sen ne biçim bi insansın arkadaşım yaaa Bi duramıyosun durduğun yerde Kıskanıyoruz ona göre
yok be hormontajlı terbiyeli köftem benim. ben mi horluyorum bebek gibi uyurum ben bebek
inşallah her zaman bekleriz
abicim o videoyu da bekliyoruz ki ortada spekülasyon kalmasın. ben arap horlarken gelgit yaptığını da gördüm denizin. hatta bir ara öyle koca bir dalga geldi ki sigaram bile söndü
rivayet işte ama belge yokki.
valla napalım izmirin güzelliği burada işte. her hafta bir yere gitsen bitmiyor. ekip de şahane durulur mu evde yaw
evet izlemeye devam edin keklerimiz de yatağımızla birlikte yakında gelecek di mi kardeşim
yok yok caizmişmiş şimdi zekeriya beyaz hocaya sordum gezmessen günah dedi.
HORMONTAJ YAPMIŞINIZDIR SİZ ABİM
BÖLE YAPARAK MT AHALİSİNE YANLIŞ BİLGİLER VERİYONUZ SİZİ ESEFLE (ne demekse) KINIYORUM
YOKSA BEN KESİNLİKLE HORLAMAM ÖLE OLSA DUYARIM YAW
DEMEK ESMERAYda TIRSMIŞ HA BU OLMAYAN DURUMDAN
zaten geldiğimizde öle sünepe bi vaziyette ağacın altında boynu bükük duruyodu o yaw
İŞTE GERÇEKLER
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
çok güzel olmuş çoook. emeğinize, tekerinize sağlık.
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
bu yaz herşeyi kaçırdık yaw :( süper olmuş geziniz...
kadro kendini toplamaya başlamış...yakında dahil olucaz inş...
kendinize eyi bakın
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
A aaaa neden günah oluyormuş
3 tarafı denizlerle çevrili izmirimiz yetmedi kuşadası yaptık geldik bir dahaki hedef mugla yawaş yawaş güneye iniyoruz
sizleri de bekleriz bursa,balıkesir,çanakkale veee İzmir
Kardeşim kadro zaten toparlanık dagılan kimse yok
sadece eksikler var
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
hay yaşa extreme allah mı söyletiyor yaw. yolda güneş yükseliyordu güneye giderken
Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Allah muhabbetinizi arttırsın.:Kazasız sorunsuz sürüşler.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
ya ben kıştan yeteri kadar toplantı kredisi biriktirdim yazın yoğun olacağım için az kaldı az bıktıracam yakında eve girmek yok eski günlerdeki gibi toplantı-guardian-ooze-üniversiteliler 4genine geçicem yakında
e 1 sene boyunca non-stop gezince haftada 3 gün ooze yapınca bütün işler yaza birikti
gonuşma layn sen
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
serçelerin menzili 200km mi??
offf düşünmesi bile güzel ağızdan cıkışında ayrı bir yogunluk var
güneye giderken diyor...
zaman,yer,para mefrumu olmadan sadece güneye inmek
ve ardından '' Born to be wild ''çalıyor...
gökova körfezi marmaris yolu marmaris fethiye ölüdeniz ...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
chatkut+, duyulmaz, serçedando, belifeless, kolpa, memoli35
ahmedim boş boş durma edem'e uğra gelirken..bekliyorum
Gezi on numara şaheserdi.
Bizim yawaş yawaş gitmemize tahammül ettiği Özer abiye teşekkür ederiz.Ayrıca yolda sıkışık trafikte acelemiz de olduğundan beklemeden gittik abi seni.ÇOK ÖZÜR...
Orman ile Deniz'in birleştiği şahane bir yerde hem yemek yiyip,muhabbetin dibine vurup eve gelince de MARLBORO kutusu gibi kıpkırmızı olmak bizim gibi bi kula nasip oldu
Herkese teşekkür ediyorum. Çok ama çok güzeldi. Gönül isterdi ki bir gün önceden çadır olayına da girelim ama ders durumu olmuyor tabi. Bu arada Murat abi çok fena patlattık senin yatağını. Suda bomba patlarsa nasıl oluyor onu da görmüş olduk ailecek.
Horlama konusuna gelince würth ün kulak tıkaçları var 15 YTL. Su da,motorda havada karada ve TÜRLÜ ÇEŞİT HORULTULARDA gayet etkili. Tavsiye edilir. Denedim ve gördüm :D
:pr::pr::pr:
teşekkürler ömercik sağolasın
dayanır dayanır
yaw yeni yaptım o rotayı ama bu ekiple gene yaparım hemde çook güzel geçer bu sefer. dadından yenmezzzz
lan istakoz yeberesi sana dedik sen öyle kıçtan takmalı motor gibi yüzersen o paletlerle olacağı buydu. bir de yatak konusuna gelince hiç de canınız sağolsun dediğimi hatırlamıyorum. anlamam ben yatak alacaksınız bana hemde en pembesinden
aykütttüm kardeşim zor olur o 4geni yapman. ooze venue kapalı.
sen artık 3genlerle idare ediver.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)