ben ve tavla hezimetim. gitti mis gibi oyun gitti.
dando aşireti üyelerimiz. Yasmindando ve Pınardando
gözlük de yakışmış hani
ben açılışı yaptım herkes de vücut gösterisi yaptı
ve huzurlarınızda Arap Kadri
Duyulmaz ahmet
Serçemiz bu sefer bizleydi
of of of offff
buyrun sizde yer miydiniz?
Karpuz kapma yarışması. karpuz da karpuzdu kütür kütür pek de tatlı
kemirgenler
hala kemiriyorlar
rejimdeyim nevrim dönmek üzere. ne yesem ne yesem. karpuz salatalık armut kesmedi beni yaww
minik bi köşe yaptık ortak çıktılar
Viper75 sandwichimi yiyince bende sinirimden bir ıssırık alayım dedim.
kan şekerim düştü yaa
Dandolarda acıkmış belli
eee o kadar aç olunca ÖZER abimize karpuz kalmadı. yani bu kadar kaldı
allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
canım kardeşlerim benim ne de neşeliler
birazda parktan görüntüler
extreme1925 ve elinde denizde nasıl patlattıklarını hala anlayamadığım deniz çadır kamp yatağım
yorgun şirin
işte bu yolları aştık be
ben arkada baff kullanımını anlatıyorum
şekil 1
şekil 2
bandana versiyonu
bere versiyonu
ve HALKA filmindeki SAMARA
deniz üstü köpürür heyyy canım rinanay tey tey teyyy
ilginç çalışmalar
bir öykünme seziyorum bunda da.
Ne desem diye düşünüyorum düşünüyorum....Sadece gözümde canlanıyorlar ve nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum...Özlemişim kampta iki lafın belini kırmayı, denizde kahkahadan boğulma tehlikesi geçirmeyi (Wallace ve Ahmet iyi ki varsınız, Allah sizi bildiği gibi yapsın ) yolları, Yusuf'u (Wallace'me bu sebeple ayrıca teşekkür ederim)
Güzel insanlarla yapılan herşey güzel. Yalnız yenilen kek bize nasip olmadı ona teessüf ediyorum, kınıyorum ve ıkınıyorum.
Fotoğrafları çeken, siteye yüklerken kafayı yiyip azimle devam eden, sohbete tat katan, bize kek getirmeyen, salatalığa mahkumn eden () tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim
NOT: ARAP: H_O_R_L_U_Y_O_R_S_U_N
ha ha ha hayyy... sankim hiç dönmemişim sankim hep ordaymışım... 16.30 civarı geldik elimizde soğuk biralar (aaa bira mı içiyonuz siz.. ne ayıp ne ayıp... hiç tavsiye etmiyorum ) ve karpuzla... 2-3 saatti ama valla yetti. bu bana 6 ay yeter artık. ben çok eğlendim hepinize çok teşekkür ediyorum...
Özer abi bak doğru söyle horluyon mu horlamıyon mu
Heee evet Murat abi o son fotoyu Alim'den ve Sercan'dan öykündüm ben
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
murat abi daha sezonu açamamış biri olarak bu fotolardan sonra kendiimi atacağımı ilan ediyorum hepsi senin yüzünden .. bu cuma fakültede isen çayını içmeye gelecem bilgine ...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
pardon murat abi yazmayı unutmuşum ee 12 saatlik mesayiden sonra oluyor bu kadar kusura bakma :D
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
wallaaa cok büyük bir kayıp o kekten yiyememiş olmanız nolacak yaw bir kek borcum olsun bu geziye katılanlara
cümleyi şöyle kursak cok daha güzel olacak kekle kahvaltı soframızın şenlenecegi nice sabahlarımız olsun,güne birbirimizin gözündeki çapağı silmekle başladıgımız...
asıl kahkaha deniz yatagı denizde patladıgında atıldı(deniz yatagı tabii ki denizde patlayacak tıpkı su testisinin su yolunda kırılması gibi
o kahkahalara erdemler bir nebze de olsa tanık olabildi
Hatırlattıgın iyi oldu teşekkürler...
sabahın köründe yola koyuluyoruz diyen Özer abim ve sevgili eşi Marinaya ; Hoş sohbeti ve esprileriyle haftanın monotonlugunu üstümden alan Ahmetime ; bademini benimle paylaşan Mustafa abime ; bu muhteşem geziye vesile olan el hacı bin müslim Muratıma ; ailesiyle teee oralardan bizlere karışan Erdem kardeşime ve ailesine,küçük böcege ; bize kumanya getiren Serçe ve saz arkadaslarına ; wallace denizde snorkelle yüzerken ona eşlik eden nilüfere kısacası yapımda emegi geçen herkese sonsuz teşekkürlerr
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
kardeşim ne demek ben senin ne demek istediğini anladım zaten. senin gibi özünde sözünde güzel insanlara hiç lafım olmaz.
o zaman bundan sonraki ilk gezinin topiği belli oldu. KEKLENDİK
evet ya katılan herkese çok teşekkür ederim her zamanki gibi İZMİR e yakışır saygınlık, seviyeli sohbet, abilik kardeşlik örneği gösterdiler. işte bu yüzden tek tek sayamayacağım isimleri ama hepinizi çok seviyorum. Allah muhabbetimizi bozmasın. Ama bana bir yatak borçlusunuz unuttum sanmayın
Arabım terbiyeli horlayan köftem ne zaman kızartma yapacağız o sizin bahçenin veli nimetleriyle??
yaw ne batırması kafanda kene vardı ondan yaptım onu
Gitarmando da kim yaw( marko kesin böyle derdi şimdi)
Ne yani snorkelli Wallacemize eşlik etmesek teşekkür alamayacakmıydım, o kadar yardımcı olduk sana susuzluğunu gidermede aşkolsun
Nedense Özer abi şu "6'da kalkalım" muhabbetini hep yapıyor gibi geliyor bana
Benim şirinim güzelim Erdem ve ailesine (kıskanıyorum ben onları zaten, tatlı dilli, güler yüzlü, güzel insanlar) teşekkürlerimiz ayrı , hem böcükle de tanıştım iyi oldu, umarım yine görüşürüz
Artık benim rüya alemine dalmam lazım yoksa yarın öğrenciler ders anlatan bir öğretmen yerine uyuyan bir öğretmenle ders işleyecekler Cümleten iyi geceler, bol geyikli muhabbetler dilerim
heee şimdi bu soruyu sormuyorsun yani, eferim eferim akıllı İskoçyalım
Ama ismi onun gitarmando değilmiydi, yoksa lombediko del mondo muydu
offfff yatmam lazım yatmam lazım öğretmem lazım hunim lazım Hıdır'a benzin lazım ne olsam ne olsam bir hamak alıp sallansam icabında cacık olur diyorum kalamarın yolları taştan bu mıcırlar çıkardı beni baştan Kalamaki kalamadık ki şeyk it ap beybi....hebele hübele.....si minör horlama fade out ses efekti.....
neyi şiddetle tavsiye ediyon sen ha vallce şıkkım
bide okumuş dirsek çürütmüş MÜYENDİZ adam olacan
sen iyi izle bakem videoyu ha ne diyom ben
-HORMONTAJ O HORMONTAAAJJJ
BEN DUYMUYOM HEM HORLADIĞIMI YAW
SEN KENDİ HORLAMANI DİNLE DİCEM AMA SEN BİLE KORKARSIN KENDİ HORLAMANDAN:queen:
maşallah
KRANK MİLİ KIRIK TRAKTÖR GİBİ HÖYKÜRÜYON
ORMANDAKİ VAHŞİ HAYVANLAR BİLE KAÇIYO KORKUDAN
bu arada hafta sonunu bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarım sonsuz teşekkürler
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
ah ah çok şeyler kaçırıyoruz cok güzel bi gezi olmus insallah beraber gideceğimiz zamanlarda gelir
Valla harika fotoğraflardı bunlar...çekenlerin ellerine sağlık
Ben dün gece PC de bazı problemler yaşadım dolayısıyla fotoğrafları ''resize'' edemedim! bu akşam nasip olursa beğenilerinize sunulacaklar
Arap sen müthiş bir homurtaksın senden güzel kimseler hortlayamaz
Bak minik kuş.Ben horlamaam yapın horlama kaydımı bende inanayım..
Ben Arap'ın hortlamasını kaydettim ve cümlealem duyacak hortlamasının şiddetini...plajdaki çakıllar neysede kiloluk taşlar bile yerinden oynadı beeeEsmeraldam Suzukim bile korkmuş yerinden kaçmış....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Abi rivayete göre sen horlayınca cadırın sagı ve solu birbirine yapışıyormuş ama şunu belirteyim ki Wallace horlayınca çadırımızı kurdugumuz düzlügün bulundugu yerin sagındaki ve solundaki tepe birbirine yaklaşıyor
o kıpırdanma japonyada 7 şiddetinde depreme neden oluyor
bende bütün fotoları ardı ardına ekliyorsun zannettim korktum dedim şimdi Özer abi yükleyince Narnia nın günlügü gibi olcak burası 10 sayfa foto geliooo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)