yaa sürekli flaş patlıyodu nerde hani elinde fotoğraf makinasıyla gezenler
çatlatırsınız siz adamı yahuuu
yaa sürekli flaş patlıyodu nerde hani elinde fotoğraf makinasıyla gezenler
çatlatırsınız siz adamı yahuuu
sen kal aşk ben giderim buralardan
demirim gürselim hani fotolarrrr.bekliyoruz.öbürlerinide acele at.
Ahmetim, özdenim,mehmetim ve sevgili kardeşleri organizasyon için yürekten teşekürler son anda karar değiştirip katıldık iyiki katılmışız marmok gibi oldu bizim için, çok muhteşem bir hafta sonu geçirdik sayenizde ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,çarşamba günü biciyr baldızla katılazam flash diske atıp getireceğim resimleri,
bende ki resimleri atamıyorum makine ve internet cort hepinizi şooook seviyem
ulen harbi ya cengizim resmen gavur malı gibiydi
ya sen bi hayretsin, yengecin ciğerini söktün kolunu kopardın, sonrada orada bırakıp bana getirmi diyorsun
sakin olmak lazım arkadaşlar çalışan ve 16 saat çalışan insanım litfen hoşgürü
ya bora abi 155 tane resim vermişsin, imageshacka yükledim linkler çıktı.bunları tektek yapıştırmak lazım, uğraşıyordum iş saati geldi, bizim yumurtalık resimleride kaldı o yüzden.anlayacagın özür dileyerek birazınıda ben eleyeceğim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Buda gittiğimiz yolun haritası (fotoğraf makinamız yok ama GPS imiz var );
ohoo oo senin GPS seni keklemiş uzun yolu tarif etmiş sana..oda haklı gavur icadı olunca buraları pek bilmiyor demekki
bizim son model cengiz abi gibi bir GPS imiz vardı yoldaki cukurları ve tümsekleri bilem sölüyordu bizim yöntem çok kulanışlı ..
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bu nasıl kara kutudur böyle yaw bizim yol 60 km tutu
GPS yalan söylemez, sen odometreni kontrol ettir
abi gidrkende ölçtüm gelirkenede giderkene biraz kaybolduk felan 66 km yapmışız döonüştede 60 felandı hem biz sizinle aynı yoldan gelmedikki bizim GPS kestirmeden getirdi götürdü bizi
adana Mt yi çok kopmuş gördüm bu sene
Bora abi mayon harika iyiki hemen suya girmişsin alttan alev almaya başlamış mazallah
Bu arada bu gezilere çobanlık eden uzun boylu yarma kılıklı Fred çakmaktaş bakışlı güzel kardeşimiz Hasan nerelerde.Adam evlendi göremez olduk yahu
Born To Be wild,Live to Ride...
adana mt eglenemyi biliyorrr
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
yeni resimler geliyoor
78 inci resimde bağlantı sıfırladı sanırım imagede problem var
hestayım gurbanım hestaa bundan sonra ruh halime göre avatar deyiştirecem
veeeeeee nihayet resimleri yükleyebildim 4.üncü denemeden sonra ama malesef her problem vermesinde biraz daha kırptım acaba yüklümü geliyor diye, eksik resimler için peşin öööözüüüüürrrrrrrr
geriye kalan resimlerimiz
ne güzel evimde oturuyorken bora abinin 3.ncü aragazı vermesiyle yola çıkmaya karar veriyoruz(kendileri bizden önce gitmişler).muzafferleri ve alpide arayıp onlarada ben veriyorum gazı hadi diyoruz yola çıkıyoruz.yamaçlı tarafından eski yoldan rota yumurtalık kıyıkent sitesi
yolda molamız
çadır kurma telaşı
zaferle racing denememiz
burada ümitin yeni motorunu kutluyoruz
sol taraf elit taraf, sağ taraf(yerde oturanlar) amele takımı
burcunun sevinçli anı salem sigarası bulabilmişte
allah allaaaaaaaaaaah motora bak be.
ölüm makinası mubarek
muzaffer bu racing denemesinden sonra boşver 600 f i oda motormu demeye başlamış diye duydum
hanım tutturdu sat er5 i bundan istiyorm
burcu otoban yarışçısı gençlere özendi
ve çekirdekgil zafer yeni kankası cengizim abim
hanımlar
işte medine fukarası
adananın yeni modası yaz günü bot.acaba zeybekleremi özendi
işte haince bi planın başlangıç anı(bicinin pipetini silaha çeviren çekirdekgil zafer.kurşun peçeteler)
köpük partisinden bir kare.bizler yaşlılar olarak fazla katılamadık, ahmetler sahnede
asıl fasıl, asıl eylencemiz başlıyor.
cengiz abim ve saz ekibi.udi cengizim abim, eşi, solistler adanalı bora, mehmet
gecenin çifti, sağolsun hiç üşenmemişler yanımıza gece yarısı 02 civarında geldiler
efendy iso-frdndl(ferda)
muzaffer gözlerini ayırmış ben uyumuyorum diyor
gece boyu songülün çatmadığı kimse kalmadı, adaşımda nasibini aldı çekirdek kabuklarından
adaş uyukluyor tam resmi çekecem adam gözleri faltaşı gibi açıyor
gariban uykucular
sabah oluyor artık, cengizle balığa gidiyoruz
sabah kahvaltıları geliyor
latif akburak kardeşim sağolsun ziyaretimize geldi
büyük ihtimalle benim sırtım
sakin bi köy kahvesinde çay molamız
son resim benden olsun.çok eylendiğimiz mükemmel bir buluşma oldu tüm arkadaşlarıma eşim ve kendim adına teşekkür ederim
görüşmek dileğiyle
O kadar resimden en çok motorumun resmini sevdim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
gürsel abi fotolar cok güzel.. emeğine sağlık hasta hasta ugraştırdık seni.. iyiki geldin abi buluşmamıza.. inşallah yine böyle güzel buluşmalarda görüşmek dileğiyle...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)