vayy süper eglenmişsiniz ((: köpük olayıda iyiymiş .. resimler için teşekkürler ellerinize saglık
vayy süper eglenmişsiniz ((: köpük olayıda iyiymiş .. resimler için teşekkürler ellerinize saglık
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bayaa bi kopmuşsunuz nasıl bir araya getireceğiz şimdi sizi ? Resimler için teşekkür ediyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mali olm burcu senin motorun egzozdan ateş attırcam diye ver ha ver gaz açıp durdu maşallah... pat pat pat pat pat...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
güzel de ne kelime çok eylenceliydi dalgalarla boguşmak birazdan fazla yorsada yinede iyiydi.. katılan herkese ve bizimle orda ilgilenen arkadalşara ayrıca teşekkür ederim herşey süperdi
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Güzel bi gün olmuş .... tebrükler
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
ne güzel aranızda olmak isterdim ama bidahaki gezide inşallah.
tüm arkadaşlara selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
hani yaw başka resimler yok mu çenkis abi bora gürsel abi resim isterük
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sen öyle diyosan öyledir ozaman
bi gün bana da versene şyle bi motosiklet sürmenin keyfine varıym
neyse aramızada seni göremesekde vekaleten motosikletini gördük oda bişeydir bugün motorun yarın da kendin gelirsin
Büyü biraz ondan sonra ama
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Öncelikle organizasyonu düzenleyen AHMET,ÖZDEN,MEHMET,NALAN,NAZAN a çok çok teşekür ederim, benim çekmiş olduğum fotolarda az sonra geliyorrrrrrrrr
Motorlarımız......
ben ve eşim...
boranın bikinili hali.......
cengiz aga ve eşi...tabi cengiz uyuyor
katılımcı zafer....yarı adaşım benim.
gurur duyuyorum senle ve çekirdeklerinle
karizmatik ve organisatörümüz ahmet..
Organizatör ve katılımcı bayanlar
zafer herkesi çekirdeğe alıştırdı, ancak ümit önce çadır kuracak
eveeeeet, ümit şanslı. baksanıza kaç kişiyle çadırı kuruyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok eğlenmişsiniz belli iyiki sizlerle marmokta tanıştık Bu arada zafer abinin çekirdeği, ahmetin fotosu ümitin neşesi hiç değişmemiş. Bu arada hayırlı olsun ümit yeni motorun adanaya gelince 1 tur verirsin artık Bu arada masaya baktım birçok yerde boşluk vardı umarım doymuşsunuzdur.
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)