elazığdan keban arapgir üzeri kemaliye turu yapıyoruz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilk yorum benden helal olsun içim gitti ben de motoru alınca böyle gezcem
-
-
ShowDown adlı üyeden alıntı
ilk yorum benden helal olsun içim gitti ben de motoru alınca böyle gezcem
BENDE BENDE BENDE BENDE BENDE.........................
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
güzel gezi olmuş
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
-
-
öncelikle hocam elinize sağlık çok güzel gezi olmuş, hele grup halinde gezmek insana ayrı bi haz verir.
bu arada bi soru sorucam, resimlerden en alttakinden yukarı doğru sayıldığında 8. fotoda ki motorun marka ve modeli nedir? çok hoş motor...
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
-
sevgili dostlar ve hemsehirlilerim.Gezmiş oldugunuz güzergah benim köyüme cok yakın hatta ben bu sen motorla gideyim mi diye cok dusunmustum.Ben elazız ağın lıyım.Arapkir bize cok yakın.
belki seneye oalarda olacağım.sizlerle gelirken iltişime geçer bir cayınızı içerim...
sevgiler saygılar
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
Güzel gezi. Memleketin her yeri güzel zaten.
Elinize sağlık.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
24 Temmuz 2008, 03:16
gakkoş güzel gezi olmuş hemşeri sayılırız bende malatyalıyım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
24 Temmuz 2008, 03:16
gakkoş güzel gezi olmuş hemşeri sayılırız bende malatyalıyım
güzel gezi olmuş sevgili GAKKOŞ abiciğim bende malatyalıyım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
24 Temmuz 2008, 11:28
üüüfffff acayip ürkütücü biyer ya zaten sizde baya bi kotkmussunuzki duvara sırtınızı dayamış oturuyorsunuz
-
24 Temmuz 2008, 14:39
oooo gezin bakalım benim gitmemi mi beklediniz gezmek için alacagınız olsun.güzel gezi olmuş sizleri özlemişim herkese selamlar.
-
24 Temmuz 2008, 15:03
Gezi güzel fotolar guzel arkadaşlık güzel. herseyiyle guzel gezi. Elinize emeginize saglık...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
24 Temmuz 2008, 16:14
spormotosiklet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motorun marka ve modelini bilen var mı acaba..?
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
-
26 Temmuz 2008, 02:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler wallah super olmus.. sayenızde yıllardır gormedıgım arapgırımı gordum.. kemalıyede tanıdık ama memleket daha cok sevındırdı benı..yakından hemserınız olaraktan hepınıze cok selam..tekerınız duz bassın..
-
28 Temmuz 2008, 17:07
100 lük 1000 lik :D güzel gezi olmuş malatyaya da oğuzhan_antalya sayesinde gitmiştim gezilmicek yeri yok
-
28 Temmuz 2008, 18:08
Daha 2 gün öncesine kadar erzurumdaydım... Şu kemaliye yi görmeyi çok istememe rağmen 8 senedir bir kısmet olmadı.. BU sene giderim dedim, tortum şelale tarafı çıktı kısmetimize.. ama sayenizde en azından fotoğraflarda gördük.. paylaşım için teşekkürler...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
28 Temmuz 2008, 18:14
Grupça geziler güzel oluyor genelde tebrikler.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler