cuma akşamı konuşurken planlar havada uçuştu ve sabah 07 de çevirdik tekerleri. Bidiğim Saklı kalmış bir güzel koy vardı oraya gittik. Hala saklı ve şahane duruyordu. Aman kimseler duymasın yerini tamam mı arkadaşlar orası bizim gizli mabedimiz artık
09:30 ve kahvaltımıza oturduk ki sahanda yumurtalar, yağlar, ballar of off
bensiz olmaz dedim
sağolsun serdar kardeş tüm kahrımızı ve fotolarımızı çekti durdu.
kahvaltımız ki şahaneydi hele o karafırın ekmeklerinin kokusu ve lezzeti hala damağımda
ve derken Sandman ve ailesi geldi. Tam o sırada da intuşun sesini duyduk
Şirin dedemize de esmiş basıp gelmiş
bu yüzme stilini ben bilmiyorum acaba bilen var mı. Sanırım Hıdır usulü yüzüyorr
yedik içtik tabiki uyumak da lazım. ne güzel di miskin miskin uyumak
tam ben uyurken Gittardando işte bu andı senle konuştuğumuz an.
Sandman ve ailesi
ve Marko paşamız Okramımız da teşrif etti. Saat 12 de izmirden çıkıp 16 da yanımıza geldi normaldir yol uzundu....
Martılaar martılar martılar.....
yakında tura çıkacağımız teknemizden bir görüntü.
Özer abimizde ne güzel uyukluyordu kiiiii
kafasına Freezebee (böyle mi yazılır hiç anlamam) geldi ve çinli oldu. Bu arada Fotoğrafın sol alt köşesinde çayımı da görebilirsiniz. Plajda bile çay demlettik içtik.
of ya çok güzel pineklemek
21:30 gibi dönüş yoluna çıktık ama çok acıktık. Hemen Narlıdereye Arap Kadrinin Ablasının pidecisine
önden ikram olarak çorba geldi mekanda işler bir tuhaf...
çok güzel ve efendi bir garsonları vardı. yeni işe başlamış çok kibar bir beyefendi....
ve obur motosikletçiler
Bu da arap Kadrinin Servis motoru0 mondisi. ahı gitmiş vahı kalmış
Valla koltuğu ben yemedim haberiniz olsunnnnn
Neyse daha çoook fotoğraf var konulacak ama vakit geç oldu sonra eklerim.
Bizlerle bu keyifli günü paylaşan başta Viper75'e (sabah 06 da uyandırdım ama süperdi sağol), Özer abimiz ve değerli eşi Marina'ya , Sandman Erdem e, ermana ve annelerine, Rahmi Babamıza, Marko paşamıza, çok teşekkür ederiz. Sizler için gittik gezdik dinlendik geldik. Sonraki haftalarda hep birlikte miskinlik yapacağız....