Turgut birde bana dersin deli diye...
Tebrikler, harika vakit geçirmişsin, İzmir 'den illaki geçtin..
Bi daha olmasın
Sevgiler...
Turgut birde bana dersin deli diye...
Tebrikler, harika vakit geçirmişsin, İzmir 'den illaki geçtin..
Bi daha olmasın
Sevgiler...
Öğrenmenin En Güzel Yanı ; Bilgileri Paylaşmaktır !..
[b]Motor; Ayağını yerden kesen en iyi arkadaştır!..[/b]
TekiL`ay` ~\ Ümit KAPLAN \ [b] O Rh(+)[/b]
motosikletle gezmek kadar güzel bir duygu olabilir mi,güzel bir gezi olmuş turgut,uzun yol biraz yorucu olmuştur...
facebook(Fazer Tutkunları)
adamlar ne motor yapmıs beh her yola gidio helel olsun varla
olma sen endurocu pis adam lotodan para cıksın sana pan yüropın elicam pasam.. artık onla da marsa gidersın
yazı ve resimlere bakarsak gezi mükemmel geçmiş , anlatımında heyecan verici tebrik ediyorum ... bende ehliyet alsam hep bölşe şeler yuapmak istiyorum gezmek tosmak .. nese herşey için teşekkürler
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
Gerçekten çok zevkli bir gezi olmuş .. Fotoğraflara bakarken oraları ben gezmişim gibi geldi aklımda canlandırdım motorla oralarda gezdiğimi .. Sıkıcı falan demişsin ama bana hiç sıkıcı gelmedi çok güzeldi ..
birol ; sağol birolum ...
noname; YBR sorunsuz alet. Gidebilene yol yoldur ...
emrahcanyayli; ne edeyim len ben pen yüropıın'ı :D Sen bana Africa al laa... ;)
xTrap ; rica ederim ve teşekkür ederim ..
by1302 ; inş. birgün sende gerçekleştirirsin ..
nadircan07; teşekkür ederim çok .. ;)
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
Abi tebrik ederim çok güzel bi gezi olmuş....fotoğraflar için ellerine sağlık....benzin biraz fazla yakmış gibi görünüyo ama olsun bu geziye değerdi.......dilerim daha güzel geziler yaparsın...tekerin düz bassın yere ayağından başkası yere değmesin...tekrar tebrik ederim...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)