Arkadaşım seni gönülden tebrik ediyorum. Harika bir gezi olmuş. Ben de pazartesi ybr ile bodrum'a geldim. 15 saat sürdü. 12 saatte marmaris'e vallahi iyi gitmişsin.
selamlar,
gerçekten güzel ve imrendirici bir gezi olmuş eline koluna sağlık bizle paylaştığın için teşekkürler
benzin açısından da müthiş ekonomik bir gezi olmuş
berkman ; Teşekkür ederim. Ortalama hızın kaçtı ? ve molaları uzun tuttun sanırım ...
avkan65 ; Teşekkürler. kesinlikle ekonomik bir gezi oldu ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
tek kelimeyle muhteşem
hep isteyipte birtakım nedenlerden ötürü yapamadığım geziyi gerçekleştirmişsin
darısı başıma inşallah...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
vay be ustam helal olsun sana iyi sabır varmış sende tebrik ederim güzel gezi
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Turgut eline koluna sağlık çok güzel bir gezi yapmışsın vallahi imrenmemek elde değil.
ybr ile bunu yapan AT'ıyla ne yapmaz.
stubborn ; Darısı başına o zaman Teşekkür ederim ..
lord61 ; Sabır bu gezide olmazsa olmaz tekşey. Teşekkür ederim
mikrop , Belki AT ile bu kadar anlamlı bir gezi yapamazdım ama birgün o da olur inş.
Selamlar suat ;)
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
Süper bir gezi. Ben de dün İstanbul-Çınarcık yaptım, keşke vaktim olsa da 200 yerine 2000km'lik gezi yapabilsem... YBR ile uzun yol yapmak 80-90'ın üstünde yapılacak sollamalar dışında çok da zor olmaz bence, YBR'ye denk CuBuF'la yaptığım 800km'den sonra 8000km'yi bile göze alabilirim.
Cok guzel bir gezi olmus Allah tekrarlarını ve daha guzel ve uzunlarını nasip eder insallah.
Cok imrendim ve aklımdan DL650 yi gecirdin ustadım
Onunla arkaya hanımı aldımmı ne keyifli bir gezi olur kimbilir.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
şimdi bır acıklık getırıım konuya truvada tugıyı beklettım yarım saat ama bı sorun neden diyeee tugi pasam ana yoldan yardırdı bense bılmedıgım dag yollarına vurdum kendımı toprak kum yardırdım yarım saat rotar yaptım m artislik yok tugiiii senı de endurocu yapcaz ınsallah bu gıttıgımız rotayı dag bayır yapıcaz bı dahakı sefere ...
giotine ne zamandr bu konuya bakmak için wireless kıstırmaya çalışıyodum süper fotoraflar gerçekten
turgut seni tebrik ediyorum, benim yapacagım güzergahı kullanmışsın ama dönüş yolu hariç tabi, ben antalyadan sonra direk yukarı çıkıcam istanbula doğru.
resimler de süper çıkmış ellerine sağlık, bu aralar görüşemiyoruz ekibi toplada bulaşalım bir akşam.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)