İSTANBUL & İZMİR & AYVALIK ( MERAK EDİP TIKLAYIN :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ah namususz bayi motorumu zamanında getirseydi bu gezi kaçarmıydı be
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
-
güzel gezi olmuş
-
MERAK ETTİM TIK LADIM.. MERAKIM GİTMEDİ, MERAKIM YOL DU... YOL NASIL GEÇTİ, HANGİ GÜZERGAHLAR İZLENDİ VS. İZMİRDE NELER YAPTIĞINIZI MERAK ETMEMİŞTİM ASLINDA.
KORKMA ONDAN BUNDAN!
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN!
BU DÜNYADA GÖRDÜKLERİNİN,
HEPSİ BİR HEPSİ HAKTAN...
-
güzel ve zevkli bi gezi olmuş
-
Astrakan adlı üyeden alıntı
MERAK ETTİM TIK LADIM.. MERAKIM GİTMEDİ, MERAKIM YOL DU... YOL NASIL GEÇTİ, HANGİ GÜZERGAHLAR İZLENDİ VS. İZMİRDE NELER YAPTIĞINIZI MERAK ETMEMİŞTİM ASLINDA.
bu bir gezi değildi sadece istanbuldaki erkek arkadaşımın (costantine ) ve diğer iki dostumun küçük bir izmir ziyaretiydi
dönüş yolunda ayvalık güzergahını seçmiş olmaları ve bizimde yanlarında olmamızdan ötürü çekilen fotoğrafları burdaki dostlarla paylaştık
eger birgün istanbul & izmir arasında bir GEZİ düzenlenir ise oradan sahip olmak istediğin merak ettiğin tüm YOL bilgilerini edinebilirsin
-
Moderatör (forrap)
Benim maalesef istanbul grubundan hiç kimseyle tanışma fırsatım olmadı ama olsun başka zaman inşallah...Önemli olan sevdalıların buluşmasıydı
-
constantin izmirin en güzel kızlarından birini aldın sana artık yol dayanmaz gezide güzel olmuş buram buram aşk kokuyor ama arada taze çay kokusuda geliyor allah herşeyi gönlünüze göre versin seni nunuyu ve erdoğan arkadaşımı tanıdığıma çok sevindim yine bekleriz bu olmadı ayrıca mumyacı dostuma işim düşecek sizi o zaman bulurum
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
vay emrecim vay...naptın yaptın yine ortalıkdan tüydün...bir bakıyoz izmirdesin...stella naptın bu çocuğa sen yahu...fuat abi beni unuttu zaten...vay be emrem jınlunla izmir ha...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
APV41 adlı üyeden alıntı
constantin izmirin en güzel kızlarından birini aldın sana artık yol dayanmaz gezide güzel olmuş buram buram aşk kokuyor ama arada taze çay kokusuda geliyor allah herşeyi gönlünüze göre versin seni nunuyu ve erdoğan arkadaşımı tanıdığıma çok sevindim yine bekleriz bu olmadı ayrıca mumyacı dostuma işim düşecek sizi o zaman bulurum
cengiz abi iltifatın içi teşekkür ederim
yollar konusuna gelincede sanırım bizim ömrümüz ve aşkımız yollarda geçecek galiba
-
-
aaahhhhh ahhhhhhh aşk bu valla fizana götürür adamı aman yolun bölesi çekilir beee
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
aaahhhhh ahhhhhhh aşk bu valla fizana götürür adamı aman yolun bölesi çekilir beee
ayyy ayyyy kenan kardeş bize jest yapmış kendisine burdan teşekkür ediyorum
not : şu an kendisi internet kafede yan masamda oturmakta yüzüne teşekkür etsem şımaracakda
-
stella, o yol anca böyle bir sebep için çekilir zaten. bizimde böyle uzakta bir aşkımız olsa her yere giderdik. heleki izmir gibi bir cennete gelmek bu arada benden sana bir tavsiye: en yakın arkadaşına da izmirden birini ayarla bunlar birbirine gaz vere vere her hafta gelirler valla. yolda da arkadaş olurlar birbirlerine
-
baron985 adlı üyeden alıntı
stella, o yol anca böyle bir sebep için çekilir zaten. bizimde böyle uzakta bir aşkımız olsa her yere giderdik. heleki izmir gibi bir cennete gelmek
bu arada benden sana bir tavsiye: en yakın arkadaşına da izmirden birini ayarla bunlar birbirine gaz vere vere her hafta gelirler valla. yolda da arkadaş olurlar birbirlerine
valla emremin gaza ihtiyacı yok bildiğim kadarıyla işten vakit buldıkça şartlar uygun oldukça imkanlarını - imkanlarımızı zorluyoruz
ama inan çok zor oluyor bizim hayatımız yollarda geçecek
-
baron985, cuğum sevgili Barışcığım sen gel Taraklıya ben sana gül gibi pancar gibi kırmızı yanaklı bir köylü kızı bulurum merak etem Hasan abine güven gerisini merak etme sen
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
yaw kardeşim herşeyi constantine abimizden beklemeyin izmirliler(ki bende izmirliyim ama şuan ne motorum ne ehliyetim var 6 sora işalla)sizde bi iadeyi ziyarete gidin...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler