Gökhan ve Hasan abilerim ellerinize sağlık,gerçekten çok mükemmel bir gezi olmuş anlaşılan.Artık birdahaki gezinizde ben de aranızda olurum hayırlısıyla!Allah'a emanet olun!
çok çokk güzel bir gezi yapmışsınız...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
süper Olmus Tebrikler Arkadaşlar
Çok güzel, eğlenceli, keyifli bir gezi yapmışsınız, elinize sağlık...
Osman Melikoğlu
BMW 1200 GS
Paylaşım için teşekkürler süper olmuş.
yine bi gezi yine mükemmel fotoğraflar ahhh ahhh demekten başka bişi bulamıyorum..
paylaşım için tşkler
2 T-K-R SAYGI
arkadaşlar güzel gezmişsiniz unutmak zor bu tür gezileri insanın içine motor tutkusu işledimi bi daha düzelmez
hasan ve gökhan abiciğim çoq güzel bi gezi olmuş ali abimde yola çıkacak onada burdan hayırlı yolculuklar dileyeyim ayrıca buraq kankime sesleniyorum la de ehliet alda gidek pinekleyip duruykhayali abi bende tekniği yeni öğrendim eğer benden gıcık alıyorsan bende senden gıcık alıyorum hasan abinin dediği gibi almıyorsanda gızcıklık olsun diye gıcık alıyorum tüm abilerim kalınn sağlıcakla ha ali erkengel abim yardım ediymmi?
Tekerlerinize sağlık abilerim.Çok güzel bi gezi olmuş.Allah nice geziler nasip etsin.Kazasız sorunsuz sürüşler
(Beto)
serdar karaata
gokan kardeşim cevap vermediğin için teşekkurler kendine iyi bak
Gençler negüzel gezmişsiniz aydemiri antebe ektiniz gelene kadar eminim yeşermiştir .yüreğim kıpır kıpır oldu.paylaştınız sağolun varolun.
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Ne güzel gezmişiz bee şimdi daha iyi anlıyorum.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Oo Gökhan ne güzel gezmişsiniz. Tatile gideceğim dedin ama motorla vede Antalyaya gideceğini söylemedin. Kazasız gidip dönmenize sevindim. Bu arada benim motor alma olayım sanırım yattı çevre çok baskı uyguluyor. Kız kısmı motora binermi, kaza yaparsın vs vs ee artık benide artçın yaparsın. birdahakine beraber gideriz.
kız kısmının ne işi var motorla otursun evde çeyiz işlesin )))))) valla işiniz zor deminki sözüm benim düşüncem değil kızmayın bir arkadaşım da aynı sizin gibi bu dertten yakınıyor sadece kız annelerinin sözleri umarım sizde bir gün motorunuzu alır istediğiniz gibi özgür gezersiniz : ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)