Bravo arkadaşlar, çok güzel bi gezi olmuş tekerinize saglık.. Yalnız o kadar çantayı çadırı malzemeyi motorlara nasıl sabitlediniz? ben bi türlü yapamıyorum o işi.. sabitledim zannediyorum 2 çukura girince birde bakıyorum halatlar gevşemiş bile
Bravo arkadaşlar, çok güzel bi gezi olmuş tekerinize saglık.. Yalnız o kadar çantayı çadırı malzemeyi motorlara nasıl sabitlediniz? ben bi türlü yapamıyorum o işi.. sabitledim zannediyorum 2 çukura girince birde bakıyorum halatlar gevşemiş bile
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
3 kafadar; çok güzel bir gezi yapmışsınız. Sizleri tebrik ederim.
Fotoğraflar ve çekimler son derece net, altındaki küçük notlar kısa ,
öz ve son derece samimi, hepinize helal olsun.
Alanya'yı sevmemdendir belki'de ; en güzel ve beğendiğim bölüm o karelerdi.
Bir an için Alanya'ya gittim ve geldim. Başınızda kask, sıcak nedeniyle
terlik ve şort!.. mükemmel arkadaşlar. Çünkü bende öyleydim Alanya'da, biran
için kendimi gördüm o karelerde.
Tekrar tebrik eder, kazasız belasız gönlünüzce keyifli , sağlıklı
sürüşler ve iyi yolculuklar dilerim..
Rotanız her zaman açık, yolunuz düzgün, havanız bulutsuz olsun ..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
gerçekten harika bir gezi olmuş
Ooff offf bu geziyi yapalı tam 8 yıl olmuş be. Günler nasılda su gibi akıp geçiyor. Şimdi geçmişe bakıyorumda çok eksik şeyler yapmışız. Keşke diyorum batıya doğru sürüp doğudan gelseymişiz. Şimdi evlenip çoluğa çocuğa karıştık motosiklet bizden geçti. Ama halen burnumda buram buram benzin deposundan gelen benzin kokusu tütüyor. Belki ileride yine başlarız belkide çocukarımızın sürmesini izleriz. Konuyu hortlatmış bulunuyorum fakat gençlere özelliklede bekarlara tavsiyem olsun motoru sürat için değil gezmek için kullanın. Halen vaktiniz varken bol bol gezin. İleride resimlera bakar hüzünlenirsiniz benim gibi. Hepiniz Allaha emanetsiniz.
"10 yıl sonra geriye dönüp baktığınızda, yaptıklarındanızdan çok yapmadıklarından pişman olursunuz" diye bir söz var. Siz yapmışsınız, o günlere özlemle bakıyorsunuz. Yapmamış olsaydınız belki de hala keşke diyecektiniz. Benim de ay sonunda Gaziantep'ten Antalya'ya gitme planım var madem denk geldi sorayım. Sizce sahilden mi gitmek daha iyi olur yoksa Karaman üzerinden mi ?
kesinlikle motosikletle sahilden gitmek gerekir.
bu sene veya seneye tekrar gitmek istiyorum
yeni yol yapılıyor belki yeni yolu denemek için gidebilirim.
Sahil yolu kaç saat sürer ?
iki üç saat sürüyor söylendiğine göre o virajlar için yurtdışından gelen bile varmış
ne iyi etmişsiniz yolu uzatmakla.bravo size.ADANA'dan selam olsun.
Kaç yıl önce bu gezi konusunu görmüş ve hayran olmuştum. Hatta bu sayede iyiden iyiye motor alma hevesim artmıştı. Bana göre hala bu forumdaki en iyi gezi güncesi fakat resimler kırılmış. Keşke tekrar düzeltme şansı olsa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)